Jødiske investeringsbanker tager fuld kontrol over det amerikanske boligmarked

JØDISK MAGT: Jødiske eliter manipulerer det amerikanske boligmarked til deres egen fordel, med den jødiske megabank BlackRock i spidsen.

Illustrationsbillede.

Megabanken BlackRock, ofte omtalt som verdens største skyggebank, står i spidsen for en massiv centralisering af ejerskabet på det amerikanske boligmarked, ifølge Fox News.

BlackRock og andre mindre investeringsgiganter er i færd med at købe enorme mængder familiehuse med det resultat, at almindelige amerikanere bliver skubbet ud af boligmarkedet. Over hele USA bliver hele nabolag omdannet til lejeboliger. Noget, der ville have været en selvfølge for medlemmer af den amerikanske middelklasse for kun få årtier siden, nemlig at eje deres eget hus, bliver en uopnåelig drøm for mange.

Noget, som Fox News ikke nævner, er at BlackRocks administrerende direktør Larry Fink er jøde, og at BlackRock er en jødisk bank. James Allsup fra Dissident Mag beskriver en realitet, hvor velhavende jødiske bankfolk fører økonomisk krig mod fremtidige boligkøbere.

Da dette har skabt vrede og utilfredshed blandt almindelige amerikanere, der nu vil blive permanente lejere, uden mulighed for at overføre velstand til deres børn i form af ejendom, har den konservative jødiske kommentator Ben Shapiro forsvaret BlackRock.

Jeg kan se, at mange er vrede på Blackrock. Blackrock køber huse fra folk, der er villige til at sælge dem. Hvis du ikke kan lide, hvad de gør, så fokuser i stedet på de slappe regeringspolitikker, der motiverer denne type investeringer.

Seriøst, Blackrock vil ikke stoppe med at investere i en-familiehuse, fordi du viser din vrede på Twitter. Men du kan rette din energi mod at stoppe Federal Reserve’s skøre pengepolitik, der driver lånepriserne ned og skaber en massiv boble.

Formanden for det nyoprettede National Justice Party Mike Peinovich havde følgende svar til den jødiske kommentator på telegram:

Hvad Ben Shapiro ikke fortæller dig, når han siger, at du skal rette din energi mod Federal Reserve [det amerikanske centralbanksystem, der består af 12 centralbanker] og ikke BlackRock, er at Blackrock har haft en direkte indvirkning på politikken i Federal Reserve i en officiel kapacitet.

Da den første corona-støttepakke blev vedtaget sidste år, tildelte Federal Reserve ret til at købe værdipapirer uden for amerikanske statsobligationer. Federal Reserve underskrev straks efter en kontrakt med BlackRock, som gav dem retten til at bestemme, hvilke værdipapirer Federal Reserve skulle købe.

Hvilken overraskelse, at BlackRock selv var dem der fik mest ud af Federal Reserve-opkøbene.

Ben Shapiro ved dette. Han ved også, at Federal Reserve er immun over for politisk pres, og at libertarianerne har skreget op om Federal Reserve, indtil de er blå i ansigtet i årevis til ingen nytte.

Han vil bare have dig til at holde kæft og stoppe med at kritisere magtfulde jøder.

Indtil videre er det blevet estimeret, at næsten halvdelen af ​​opkøbene af børshandlede fonde foretaget af Federal Reserve har været til fordel for BlackRock. Den jødiske bank BlackRock bruger således økonomisk magt opnået gennem sit direkte forhold til det amerikanske centralbanksystem til at skubbe almindelige amerikanere ud af boligmarkedet.

Kilder:
Fox News
Wikipedia
Barrons
Wikipedia
Dissident Mag


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Ej ingenting og vær glad

  • Torsten says:

    Ida Auken er lykkelig at leje hos jøderne der ejer alt i sidste ende. At trække vejret kommer du også til at betale afgift af.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //