Majoriteten af alle masseskyderier i USA er begået af sorte

MASSESKYDERI: Efter skyderiet i El Paso og Dayton har jødiske medier i USA gentagne gange hentydet til, at det er “hvide mænd” som er den store terrortrussel. Sandheden er dog en helt anden.

Billedet viser de gerningsmænd som er kendt fra masseskyderier i USA i år. Foto: Twitter.

Jødiske medier i USA har efter skyderierne i El Paso og Dayton gentagne gange hentydet til, at det er “hvide mænd” som er den store terrortrussel. Men sandheden er, at hvide mænd kun udgør en lille del af alle dem, som har begået masseskyderier i USA. Vel at mærke er også det faktum, at mange ikke-hvide gerningsmænd fejlagtigt bliver kategoriseret som hvide i USA, heriblandt jøder.

Ifølge information fra “Mass Shooting Tracker” er der hidtil i år begået 72 masseskydninger i USA. Hele 51 % af dem der står bag alle masseskydninger i USA er ifølge denne optælling sorte, 29 procent opgives som hvide, og 11 procent er latinamerikanere. Udover dette opgives det, at tre var asiater, to indianere og en araber.

Interessant er det også at bemærke det faktum, at selv om sorte endnu er i mindretal i USA, så er majoriteten af masseskydninger alligevel begået af sorte.

Læs også:
Dayton-skytten var venstreekstremist og ville «dræbe alle fascister»
Jøder kræver en langt mildere indvandringspolitik i USA

Kilder:
Fria Tider
Frontpage Magazine


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //