“Jeg byder dårlige tider velkommen, så vi sammen kan skabe bedre! ”

KRONIK: Lederen af Den Nordiske Modstandsbevægelse skriver her om nogle af de mulige langsigtede konsekvenser af Coronakrisen, som kan være positive for vores sag.

Min hensigt med denne kronik er ikke at kommentere på Corona-viruset og dets spredning i almenhed. Jeg vil undgå at argumentere om, hvor farlig eller ufarlig viruset er for mennesker i eller udenfor risikogrupper. Jeg vil ikke formidle en forestilling om, at etableringen og medierne overdriver risikoen i et forsøg på at skræmme folket til underkastelse, eller de prøver at mørklægge og tone risikoen ned for at undgå panik.

Jeg vil heller ikke tage fat på, hvis skyld det er, hvordan ting kunne have været gjort anderledes, eller hvor mange flere penge vi kunne have haft til sundhedsvæsen og andre forebyggende foranstaltninger uden de mange milliarder, vi er tvunget til at bruge på masseindvandring, f.eks. De, som er mere interesseret i disse aspekter, anbefaler jeg at lytte til Jimmy Thunlinds tale i Stockholm lørdag formiddag.

I stedet for alle disse ting vil jeg kort kommentere det faktum, der vil forekomme i anledning af Corona-virus, uanset omstændighederne ovenfor. Faktum er, at der i fremtiden vil være økonomisk vanskeligere tider.

Selvom vi endnu ikke er i stand til at se det fulde omfang af det hele, ved vi allerede, at aktiemarkedet falder, at flere virksomheder bliver tvunget til at lukke ned og dermed forblive uden indkomst, og at folk mister deres job på grund af dette. Vi ved, at sportsbegivenheder bliver aflyst, at rejsefirmaer er uden kunder, og at andre begivenheder tiltrækker markant færre mennesker. Dermed kommer reducerede skatteindtægter, øgede udgifter til arbejdsløshedsunderstøttelse og andre bidrag samt lavere købekraft. Vi kan også se, at staten, kommuner og amter mister milliarder på grund af alt fra sygefravær til øgede plejeomkostninger.

Risikoen for at du påvirkes direkte eller indirekte er uundgåelig. Selvfølgelig har jeg den største sympati for alle de nordiske arbejdstagere, der bliver udsat for mest økonomisk smerte. Og for at undgå misforståelser, vil jeg også formidle min dybeste medfølelse til alle de pårørende, der hidtil har mistet deres kære, og især dem, der tragisk nok selv vil blive påvirket af virussen.

Samtidig kan jeg dog ikke undgå at holde øje med, hvad der sker med verdensøkonomien. Jeg kan ikke hjælpe med at håbe og holde tommelfingrene oppe, for dette kan være netop det, vi har brug for for at skabe en virkelig national genopstand og styrkelse af de revolutionære politiske kræfter, så vi kan blive i stand til at rede vort folk!

Det er ikke fordi, at jeg ønsker folket nogen smerte, men snarere fordi at jeg er klar over, at den herskende kapitalistiske verdensorden snart falder som et korthus. Spørgsmålet handler heller ikke om det sker, men snarere hvornår og hvordan? Hvorfor ikke håbe, at det bliver NU, fordi Corona-virussen kan være en så god mulighed som alt andet?!

Det samfund, vi lever i i dag, er i frit fald og kan ikke reddes. For at tingene bliver rigtig gode, skal det sandsynligvis først blive værre. Du bliver muligvis nødt til at nå bunden, før du kan klatre til toppen. For at folk seriøst skal begynde at indse, at det fjendtlige system og de korrupte kræfter, der nu styrer, skal udskiftes, er de muligvis først nødt til at opleve dets sande natur og ikke mindst forstå, at der er bedre alternativer. For at opbygge et samfund, der kan stå stærkt i tusind år fremover, kan vi ikke gøre det på et så råddent fundament, der findes i dag, men vi må i stedet gøre det på ruinerne af det forhenværende. Derfor glæder jeg mig over dårligere tider, så vi sammen kan skabe langt bedre!

Har du, der læser dette, det samme ønske og vil hjælpe? Til at begynde med synes jeg, at alle nordiske arbejdstagere virkelig skulle vide, om de alligevel kan have nogle symptomer og har brug for et par uger fri arbejde, nu hvor sygefravær udbetales og der ikke kræves nogen medicinsk attest (dette henviser til tilstanden i Sverige, red . note.). Fordi du ikke ønsker at tage risikoen for at sprede infektionen yderligere?! Benyt i stedet muligheden for at tilbringe lidt kvalitetstid med din familie, lytte til en af ​​Nordic Radios mange podcasts, og ikke mindst få fat i den træning, du har tænkt på i et stykke tid.

Desuden opfordrer jeg dig til at hæve så meget af dine penge, som du kan i kontant, og ikke lade de grådige bankfolk bruge dine penge til at redde deres egne skind. Vær også ekstra omhyggelig med at støtte lokale detailhandlere og producenter i stedet for de store multinationale selskaber, og undgå unødvendigt luksusforbrug. På denne måde kan du hjælpe med at flytte meget af lugten væk fra almindelige mennesker og over på dem, der fortjener det i stedet.

Når du har gjort alt dette, kommer vi til det vigtigste af alle: Deltag i den nordiske modstandsbevægelse i dag og være en del af den stærke styrke, som folket vil vende sig mod, når det bliver virkelig dårligt, og krisen bliver en kendsgerning. Deltag i vores bevægelse og opbyg et frit Norden sammen med os!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • NWO rykker nærmere…
  Lidt Off Topic, men… Jeg gade vide hvor mange fra NMB (eller som læser med her) tror på denne “virus” er så farlig som de dybt hjernevaskende medier gør den til? Skal vi ikke være mere bekymrede for den “vaccine” snak, der allerede nu florerer blandt danskerne og 5G teknologien der muligvis kan gøre stor skade på mennesker i fremtiden?
  (Som fx. Fullerton Informer på YT taler om – hvorfor regeringerne vil tømme arbejdspladser og offentlig færden i disse tider)

 • Wyatt Kaldenberg: “Odinists believe in the fall of the west.
  Once the west falls, the Gods can return, and we can rebuild our homeland anew.
  Odinism is about our personal relationship with the living Gods now.”
  http://www.summary-of-odinism.blogspot.com

 • Krautling says:

  Kun kællinger er bange. Rigtige mænd trives i kaos.

 • God artikel

 • Antifas marreridt! says:

  HØRT!

 • Сергей says:

  Надо расширять круг стран для будущего Северного Союза. У скандинавских стран слишком мало населения, чтобы создать независимую от Запада экономическую систему.
  Поэтому.
  1. Следует уже сейчас подключать к Северному движению сопротивление такие страны как Литва,Латвия, Эстония и Россия.
  2. Проводить одновременные акции в этих странах.
  3. Создать там отделения Северного движения сопротивления.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //