Barbara Spectre i nyt projekt for skabelsen af en fælles jødisk fremtid

JØDISK MAGT: Den velkendte jødiske lobbyist Barbara Lerner Spectre deltager i et nyt globalt koordineret jødisk projekt, med det formål at forme jødernes fremtidige skæbne.

I februar 2018 blev Barbara Lerner Spectre tildelt kongens medalje for sin indsats for at fremme jødisk kultur i Sverige, samt i udlandet.

Mandag præsenterede den jødiske organisation Our Common Destiny deres intention om at arbejde for et fremtidigt globalt jødisk fællesskab.

Organisationens første møde blev holdt i Jerusalem, hvor mere end 30 ledende jødiske aktivister fra hele verden deltog. Båndet mellem jøder globalt og den besatte stat Israel skal med dette initiativ styrkes, uafhængig af jødernes religiøse eller kulturelle indentitet. Samarbejdet gælder alle typer af jøder.

Annonceringen af projektet blev efterfulgt af flere seminarer ledet af jødiske akademikere fra seks kontinenter. Konferencens sidste dag var d. 11. september.

Projektet lanceres via organisationen Genesis (Genesis Philantropy Group) og støttes af Israels præsident Reuven Rivlin, en embedspost som ikke må forveksles med landets statsministerpost.

Fra Sverige deltog den pro-zionistiske ekstremist Barbara Lerner Spectre, som gjorde sig kendt i 2010, da hun blev interviewet for israelsk TV og fortalte at Sverige endnu ikke havde lært at være multikulturel, og at hele forandringen, som Europa nu gennemgik med masseindvandring af racefremmede, kom til at blive smertefuld for europærerne, men at denne forandring var «nødvendig», og at den vil blive gennemført. Hun fortalte endvidere, at «antisemitismen» vil stige som følge af jødernes ledende rolle i denne process, men påstod hårdnakket, at Europa ikke ville overleve uden denne forandring.

Da hendes udtalelse naturligvis mødte stærk kritik fra mange europære, som ikke ønsker et Europa raseret af jødiske globalister, lagde hun følgende opslag på Twitter:

I Norge har jøden Ervin Kohn udtalt noget lignende. Kohn er leder for det jødiske samfund i Norge, samt næstformand i Antirasistisk Senter.

I bestyrelsen i den jødiske organisation Our Common Destiny sidder blandt andet den velkendte jødiske bankmand Jacob Rothschild, patriarken for verdens rigeste og mægtigste familie.

Læs også:
FILM: Kalergi-planen – Det hvide folkemord?
En jødes afsløringer
FILM: Jewish plan for the Goyim


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Fint skriv til at minde alle om, at jøderne er sygdommen der forrådner det europæiske kontinent, og at multikulturen blot er et symptom af den jødiske pest.

  En tysk militærmand af højere rang skrev i sin dagbog om, hvorfor Himmler forsøgte at feje deciderede henrettelse af jøder under tæppet.
  Simpelthen så at sådanne absolut nødvendige gerninger, men moralsk forkastelige til en vis grad, ikke skulle tilsmudse Hitler’s omdømme efter krigstiden.

  Ære være dit minde, Himmler. En highscore der taler for sig selv, og Pro Gamer moves som stadig giver inspiration.

 • Jøder går meget op i chutzpah og det her er er klassisk eksempel. Forhåbentligt deres undergang


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //