Jared Kushner forlader Donald Trump

USA: Donald Trumps jødiske svigersøn Jared Kushner forlader nu sin svigerfar og har »ingen interesse« i at hjælpe ham ved det kommende præsidentvalg. Årsagen skulle være, at Trump spiste middag med Kanye West og Nick Fuentes

Grafik: Red Ice Media.

Den jødiske finansmand Jared Kushner, der er gift med Donald Trumps datter Ivanka Trump, var under Trumps præsidentperiode en af ​​de mest indflydelsesrige rådgivere. Kushner er blevet udpeget som arkitekten bag Trumps neokonservative politiske drejning og som årsag til mange af ekspræsidentens politiske svigt mod sin vælgerbase.

Men Kushner er også blevet udpeget som en forræder, der angiveligt tippede FBI før razziaen på Trumps Florida Mar-a-Lago hjem tidligere i år.

Nu forlader Kushner imidlertid Trump, skriver New York Magazine. Ifølge avisen har Kushner siden Trumps middag med Kanye »Ye« West og Nick Fuentes ignoreret Trump. Kushner siges at være fuldstændig uinteresseret i at hjælpe sin svigerfar i hans kommende præsidentkampagne.

Tidligere skulle Kushner have fungeret som en slags kontaktperson for folk, der ønskede at kommunikere med Trump. Men i den seneste tid har han i stedet kun udleveret Trumps private telefonnummer.

– Han sagde sådan set: »Hør, jeg er droppet ud,« siger en kilde til avisen.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //