Kæmp og lev for evigt!

KOMMENTAR: Hvis du kæmper i dag, kan du gennem din race opnå evigt liv. Hvis alt for mange af os vælger ikke at kæmpe, vil vi alle være døde og glemte inden længe.

»Alle mennesker dør. Ikke alle lever reelt.«
— William Wallace (Braveheart)

Vi dør alle før eller siden. Døden er uundgåelig; døden er naturlig og en del af livet. Døden er et af evolutionens redskaber for at forbedre racen.

Vi kan altså ikke påvirke, om vi skal dø eller ej. Det eneste, vi kan gøre som individer er at vælge, hvordan vi lever vores liv, og hvordan vi ser døden i øjnene. Nogle ønsker at holde sig i live så længe som muligt eller måske at leve et så behageligt liv som muligt. Andre ønsker at bruge deres korte tid på jorden til at gøre en forskel på en meningsfuld måde, selv om det kan betyde, at de må se døden i øjnene tidligere, end de ellers ville have gjort.

Det er de mennesker, der lever på sidstnævnte måde, som vil blive husket gennem historien. Ingen husker de feje og bekvemme, og ingen hylder dem. Vores forfædre forstod dette og udtrykte denne forståelse på følgende måde:

»Fæ dør,
frænder dør,
man selv dør på samme vis,
ét ved jeg, som aldrig dør,
dommen over hver en død«
— Hávamál

Eller mere kortfattet sagt:

»Det, vi gør i livet, giver genklang i evigheden.«
— Maximus (Gladiator)

De af os, der har været involveret i Modstandsbevægelsen på forskellige måder, har valgt at forsøge at gøre en forskel med vores liv. Vi erkender, at i dette kritiske øjeblik for vores races overlevelse er det nødvendigt for nogle at træde frem og tage ansvar, selv om vores kamp kræver, at vi ofrer os selv på forskellige måder. Hvis vi fejler, vil tusindvis af år af evolutionære fremskridt gå tabt, og vores race vil i sidste ende forsvinde fra jorden for altid.

Desværre vælger alt for mange i dag et komfortabelt liv og sikkerhed frem for kamp, og dette er den største trussel mod sejren. En race, der ikke kæmper for sin overlevelse, fortjener heller ikke at overleve, og et verdenssyn, der ikke har nogen tilhængere, er blot en tom og død idé.

Den folkelige opbakning til vores sag behøver ikke at være total. Det eneste, der kræves, er, at tilstrækkelig mange nordiske mænd og kvinder sætter foden hårdt nok ned over for dem, der arbejder på at gøre nordens folk til et mindretal i hele Norden. Politik er et spørgsmål om vilje og styrke. Hvis der blot er en stærk nok vilje og en stærk nok kraft bag den, er intet umuligt.

Vores politiske fjender har gennem HMF-lovgivningen kriminaliseret mange af de bedste argumenter for vores sag, så vi har ingen moralsk forpligtelse til at følge deres regler. De tyve, der stjæler Norden fra det nordiske folk, kan behandles som de tyve, de er!

Så sejren er mulig, men det kræver, at flere mennesker går fra at tænke rigtigt, til at gøre det rigtige, at flere mennesker tør kæmpe og tage risici. Flere mennesker er nødt til at bruge livets gave til at tage ansvar:

»Vær ikke en snylter. Forsøg ikke at være smart ved fortsat at heppe fra sidelinjen, men nægte at deltage aktivt i kampen. Rejs dig op og bliv en deltager i livet. Skab af dit liv et forbillede, som folk vil huske og tale om længe efter, at du er væk.«
— William Pierce

Alle, der regelmæssigt læser hjemmesiden, har alle de oplysninger, der er nødvendige for at forstå, hvad Modstandsbevægelsen kæmper for, og hvorfor vi gør det. De fleste der læser hjemmesiden, deler sandsynligvis også vores synspunkter. Men langt de fleste af dem, der læser her, har endnu ikke valgt at organisere sig og kæmpe. Derfor slutter jeg denne artikel med følgende spørgsmål:

Hvordan har DU tænkt dig at leve dit liv?

Vil du kæmpe og stræbe efter at blive en af de udødelige mennesker, der lever for evigt i vores races minde?

Eller vil du spilde dit liv og se vores race uddø?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //