Kun sorte konstituerer en reel race, ifølge New York Times

JØDESPØRGSMÅLET: Som en manifestation af Orwelliansk nytale har New York Times besluttet at omtale racekategorien Black fortsat med stort «B», mens White skal ændres til at starte med lille «w». Dette gøres fordi avisen anser, at sorte har en fælles historie og identitet, i modsætning til hvide. Kun kategorien med fælles historie og identitet er kvalificeret til at begynde med stort bogstav, hævder de. De motiverer også begrundelsen med, at såkaldte «hadgrupper» og «hvid magt grupper» har en tendens til at skrive White netop med stort «W».

Foto: Warner Bros Pictures.

Hvorvidt racekategorierne skal starte med stort bogstav eller ej er blevet drøftet i lang tid; standard indtil nu har været, at de skulle skrives med store bogstaver. Problemstillingen har ikke handlet om, hvorvidt de skulle have denne standard – indtil nu har diskussionen snarere været koncentreret om spørgsmålet om, hvad der er det bedste navn for den negroide, sorte race? Hvilket navn omfavner og beskriver bedst denne racers fælles identitet?

Der er gradvist opnået enighed om, at dette skulle være «Black» for efterkommere af de afrikanske slaver, og diskussionen har praktisk talt ligget død indtil nu. Og denne gang er det en racekategori, der skal miste sin status, ifølge New York Times, fordi den ikke opfylder kravene for at være en race med en fælles historie og identitet. Hvide har ikke en historie eller identitet som race, hævder de. Dette er således en dehumanisering af mennesker, der er en del af den hvide race. Uden en fælles historie og identitet eksisterer de ikke som en gruppe, kun som rodløse individer, der tilfældigvis har hvid hud til fælles. Uden en fælles historie og identitet vil de ikke have evnen eller viljen til modstand, håber deres modstandere. Naturligvis er forudsætningen for avisens beslutning forkert, men det er det synspunkt, som New York Times nu forsøger at sprede til sine læsere. Det handler derfor om race, ikke muslimer eller «jødisk-kristne værdier», og angrebene er racebaserede.

New York Times med 130 Pulitzer-priser på væggen (flest af alle aviser i verden) ejes af den jødiske Sulzberger-familie, og har været i deres besiddelse siden den blev grundlagt i 1896 af A.G. Sulzberger og hans far Arthur Ochs Sulzberger. Avisen har en såkaldt dual-class-aktiestruktur, hvilket betyder, at øvrige aktionærer udover Sulzberger-familien ikke har stemmeret. Med andre ord: Sulzberger-familien beslutter alt, hvad der sker i konsortiet og redaktionerne.

«Den, der kontrollerer sproget, kontrollerer masserne» – jødiske Saul Alinsky i «Rules for Radicals».

Læs også:
Jødisk organisation indrømmer at befolkningsudskiftningen er planlagt
Jødisk akademiker indrømmer at befolkningsudskiftningen i Europa er et eksperiment
Barbara Spectre i nyt projekt for skabelsen af en fælles jødisk fremtid

Kilder:
New York Times


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //