Mark Collett: Regeringen vil gøre det ulovligt at kritisere befolkningsudskiftningen

BEFOLKNINGSUDSKIFTNINGEN: Den britiske nationalist og politiske aktivist Mark Collett kommenterer i et videoindlæg en ny rapport fra den britiske regering. Han frygter, at målet er at presse nye love igennem, der gør det ulovligt at kritisere den igangværende befolkningsudskiftning.

Hvide briter forventes at være en minoritet i Storbritannien i 2066. Den britiske regering udsendte i sidste måned en rapport via Kommissionen til bekæmpelse af ekstremisme, «Operating with Impunity – Hateful extremism: The need for a legal framework». Kommissionen vil anvende nye love, der gør det ulovligt at kritisere den demografiske forandring og styre udenom alle briters forsøg på at kæmpe imod befolkningsudskiftningen.

Den britiske nationalist og politiske aktivist, internetprofilen Mark Collett, kommenterede i fredags rapporten på sin Bitchute-kanal:

– Dette dokument er sandsynligvis det mest lumske, mest anti-ytringsfrihed og anti-hvide dokument, jeg nogensinde har set, sagde Collett.

 

«Befolkningen på disse øer skal forhindres at diskutere befolkningsudskiftningen af sig selv»

– Rapporten, skrevet af Sara Khan og Mark Rowley, vil presse på for nye love, der sigter mod at fratage den oprindelige befolkning på disse øer deres rettigheder og forhindre dem at diskutere og organisere sig mod befolkningsudskiftningen af sig selv.

Collett frygter, at rapporten kan føre til endnu mørkere og mere alvorlige konsekvenser for hvide briter. Allerede på de første sider anføres det, at rapporten sigter mod at:

• Identificere, om der findes smuthuller i eksisterende lovgivning eller uoverensstemmelser i anvendelsen af ​​loven i forbindelse med hadefuld ekstremisme; og

• Udvikle praktiske anbefalinger, der er kompatible med eksisterende juridiske og menneskelige rettigheder.

– Denne rapport handler ikke om at stoppe terrorisme eller forhindre folk i at promovere vold eller deltage i ulovlige aktiviteter. Der er allerede love imod dette, siger Collett.

 

Regeringen vil gøre det kriminelt at kritisere indvandringen

– Denne rapport vil ændre den nuværende lovgivning om såkaldt hadkriminalitet for at gøre det kriminelt at udtrykke ting, der i øjeblikket er helt lovlige. Denne rapport forbyder enhver tale, der kan øge bevidstheden om de spørgsmål, der kan bakkes op med fakta og data fra regeringen selv.

Rapporten nævner Mark Collett og Laura Towler, som begge er involveret i det nationalistiske parti Patriotic Alternative. Partiet beskrives som en «hvid nationalistisk politisk gruppe», og Collett og Towler nævnes på en måde, der synes at beklage, at de med den nuværende lovgivning ikke kan dømmes for nogen forbrydelse:

Deres fremtræden er i øjeblikket ikke omfattet af lovgivningen om hadkriminalitet eller terrorisme, da de ikke truer enkeltpersoner eller beskyttede grupper eller udtrykkeligt tilskynder til vold eller terrorhandlinger. På den anden side er det vores opfattelse, at deres aktive spredning af en racistisk hvid magtideologi opfylder vores definition af hadefuld ekstremisme.

– Med andre ord handler vi og vores parti fredeligt og demokratisk på en måde, der er fuldstændig lovlig, og det er derfor, de vil ændre loven for at kriminalisere vores budskab og bringe os til tavshed, siger Collett.

Han mener, at hensigten er at fratage den oprindelige befolkning deres juridiske ret til at modsætte sig indvandring og bekæmpe den demografiske udvikling, der vil gøre dem til et mindretal i deres eget hjemland.

 

«De vil tydeligt bringe folk til tavshed, som har en legitim bekymring»

Collett påpeger også, at forfatterne til rapporten fratager den oprindelige befolkning deres demokratiske ret til at organisere sig i en gruppe baseret på medlemmer, der deler etnisk, religiøs og kulturel baggrund.

– Den britiske regering vil åbenlyst bringe folk til tavshed, som har en legitim bekymring, mærke dem som ekstremister og til sidst kriminalisere dem, sagde Collett.

Han ser en fare i, at spændingerne øges, hvis folk får forbud mod at give afløb for deres inderste følelser af bekymring på en fredelig og politisk måde, inden for de mest håndgribelige problemer, der påvirker mennesker både nu og på lang sigt.

 

»Regeringen skaber i virkeligheden ekstremister«

– Regeringen bekæmper ikke ekstremisme, men omdefinerer kun begrebet og skaber således i virkeligheden ekstremister, siger Collett og tilføjer:

– Hvis disse anbefalinger implementeres, vil regeringen sammenligne en kritisk diskussion om demografiske forandring med at engagere sig i ISIS eller tilskynde til omskæring af kvinder. Det ville give regeringen og andre liberale og antihvide grupper mulighed for at hævde, at et stort antal indfødte briter er «ekstremister», hvilket vil betyde, at flere hvide briter i absolutte tal skulle klassificeres som ekstremister end nogen anden race eller etnisk gruppe.

 

Måske vil udtrykket «terrorisme» også blive omdefineret, og anti-hvide propaganda øges endnu mere

Collett frygter, at dette kan bane vejen for at omdefinere et andet koncept, nemlig begrebet «terrorisme». Det skulle da kunne ses som terrorhandlinger at udtrykke kritik af regeringens politik, masseindvandring eller den demografiske forandring på Twitter og andre sociale medier. Det kunne senere også bruges som et kraftfuldt værktøj til at retfærdiggøre og øge den antihvide propaganda, der allerede gennemsyrer skoler, offentlige organisationer og private virksomheder.

– På denne måde ville etablissementet være i stand til at kriminalisere millioner af almindelige mennesker og mærke dem som ekstremister og terrorister, siger Collett.

 

«De vil sørge for, at det oprindelige folk underdanigt accepterer en fremtid som et hadet mindretal i deres eget land»

– Hvis denne rapport fører til nye love, vil disse love ikke kun fjerne vores ytringsfrihed, men de vil også retfærdiggøre en overflod af anti-hvidt litteratur, der får hvide mennesker til at afsky sig selv, sine forfædre og sin kultur. Denne kampagne mod «ekstremisme» er ikke kun en måde at bringe os til tavshed på. Det vil også blive brugt til at kriminalisere alle hvide mennesker, der er racebevidste, og for at sikre, at alle blandt de oprindelige folk underdanigt bøjer hovedet og accepterer en fremtid, hvor de er lidt mere end et hadet mindretal i deres eget land.

Mark Collett. Kilde: Patriotic Alternative

Kilder:
Commission for Countering Extremism
Bitchute – Mark Collett


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //