Israelsk ambassadør forslår paragraf, der forbyder antisemitisme

SAMFUND: Meget kan løses gennem uddannelse, men der burde også være en paragraf, der specifikt ramte antisemitiske forbrydelser, sagde den Israelske ambassadør.

Taget fra DR

Og så skal folk også vide, hvad antisemitisme er, og hvor grænsen går. Det kræver altså en indsats på flere forskellige områder. Derfor foreslår jeg, at regeringen og oppositionen sætter sig sammen og finder en løsning, sagde Benny Dagan Israels ambassadør i Danmark. Derefter tilføjer han “De seneste begivenheder skal få os til at vågne op og gøre meget mere, end der er blevet gjort indtil nu.”

Alligevel ser Benny Dagan gerne, at der bliver gjort mere fra politisk hold for at forhindre lignende episoder. Der er brug for et stærkt svar i både Danmark og Europa. Jeg tror, der er brug for at se en national strategi og handlingsplan for at tackle og dæmme op for de antisemitiske forbrydelser.

Det er ikke første gang i Europa, at vi ser den slags aktioner. Jeg føler, at vi ser en større manifestation af antisemitismen rundt omkring i Europa – nu også i Danmark. Derfor er jeg ikke overrasket over, at den slags kan ske. Selv i en smuk by som Randers.

KILDE:
DR


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Krautling says:

  Den fucking jødesmovs. Det var 100% sikkert et false flag, som de nu bruger til at køre deres sygelige jødespin på danskerne med.

 • tjuhej hvor det går says:

  Typisk jøderne ,tuder og forlanger særskilt sikkerhed som koster Danmark mere end en bondegård de forlanger særbehandling nej det skal de ikke ha -pengegriske folkefærd -Som om han skal bestemme, men den Danske regering slikker ham vel et vis sted og laver en, så Redox og alle deres tilhænger frit kan ødelægge og oversprøjte alt -de kommer i nærheden af –

 • Vestjyden says:

  “Antisemitisme er når jøder jages udover det strengt nødvendige”

  – Citat: Alexander III af Rusland

 • Tobias Skåne says:

  Frågan är varför är där judar i Danmark?Dom är inte välkommna där eller någon annan stans i Europa!!

  Hil sejr!

 • Søren Jensen says:

  Hvor mange penge mon det har kostet samfundet, at opstille politi ved synagogen i København?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //