»Holocaust er fup« – massiv aktivisme i hele Norden

AKTIVISME: I anledning af den internationale Holocaust-dag har aktivister landet over opsat plakater med parolen: »Holocaust er fup!«

Lørdag den 27. januar var det den officielle Holocaust mindedag, og Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister har i flere lande gennemført modpropaganda for at få folk til at reagere. Der er rapporteret om aktivisme, hovedsageligt i form af bannere og plakater men også offentlige torvemøder.

Danmark

Her følger udvalgte billeder fra aktivisme i de danske byer: København, Skanderborg, Christiansfeld, Østbirk, Voerladegård, Brædstrup og Jels.

København

 

Skanderborg

 

Brædstrup

 

Østbirk

 

Voerladegård

 

Christiansfeld

Jels

 

Sverige

I de centrale dele af Stockholm, Jönköping og Karlstad har aktivister fra Modstandsbevægelsen bedrevet offentlig aktivisme for at markere sig imod Israel og zionismen samt for at oplyse svenskerne om de mange spørgsmål, der er i den etablerede historie om Holocaust og hvorfor bedraget opretholdes – to tilsyneladende helt forskellige emner, men som alligevel har meget til fælles.

Offentlig banneraktion i Borås.

 

Et af mange flyveblade der blev delt ud i Karlstad.

 

Ophængt banner i Stockholm.

 

Norge

I centrum af Oslo og Bergen har aktivister opsat bannere, plakater og metalskilte.

Oslo

Flere bannere blev ophængt i Oslo.

 

Metalskilt i Bergen.

 

Plakater ophængt i Oslo centrum.

 

En forbudt sandhed.

 

Island

På Island trodsede aktivister en igangværende snestorm og opsatte plakater flere steder i Reykjavik.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Noel khamo says:

    Ja hvis det var folke drab på jøder

  • Måske er det ikke helt løgn, men tyskernes holocaust er i så fald blot en af mange holocausts – men modsat jøderne, så har de nordamerikanske indianere eksempelvis ikke samme adgang til massemedier og underholdningsindustrien.

    De 6 millioner jøder er sandsynligvis en fabrikeret løgn, fremstillet på bestilling fra Stalin, men jøderne har fået overbevist en hel verden om, at der er tale om en absolut sandhed, som ingen må stille sig spørgende overfor, eller undersøge nærmere. Tænkt at det direkte er strafbart at tvivle på holocaust. Hvem fanden er lige facisterne her ??


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //