Mange unge transpersoner i Storbritannien ønsker at skifte tilbage til deres virkelige køn

KØNSDYSFORI: Den politiske agenda om at opfordre børn til at «skifte køn» kræver stadig flere ofre. Kønsskiftereverseren Charlie Evans kontaktes af hundredvis af sårbare teenagere som vil skifte tilbage til deres rette køn.

Chalie Evans og en af hendes protegéer. Skærmdump: Youtube.

Britiske Sky News rapporterer, at stadig flere unge mennesker som har «skiftet køn» fortryder og vil have hjælp til at «skifte tilbage» til deres oprindelige køn.

I et interview med transkvinden Charlie Evans kommer det frem, at hundredvis af unge mennesker som har «fået hjælp» med at skifte køn, har kontaktet hende for at få støtte til at forsøge at skifte kønnet tilbage.

Evans (28) blev født som pige, men skiftede køn og identificerede sig i ti år som mand, før hun sidste år bestemte sig for at forsøge at skifte tilbage til kvinde igen.

Nu har Charlie Evans startet en velgørenhedsorganisation til støtte for kønsdysforikere som har modnet psykisk og vil vende tilbage til deres rigtige køn. Hun siger, at hun blev forbløffet over hvor mange der allerede fra starten kontaktede hende, og som befinder sig i en lignende situation som hende.

Antallet af børn og unge som søger om at skifte køn har nået rekordhøje niveauer, men vi hører næsten aldrig noget om dem som har fortrudt indgrebet, mener Evans.

I Storbritannien har det nået et skyhøjt niveau med 3.200 procent flere kønsskiftepatienter i dag end for ti år siden. Antallet af piger er steget med 5.337 procent.

Der findes ingen forskning og ingen statistik som viser hvor mange er ulykkelige over deres kønsskiftebehandlinger og fortryder dem, eller hvor mange der søger hjælp til at skifte tilbage.

Et «tilbageskifte» findes kun i statistikken som en som vil skifte køn. Det betyder at tilbageskifterne vises i samme kolonner som de som vil skifte køn for første gang.

– Jeg har kontakt med 19-20-årige som har opereret sig og ønsker at de ikke havde gjort det. Deres kønsdysfori er ikke forbedret efter operationerne og de har det ikke bedre, siger Evans til Sky News.

Udstødt af homolobbyen

– Det virker som om, at de mest almindelige karaktertræk er, at de plejer at være i 25-årsalderen, oftest kvinder og oftest lesbiske, og oftest er de også autister.

Det var da Evans, efter at have holdt et foredrag om kønsskifte, at hun blev omfavnet af en skægget kvinde som ville skifte tilbage til sit køn som pige.

– Hun sagde, at hun blev udstødt af LGBT-bevægelsen fordi hun var en forræder. Så jeg følte jeg måtte gøre noget.

En af Evans protegéer er en kvinde på 21 år, som allerede som 13-årig mente hun var en dreng. Hun tog testosteron og andre præparater for at forberede sig på at få sine bryster fjernet. Men inden da begyndte hun at ændre mening.

– Systemet er formet sådan, at de siger «ok, her er dine hormoner, værsgo, her er din operation, afsted med dig». Jeg tror ikke det hjælper nogen. Jeg har set ligheder i hvordan jeg oplever min kønsdysfori og andre ting jeg oplever som fejl ved min krop. Til sidst tænkte jeg, at ingen forandringer jeg gjorde ville være nok for mig og at det var bedre at arbejde med mit selvbillede, fremfor at forandre kroppen, siger Evans anonyme protegé.

SVT’s Uppdrag Granskning har rapporteret, at læger på Karolinska Sygehus i Stockholm brænder sunde bryster væk på piger så unge som 14 år.

Kilde:
Sky News


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • sikke en overraskelse

 • Krautling says:

  Og dette stunt koster millioner af kroner, da det er skatteyderne, der betaler for kønsskifteoperationer. Disse vanskabninger burde tvinges til at betale hver en krone tilbage.

 • Børge Hansen says:

  GGG

 • Jeg er splittet for for nogen hjælper det at få andre er der andre problemer som de tror de kan løse bare ved at skifte køn Hvor tit er det slemme psykiske problemer og Undrer mig ikke At de nærmest altid er samme type


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //