Jøde i SVT spreder had mod hvide europæere

JØDISK PROPAGANDA: Public Service lader jøden Eli Weismann fra Stockholm i Sverige øse ud med had mod hvide europæere i SVT-programmet Utrikesbyrån.

SVT’s tv-program Utrikesbyrån onsdag aften handlede om Israels nye forhold til arabiske stater og om den centrale rolle, som jøden Jared Kushner – den amerikanske præsident Donald Trumps svigersøn og hovedrådgiver – har spillet i at alliere Israel med flere og flere arabiske stater.

Et par jødiske gæster som Anneli Rådestad, chefredaktør for Judisk krönika, som oplever en stor eufori over Israels nye magtforhold til arabiske stater, deltager i programmet.

Jøden Eli Weismann, født i Stockholm i 40´erne, siger i programmet, at det er meget vigtigt, at Jared Kushner er involveret i udformningen af ​​mellemøstlig politik, fordi han er en [ortodoks] jøde.

– Selvfølgelig har han specielle følelser for landet Israel, siger Weismann og fortsætter med at rose sin svigerfar, præsident Trump:

– Og Donald Trump er faktisk den mest pro-israelske leder, der har eksisteret i de sidste to tusind år.

– Ja, jeg synes det er meget godt, at det ikke er europæere, der er involveret, fortsætter han, mens der vises billeder af en tv-producent, som nikker til det, han siger.

– For europæere er meget antisemitiske, det er i de europæiske gener. Antisemitisme er næsten alle jo født med i Europa, de får det ind med modermælken, fortsætter Weismann i henhold til en af ​​jøderne ofte brugte prosemiske, anti-hvid truisme.

– At hade jøder er jo standard i Europa siger Weismann og siger ligeud:

– Europæere har aldrig været vores venner. Aldrig. Været vores venner.

Der sættes ikke spørgsmålstegn ved Eli Wesimanns anti-hvide racisme og had af SVT’s interviewere. I stedet spørger hun, om han agter at rejse til Israels nye arabiske ven De Forenede Arabiske Emirater (FAE) efter de historiske Abrahamsaftaler, hvilket giver Weismann mulighed for at flygte ved at sige, at han allerede har en sandkasse uden for sit eget vindue.

Værten Johan Ripås siger, at Weismann ikke formulerer sig ret godt om europæere, men med et smil på ansigtet og uden at sætte spørgsmålstegn ved hans racisme. Jøden i studiet, Rådestad, udtrykker forståelse for hans had eller “skepsis”, som hun kalder det.

Jødisk propaganda

SVT anvender sit program Utrikesbyrån til at sprede jødisk propaganda. Selv Mellemøsten-eksperten Bitte Hammargren fra Utrikespolitiska Institutet, der kan tale mere arabisk end hebraisk, og som ofte kaldes “antisemitisk” af “lidende jøder”, siger at “et tabu er væk” for ikke at anerkende eksistensen af ​​den jødiske stat Israel.

Nu vil dette “tvinge andre stater, palæstinensiske ledere” – bemærk, at hun ikke taler om staten Palæstina – “til at opbygge nye strategier”, men også at det vil “tvinge Israel i det lange løb til at formulere en politik for, hvad de vil gøre med det palæstinensiske folk” (min betoning).

Hammargren henviser også til de besatte områder i Israel som “hvad FN-systemet kalder de besatte områder”.

Hammargren siger imidlertid indirekte, hvad fredsaftalen egentlig handler om, at det er en krigsaftale, fordi FAE ønsker avanceret våbenteknologi. Israel kan sørge for, at de får amerikanske. FAE har fået lov til at købe de avancerede F-35 fly. Måske kan FAE også få adgang til israelsk missilforsvarsteknologi. Det vil også styrke USA’s og FAE’s evne til at samarbejde i regionen og true Iran.

Samir Husein Abu Eid, der skriver for SVT, siger, at FAE har mange industrier til fælles med Israel og derfor kan arbejde godt med dem.

Han påpegede i en artikel, at den eneste jødiske rabbiner i FAE, Levi Dachman, med glæde udbryder:

– Dette vil ændre alt, dette er gode nyheder for menneskeheden [læs: jøderne]. Grænserne er nede, og nu kan unge iværksættere og ledere endelig komme sammen og skabe en bedre fremtid for os og vores børn, siger rabbiner Dachman i programmet.

Skærmdump: SVT.

Donald Trump og den israelske premierminister Benjamin Netanyahu er begge nomineret til Nobels fredspris i år for de såkaldte Abrahams-aftaler mellem Bharain, det enormt rige, men folkefattige FAE og Israel.

I betragtning af alle krigshøgene, der har modtaget Nobels fredspris – jøden Henry Kissinger, Barack Obama, EU, jøderne Yitzhak Rabin og Shimon Peres; mens Mahatma Ghandi, der er blevet nomineret fem gange, aldrig modtog den – måske er både Donald Trump og Benjamin Netanyahu “værdig” modtagere af Nobels fredspris.

SVTs propaganda for Israels politiske succes i Mellemøsten er et spark i hovedet på det nordiske folk og også for mange racefremmede, der er flyttet til de nordiske lande på grund af israelsk geopolitik.

Det er usandsynligt, at Eli Weismann kunne pådrage sig en anmeldelse om hadtale mod folkegrupper. I øvrigt sidder han sikkert og trygt langt fra alle europæere i sin sandkasse i terroriststaten Israel.

/Erik Forsell


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //