Martin Luther King Jr. lo og kom med råd mens præsteven voldtog kvinde

NYHEDER: Ifølge genfundet information skal Martin Luther King Jr. havde haft snesevis af affærer uden for ægteskabet og “kiggede på” mens en præst voldtog et kvindeligt menighedsmedlem på et hotelværelse.

Skærmdump fra Newshub.

FBI har angiveligt optaget borgerrettighedsaktivisten Martin Luther King Jr. ved en række lejligheder, hvilke afslører utugtige handlinger og en gruelig seksuel appetit. Dette fremkommer af notater opdaget af hans biografiforfatter David Garrow.

I en foruroligende hændelse hævdes King at have “set på, grint og tilbudt råd”, mens en bekendt præst voldtog en kvinde på et hotelværelse i Washington.

Garrow siger, at FBI-optagelserne blev forseglet i 50 år ved en domstolsbeslutning udstedt i 1977 og bliver ikke fuldt tilgængelige før 2027.

De opbevares for øjeblikket i en boks i USAs nationale arkiv, skriver han i den nye udgave af Standpoint magazine.

Men Garrow, som vandt en Pulitzer-pris for 30 år siden for sin King-biografi, Bearing the Cross, beskrev hvordan han havde gennemset skriftlige resuméer af FBI-optagelserne, som, hvis det viste sig at være korrekt, rejser en bred vifte af bekymringer over King’s opførsel.

Et nøglememo beskriver overvågningen udført af FBI-officerer på Willard Hotel, nær Det Hvide Hus, i januar 1964.

King havde inviteret vennen Logan Kearse, en præst i Baltimore’s Cornerstone Baptist Church, tilbage til sit værelse med “flere kvindelige menighedsmedlemmer fra hans kirke”.

Snakken udviklede sig til emner som “naturlige og unaturlige seksuelle handlinger”, hævdes det. Notatet fortsætter: “Da en af ​​kvinderne protesterede og sagde fra, voldtog præsten hende straks under tvang.” King hævdes at have været i værelset på det tidspunkt, hvor han både lo af voldtægten, kom med opfordringer og råd.

Overvågningen fortsatte den følgende nat, da King og et dusin andre mennesker deltog i et sexorgie, hævdes det. Garrow skriver, at indholdet af notaterne, hvoraf nogle er skrevet af stedfortrædende FBI-direktør William Sullivan, ville udgøre en “smertefuld historisk anerkendelse” af Kings omdømme.

Kilde:
FBI memos claim Martin Luther King stood by and laughed as friend raped woman


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //