Kønsskiftear og »brystbindere« i den nye The Sims-opdatering

HOMOLOBBYEN: I en kæmpe opdatering til det populære spil The Sims 4 kan du nu udstyre dine karakterer med ting som »brystbindere« og »kønsskifte«-ar. Tanken er, at såkaldte transpersoner skal kunne »genkende sig selv« i spillet.

Foto: The Sims/Twitter.

I onsdags udkom en ny opdatering til The Sims 4 til PC og diverse konsoller. Ud over nye ting som høreapparater og blodtryksmålere har de også tilføjet muligheden for at få karaktererne til at fremstå som transkønnede, skriver videospilssiden Kotaku.

Det gælder blandt andet såkaldte brystbindere, som kvinder der gerne vil være mænd bruger til at flade deres bryster ud, samt andet »kropsformende undertøj.« Men opdateringen giver dig også mulighed for at give dine karakterer kropsar af samme slags, som du får fra kønsskifteoperationer.

Den første udgave af The Sims blev udgivet til PC tilbage i 2000 og blev hurtigt ekstremt populær, især blandt unge kvinder. De forskellige versioner af The Sims har solgt tæt på 200 millioner eksemplarer på verdensplan. I modsætning til traditionelle computer- og videospil har The Sims ikke noget egentligt mål. I stedet handler det om at bygge hjem til de karakterer, du har skabt, og få dem til at leve et lykkeligt og harmonisk liv.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //