Israel er et fristed for jødiske pædofile

JØDISK KRIMINALITET: Jødiske pædofile udnytter retten for alle jøder til at «returnere» til Israel, for at slippe for straf for deres voldtægter af børn.

CBS’s reporter Ian Lee (t.v.) formåede det som Interpol og det israelske politi ikke lykkedes med; at fange Jimmy Julius Karow (t.h.), en af mange pædofile, som skjuler sig for retfærdigheden i Israel. Skærmdump: YouTube.

CBS-reporter Ian Lee har været i Israel i et års tid for at undersøge, hvordan kriminelle jøder, som er pædofile, udnytter den israelske lov om returnering.

Loven om returnering fra 1950 erklærer, at alle verdens jøder har ret til at immigrere til Israel.

Denne lov bruges af jødiske kriminelle på en måde, som CBS kalder «et smuthul». Selvom loven bruges af alle slags kriminelle jøder over hele verden, har Ian Lee udelukkende undersøgt pædofile.

Lees metode var, sammen med gruppen Jewish Community Watch, at spore jøder, som gruppen har identificeret som kriminelle pædofile, der tidligere var bosiddende i USA.

En af de pædofile, som Lee opsporede, er Jimmy Julius Karow, som i 2000 begik overgreb på en ni-årig pige i Oregon, hvor han dengang boede. Derefter flygtede han til sit jødiske hjemland, hvor han fortsatte med at voldtage børn; den yngste kendte pige var fem år gammel.

Kun ét af hans overgreb på børn har ført til en fældende dom og fængselsstraf, hvilket vedrørte en anden pige i Israel.

Karow var en af ​​Interpols mest eftersøgte kriminelle og betragtes som farlig.

Rabbiner Yehuda Oppenhemier hjalp Karow med at undvige retfærdigheden. Billede: YouTube.

Jimmy Julius Karow fik hjælp til at flyve til Israel af rabbiner Yehuda Oppenheimer – ifølge hans egne oplysninger, uvidende om, at han hjalp en kriminel. Men rabbinerne gjorde senere aldrig noget for at hjælpe Interpol eller myndighederne i hverken Israel eller USA med at få Karow arresteret. I den Tv-transmitterede version af Ian Lees rapport er der ingen opfølgende spørgsmål om dette.

Karow er imidlertid kun ét eksempel på alle kriminelle, der udøver «returneringsretten».

Et andet eksempel er jødinden Malka Leifer, der som lærer på en jødisk ortodoks skole i Melbourne, Australien, forgreb sig seksuelt på skolens piger mindst 74 dokumenterede gange. Hun fik hjælp fra ortodokse jøder til at flyve til Israel for at undgå retfærdigheden.

Ifølge Jewish Community Watch og den israelske avis Ha’aretz er det almindeligt, at pædofile «returnerende» til Israel, hører til de ortodokse og ultraortodokse menigheder.

Politiet i Israel hjælper indirekte pædofile, da de ikke gemmer nogen information, de modtager om mistænkte pædofile. Jøder, der har dobbelt statsborgerskab, og som er anklaget eller straffet i andre lande, er heller ikke genstand for overvågning eller registrering i Israel.

Således kan kriminelle pædofile bare tage «hjem» til Israel uden risiko for straf for forbrydelser, der ikke blev begået i den jødiske stat.

Men selv hvis det åbne samfunds institutioner skulle blive involveret i en sag, der fx vedrører seksuelt misbrug af børn, betragtes samfundslovene for at være mere eller mindre irrelevante for de ultraortodokse menigheder.

– I lukkede forsamlinger som de ultraortodokse, anses det for at være mere vigtigt at beskytte menigheden end at beskytte dem, der tager skade af sexforbrydere, sagde Avigayil Heilbronn-Karlinsky til Ha’aretz.

Los Angeles-jøden Mendy Hauck (t.h.) blev som 8-åring voldtaget af sin rabbiner Mordechai Yomtov, som i stedet for at følge sin betingede dom flyttede «hjem» til Israel.

I nogle af disse forsamlinger betragtes det som kriminelt i henhold til den jødiske mesirah-lov at rapportere nogen til det sekulære retssystem – især hvis der forekommer ikke-jøder der – da man da risikerer, at blive dømt af antisemitter eller af andre grunde ikke får en god rettergang.

Manny Waks, forretningsleder for Kol v’Oz, et firma, der søger at beskytte jøder overalt i verden mod seksuelle overgreb, siger, at der skal meget gøres for at bekæmpe seksuelt misbrug.

– Det er meget lettere for seksualforbrydere i den ultraortodokse mission at overbevise deres menigheder om, at det, de har gjort tidligere, hører fortiden til, og at de nu har omvendt sig. Forsamlingen siger omvendt ting som «det var en fejltagelse, et sidespring, det var uheldig opførsel, men ikke voldtægt.» De bagatelliserer problemet, siger Waks.

Hvis der ikke var penetration med penis, betragtes det af jødisk ortodoksi heller ikke som seksuelt overgreb.

Shana Aaronson på Jewish Community Watch siger, at rabbinere ofte forsøger at overbevise deres ofre og deres pårørende om, at den pædofile eller voldtægtsmanden har gjort teshuvah – angrer og er vendt tilbage til Gud og derfor fortjener en ny start.

– Men ironien ligger naturligvis i det faktum, at den kriminelle i hvert sådant tilfælde aldrig én eneste gang har bedt sine ofre om tilgivelse. Så ideen om teshuvah er en vittighed, siger Aaronson.

Kilder:
CBS News
YouTube/CBSN
HAARETZ


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Mikkel Pedersen says:

    Det er ækelt!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //