Kvinde gruppevoldtaget af to racefremmede på hotelværelse

MULTIKULTUR: To racefremmede mænd på 19 og 23 er anholdt og sigtet for at have voldtaget kvinde på et hotelværelse i København.

Voldtægten skete ifølge sigtelsen 20. oktober om morgenen på et værelse på hotel Cabinn Copenhagen i Arni Magnussons Gade i København.

De to racefremmede mænd er tirsdag blevet fremstillet i Københavns Dommervagt med krav om varetægtsfængsling. De nægtede sig under grundlovsforhøret begge skyldige.

Af sigtelsen fremgår det, at kvinden fik revet sin bh, bodystocking og nylonstrømper itu, hvorefter de to mænd forbrød sig mod hende både oralt og vaginalt. Det skete blandt andet ved, at de skiftedes til at holde kvinden fast.

Undervejs forsøgte den ene af gerningsmændene af filme de seksuelle aktiviteter, fremgår det af sigtelsen.

De to er også sigtet for blufærdighedskrænkelse. Forud for voldtægten skulle de to have set porno, mens de onanerede foran kvinden.

Det er politiets opfattelse, at de to handlede i forening og efter fælles forståelse. Og de har gennemført voldtægten ‘med vold eller trussel om anvendelse af vold’.

Københavns Dommervagt har tirsdag ud på eftermiddagen fortsat endnu ikke truffet beslutning om, hvorvidt de to mænd skal varetægtsfængsles.

KILDE:
Ekstra Bladet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Hvad laver hun også alene på et hotelværelse med to vilde dyr? Naive raceforrædere får, hvad de fortjener.

    • Havde samme tanke og er til dels enig hvis hun frivilligt valgte at gå derind sammen med dem. Jeg er mere bekymret for, hvis de tvang hende derind eller hun gik derind ind i en stærkt påvirket tilstand.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //