Jødiske besættere stormer palæstinensiske kvarterer og råber “død over arabere”

JØDESPØRGSMÅLET: Jødiske besættere stormede palæstinensiske kvarterer i Jerusalem denne uge. Israelsk politi beskyttede dem og deltog i aggressionen mod palæstinenserne.

I videoen kan man se rabiate israelere råbe hadefulde ytringer mod palæstinensere. Israelske børn er blandt dem, der råber “død over araberne”.

En jødisk mand, der laver V-tegnet, råber “Den anden Nakba kommer snart. Vent bare, det er tæt på. Du ender i flygtningelejre.”

“Nakba” er arabisk og betyder “katastrofe”. Det henviser til udvisningen af ​​palæstinenserne, der fandt sted under Israels grundlæggelse i 1948, hvor ca. 750.000 palæstinensere blev tvunget til at flygte fra deres land.

Andre jødiske råb inkluderer “en god araber er en død araber”, “Palæstina er død”, “gå væk, gå og dø” og “skal din landsby brænde”.

Dette er ikke tomme trusler, da Israel har vist vilje til at dræbe palæstinensiske mænd, kvinder og børn i konflikt efter konflikt.

Derudover kan israelsk politi ses, mens de ikke kun lader de invaderende bosættere gøre, som de vil, men endda skræmmer palæstinensere, der prøver at stå op for sig selv.

Russleman skriver på Frihetskamp:

Fra jøder hører vi altid, at denne type opførsel ikke repræsenterer dem. De fleste jøder er angiveligt “gode jøder”, der er imod racisme og diskrimination. Jeg må dog spørge, hvorfor disse gode antiracistiske jøder, der har fået særbehandling til etniske og seksuelle mindretal i vestlige lande pludselig synes at være fuldstændig magtesløse, når det kommer til Israel. Dette på trods af at Israel er ekstremt sårbar overfor økonomisk pres som den slags, der blev brugt til at knuse Sydafrika? Er der manglende evne eller motivation er spørgsmålet? Og hvad er den anti-racistiske ((( Ervin Kohn))s holdning til dette? Vil han tale for palæstinensernes rettigheder, eller vil han bare fortsætte med at rase mod etniske nordmænd, fordi de ikke giver nok af deres skattepenge til somaliere?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lad da bare semitterne udrydde hinanden.
    Så kan vi koncentrere os om marxister og liberale.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //