Marilyn Manson anklages for «nazisme» i #metoo-drama: «Han kaldte mig en jøde og tegnede et hagekors»

#METOO: Marilyns Mansons ekskæreste «har aldrig været så bange i hele sit liv» som da hun blev kaldt jøde af horrorrockeren, som hun nu beskylder for at være «nazist».

Marilyn Manson. Foto: Sven Mandel (CC BY-SA 4.0).

For nylig gik skuespillerinden Evan Rachel Wood ud og beskyldte sin tidligere forlovede, horrorrockeren Brian Warner, bedre kendt under kunstnernavnet «Marilyn Manson«, for forskellige overgreb.

«Han begyndte at groome mig, da jeg var teenager og udnyttede mig frygteligt i mange år. Jeg blev hjernevasket og manipuleret til underkastelse», skrev skuespillerinden om sit forhold til Marilyn Manson på Instagram.

Anklagerne blev fulgt op af elleve andre kvinder, der fremsatte lignende #metoo-anklager mod horrorrockeren – anklager, som Manson selv bestemt afviste i et indlæg på sin Instagram:

Det siger sig selv, at mit liv og min kunst længe har været magneter for kontroverser, men disse seneste påstande om mig er forfærdelige forvridninger af virkeligheden.

Mine intime forhold har altid været helt frivillige med ligesindede partnere. Uanset hvordan – og hvorfor – andre nu vælger at fordreje fortiden, er dette er sandheden.

Imidlertid har anklagerne ført til, at Marilyn Mansons pladeselskab og manager vælger at bryde alt samarbejde med ham.

«Han kaldte mig en jøde»

Nu har Evan Rachel Wood også suppleret sine #metoo-anklager mod Manson ved at hævde, at hendes forlovede i al hemmelighed er «nazist». I en række nye indlæg på hendes Instagram-konto, der er citeret i en hetzartikel mod horrorrockeren i The Sun, skriver skuespillerinden blandt andet, at Manson hånligt brugte det såkaldte n-ord mod mennesker.

Even Rachel Woods er kendt fra HBO-serien Westwood og havde et af-og-på-forhold med Marilyn Manson i flere år. Foto: Gage Skidmore(CC BY-SA 2.0).

Manson siges også at have kaldt Wood en «jøde» og skulle have tegnet et hagekors på hendes natbord:

Han kaldte mig en «jøde» på en nedsættende måde. Han plejede at tegne hagekors på mit natbord, når han var sur på mig. Jeg hørte n-ordet igen og igen. Alle omkring ham forventes at grine og være med. Hvis du ikke gjorde det eller (Gud forbyde det) konfronterede ham med det, blev du udpeget og fornærmet endnu mere. Jeg har aldrig været så bange i hele mit liv.

Wood skriver yderligere, at moderen konverterede til jødedommen, og at hun således blev opdraget med hensyn til den Talmudiske doktrin. Manson siges derfor at fra tid til anden at have udtrykt lettelse over, at Wood ikke havde jødisk blod, da hans mor kun var en konvertit.

Nazistiske tatoveringer?

Men Woods nazistiske beskyldninger mod Marilyn Manson stopper ikke der. Hun hævder, at tre af kunstnerens tatoveringer, som han har båret åbent i mange år, er «nazistatoveringer».

En af disse er fire “M’er”, som Manson har tatoveret på brystet som et hjul, hvor bogstavernes forlængede «ben» får symbolet til at ligne et hagekors. På venstre arm har Manson et kors – eller en kværn – som er bundet sammen med et hagekors i midten, hvilket også er et «hemmeligt nazisymbol» ifølge Woods beskyldninger. På sin højre arm har Manson også tatoveret en kranium med krydsede ben, som Wood hævder er et såkaldt Totenkopf – et symbol brugt af den tyske kamp- og eliteorganisation Schutzstaffel (SS) under det tredje rige.

Om dette virkelig betyder, at Manson er en antisemit med nationalsocialistiske sympatier, er uklart, og horrorrockeren har ikke reageret på beskyldningerne i skrivende stund.

Kilder:
The Sun


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //