ISIS vil sende hær af børneterrorister til Vesten

TERROR: Terrororganisationen IS har opbygget en enorm hær af børn, fortæller afhoppet terrorist. Mange er dem er oplært til at rejse til Vesten som flygtningebørn, integrere sig for derefter at angribe, når ordren kommer.

Skærmdump fra en IS-propagandafilm.

Den svenske avis Expressen har interviewet en afhoppet IS-terrorist. Interviewet giver et unikt indblik i organisationens ekstreme krigsførelse.

Ifølge den afhoppede terrorist er mange udenlandske kvinder rejst til Syrien, hvor de har født børn til den uhyggelige børnehær.

Forældrenes villighed til at lade deres børn uddanne til skånselsløse krigsmaskiner viser, hvor fanatiske nogle muslimske troende er.

Brutal træning
“En gruppe børn klædt i kamuflagetøj står med hver deres kniv i hånden, klar til at skære ofrenes halse over. Foran dem venter voksne mænd, som er tvunget i knæ. De myrdes under børnenes råb: ‘Allahu akbar! Allahu akbar!
Sådanne propagandafilm for IS findes der masser af, ifølge Expressen.

“Børnesoldaterne kaldes for Ashbal al-Khalifa. De fleste børn er født af syrere, men nogle kommer også fra tilrejsende medlemmer,” fortæller den afhoppede IS-terrorist Abu Abboud al-Raqqawi til avisen.

Kun to uddannelser
Ifølge Abu Abboud al-Raqqawi, der er den første højtstående officer i IS’ terrorregime der fortæller om organisationens arbejdsmetoder, er der kun to uddannelser i kalifatet. Man kan enten studere de religiøse tekster, eller man kan melde sig under Ashbal al-Khilafas faner.
Ashbal al-Khilafa er terrorregimets børnehær.

“Alene i Raqqa opbyggede man mindst 15 træningslejre til Ashbal al-Khilafa. I hver by og i hvert lille område kontrolleret af IS blev sådanne lejre oprettet. Hver lejr havde 600-800 børn. De bor der i seks måneder, helt isoleret fra omverdenen og uden kontakt med deres forældre. De uddannes til at være fremtidens soldater – det er ikke meningen, de skal deltage i de nuværende kampe,” fortæller IS-officeren.

Drab på skoleskemaet
IS-børnene trænes i militær teori og praksis. Propagandafilm fra lejrene viser børnesoldater, der søger igennem et sønderbombet hus efter mål.
IS bruger kidnappede personer i undervisningen. De gemmes rundt om på træningsbanen. Når børnene finder dem, slår de dem ihjel.

Drab på forsvarsløse kidnappede personer er en del af børnenes uddannelse, fremgår det.

Farligere end voksne soldater
“Disse børn anvendes ikke til krig nu. Nogle få udvælges som selvmordsbombere, men de fleste gemmes til kommende krig imod Vesten. De er mere brutale end de voksne medlemmer. Flere ønsker at deltage i de nuværende kampe, men de får ikke lov,” fortæller Abu Abboud al-Raqqawi.

De børn som indrulleres i IS’ børnehær er typisk mellem ni og 14 år gamle.

IS-afhopperen advarer især om de børn der skal fungere som sovende terrorceller i Vesten. De kommer lærer at integrere sig i vestlige samfund, så ingen bemærker dem, for derefter at slå til når ordren kommer. Mange vil sandsynligvis komme til Europa som uledsagede flygtningebørn.

“De farligste er de børn som lærer at udføre missioner ‘under cover’. De lærer hvordan efterretningstjenesterne fungerer og hvordan de kan smelte ind i forskellige samfund. Disse børn sendes ud i verden som sovende terrorceller,” fortæller IS-officeren.

Ifølge Udlændingemyndighedernes statistikker søgte 243 uledsagede flygtningebørn asyl i Danmark i 2018, heraf kom 17 fra Syrien.

Kilder:
24nyt
Nyidanmark
Expressen


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Kristian Niss says:

  De fleste mennesker og nationer får mere eller mindre præcist hvad de har fortjent.

  Har Danskere fortjent at hvad Ashbal al-Khilafa har til os?

  Ja, mere eller mindre.

  Hvis du er utilfreds med at der kommer terrorangreb imod Danmark, så vil jeg opfordre dig til at gøre dig fortjent til noget andet. Hvis du ser passivt til, eller endnu værre, støtter vores kære politikere, så er du med til at forsegle skæbnen for den kommende terrors ofre.

  Hvis du har åbne grænser, så er dette konsekvensen. Hvis du bomber Mellemøsten, så er dette konsekvensen.

  Den Nordiske Modstandsbevægelse er imod at danskere skal føre en terror og dødskampagne i Mellemøsten imod uskyldige mennesker. Vi er imod parallelsamfund og “multikultur”.

  Støt os eller ej, du kommer til at bære din byrde. Hvilken byrde du skal bære er op til dig.

 • Altsammen planlagt og finansieret af Israel/Jøder.

 • ISIS-ISRAELI SECRET INTELLIGENCE SERVICE.

 • Tror nu mere bare det er prut og pral fra deres side. De tager jo også ansvar for alle terror angreb, selvom de ikke har været indvolveret. Tror ikke på sovende celler med børn. Celler med voksne ja.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //