Masseskyderi i New Yorks metro – mindst 16 såret

USA: Mindst 16 mennesker er blevet såret i, hvad der ser ud til at være et masseskyderi på en metrostation i New York. Politiet jagter nu en mand iført gasmaske og orange bygningsarbejdervest.

Flere medier rapporterer om et masseskyderi ved Sunset Park metrostation i Brooklyn, New York. Ifølge AP er flere personer fundet kvæstet, samtidig med at der skulle komme røg fra stationen.

Et videoklip bliver spredt på Twitter, der viser folk, der flygter ned ad metroen, mens der udvikles en form for røg, og sårede mennesker ligger på jorden.

Til New York Times har New Yorks redningstjeneste oplyst, at der er mindst tretten sårede, hvoraf mindst fem er skudt. Tallet blev senere opdateret til 16.

Et vidne, som avisen har talt med, fortæller, at hun hørte så mange skud fra stationen, at hun »tabte tællingen«.

»Først troede jeg, at han arbejdede i metroen, han havde en orange vest på, så jeg var ikke så opmærksom på ham« siger hun.

Ifølge NBC jagter politiet nu en mand iført en »gasmaske og en orange bygningsarbejdervest« .

Politiet opfordrer offentligheden til at undgå området omkring 36th Street og 4th Avenue i Brooklyn på grund af en stor politiaktion i området omkring stationen.

Røgudviklingen skal have givet anledning til rygter om eksplosioner, men ifølge politiet i New York skulle der ikke være ueksploderede ammunitionsladninger nede på stationen.

Nordfront følger udviklingen.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //