»Holocaust er fup« – massiv kampagne i hele Norden

AKTIVISME: D. 27 januar var det den officielle Holocaust mindedag, og Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister har i flere lande gennemført modpropaganda for at få folk til at reagere.

Artiklen er blevet opdateret i takt med, at kamprapporterne er modtaget.

Der er rapporteret om aktivisme, hovedsageligt i form af bannere, men nogle steder også med plakater, i 35 forskellige nordiske kommuner.

Danmark

Her følger udvalgte billeder fra aktivisme i de danske kommuner Aalborg, Aarhus, Birkerød, Haderslev, Hedensted, Hørning og Virum.

Sverige

Her er udvalgte billeder fra en del af den aktivisme, som er udført i i Boden, Borlänge, Gislaved, Gävle, Hässleholm, Jönköping, Karlshamn, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Ludvika, Luleå, Munkedal, Ronneby, Sandviken, Skellefteå, Sollentuna, Stockholm, Sölvesborg, Tanum, Uddevalla, Umeå, Vetlanda og Örkelljunga.

Island

I Reykjavik og Akureyri er der blevet sat bannere op over meget trafikerede veje.

Norge

I Norge har der været aktivisme i centrum af Bergen og Oslo. Der er også blevet rapporteret om anden aktivisme i byen, som omfatter en sæbe og et Holocaust-monument.

Ønsker du at se beviserne for at kunne danne dig din egen mening?

Nordfront.dk har udgivet mange informative artikler gennem årene, og for at komme let i gang anbefales det specifikt at læse artiklen »Ti almindelige myter du ofte hører om Holocaust«. For en mere underholdende artikel om emnet, kan du læse: Til minde om Héidi Fried.

I mange europæiske lande er det ulovligt at sætte spørgsmålstegn ved Holocaust, og skumle lobbygrupper arbejder nu på at sikre, at dette også sker i Sverige.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Sandheden er altid værd at sige. Særligt når løgne bliver brugt som et våben mod dit folk!

 • Søren kam says:

  Fedt med sæben

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Forslag til slogan:

  HOLOCAUST ER FUP, MEN DET ER HOLODOMOR IKKE!
  efterfulgt af en mindre kort tekst om Holodomor hvor man bl.a. nævner Donbas regionen som det område der led mest og hvor den største del af befolkningsudskiftningen fandt sted..


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //