Jøder klynker over Bitchute og vil have tjenesten lukket ned

CENSUR: Jøder klynker over indholdet på Bitchute, og en journalist og censurjøde viser et skoleeksempel på jødisk magt og indflydelse via medier og “ekspertudsagn” fra andre jøder og pro-israelske aktører.

Tidligere på ugen fjernede Google Bitchute-appen fra Google Play, med henvisning til, at den er i strid med Googles spam-politik, oplyser jødinden Eliana Rudee i en artikel på Jewish News Syndicate.

Jødinden selv går dog adskillige skridt videre i tolkningen, eller endda forklaringen, af Googles beslutning, da hun som journalist beslutter sig for at råbe antisemitismen kommer, mens hun allierer sig i sit perspektiv med en række andre jøder og jødiske institutioner i bestræbelserne på at få frie tænkere dæmpet og frie platforme lukket.

Med hjælp fra Community Security Trust (CST) i Storbritannien, som er en velgørenhedsorganisation som beskytter britiske jøder, er censurjøden i stand til at “dokumentere”, at Bitchute er “en af de fire mest farlige kanaler for ekstremt anti-semitisk indhold på internettet” ved at den jødiske organisation nemlig siger netop dette.

I den senere tid er sociale-medier-virksomheder blevet presset til at udrense deres platforme for “hate speech” og vedtage IHRA’s (International Holocaust Remembrance Alliance) definition af anti-semitisme, hvilket har ført til, at selvstændigt tænkende har fundet og skabt andre platforme.

Ifølge “pro-Israel advokater og aktivister” er der set i lyset af den stigende anti-semitisme, og folks frie adgang til Bitchute, grund til at slå alarm, oplyser censurjøden Eliana Rudee, og oplister i sin artikel en række eksempler på truende, forhånende og nedværdigende videoer og sangtekster på Bitchute.

Eksempelvis beskriver hun en video-parodi på TV-serien Friends, hvor en sangtekst indgår som følger:

It seems these kikes have taken all my dough, you know what we must do, it’s time for them to go. … We must gas the Jews until the ovens are full. … They’ll be glowing like coal … cos they’re evil Hebrews … gotta bake each and every kike until they’re nice and crispy. … I want to start each day with Hebrews huddled in a pit and when they’re beaten and stripped, we must gas each and every Jew.

Den censurfortalende Rudee nævner også i sin artikel en af mange “Holocaust”-benægtende videoer og fremhæver en med titlen “We really have to gas the kikes this time”, hvori det siges;

Aren’t you all sick of blaming Nazis … Don’t you understand history is warped by the Jews … you should all know by now we gassed no Jews … the only victors of world war II they were Jews.

Jødisk magt i aktion

Direktør for UK Lawyers for Israel, Caroline Turner, fastholder over for Rudee, at online anti-semitisme promoverer og ansporer til had mod jøder, og endda vold mod jøder. Turner mener, at revisionistisk tankegang og opfattelser som går imod den etablerede historieskrivning, samt holdninger til nutiden, som foreslår, at jøder er roden til alt ondt, er en skævvridning af sandheden.

UK Lawyers for Israel har kontaktet Bitchute’s internet serviceudbyder, herunder Epik, Cloudflare, Taboola, AS53667 Frantech Solutions, Google Ads, Microsoft Azure, Choopa, Subscribestar og Regus for at anmode om, at de afslutter deres forhold til Bitchute.

“Det er i sandhed chokerende at der er så meget anti-semitisk materiale på nettet og på sociale medier, og især at der er så få straffet. Historien har vist at det er en farlig tendens, og det må virkelig blive stoppet. Hvis der begås lovovertrædelser, opfordrer vi politiet til at retsforfølge dem, og forhåbentlig vil dette afskrække andre fra denne adfærd”, lyder det fra jødeadvokaten Turner.

Anti-semitisme til højre og venstre

Gideon Falter, administrerende direktør for British NGO Campaign Against Antisemitism (CAA), forklarede, at ”vi i løbet af de sidste mange år har set en eksponentiel vækst i antisemitisk mishandel på sociale medieplatforme, herunder hån og benægtelse af “Holocaust”, anti-jødiske udtalelser og endeløse anti-semitiske talemåder fra det yderste venstre og det yderste højre.

Ifølge censurjøden Rudee, kritiserede Falter “gentagne fiaskoer fra sociale medievirksomheder til at handle mod racisme på deres platforme” og sagde, “vi fortsætter med at afholde møder med ledere af sociale medier og støtter deres bestræbelser på at tackle online racisme, men alt for ofte finder vi også grund til at skrige af deres passivitet”.

CAA har sluttet sig til andre i at opfordre sociale-medier-virksomheder til at vedtage jødernes egen organisations, IHRA’s, definition af anti-semitisme og lancerer en kampagne for at opfordre den britiske regering til at fremskynde sin Online Harms Bill til at adressere anti-semitisme på internettet.

Kilde:
JNS


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • ok Bitchute’s


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //