Massiv uro på Nørrebro – brosten kastes mod politiet

NØRREBRO: Venstreekstreme og racefremmede har angrebet politiet med brosten på Nørrebro i København i forbindelse med en islamkritisk demonstration.

Søndag eftermiddag har der været massiv uro i området ved Blågårds Plads på Nørrebro i København, hvor politiet også har gjort brug af tåregas.

Her blev politiet angrebet massivt med brosten og andet “forhåndenværende materiale, som for eksempel cykler og andre ting”, oplyser Jesper Bangsgaard, som er vicepolitiinspektør ved Københavns Politi.

Derudover er der sat ild til forskellige genstande i området.

Uroen blussede op da Rasmus Paludan afholdt en lovlig islamkritisk demonstration.

I forbindelse med demonstrationen blev Rasmus Paludan angrebet af en person, hvorefter han blev kørt væk fra stedet af Københavns Politi.

– Vi har hjulpet ham væk, og hans demonstration er slut, siger Jesper Bangsgaard fra Københavns Politi.

Rasmus Paludan udtaler, at han ikke er kommet alvorligt til skade.

Han er dog vred på politiet, som ifølge ham ikke har været i stand til at beskytte ham.

– Hvis der sker Rasmus Paludan det mindste på grund af hans lovlige, demokratiske virke, så er det politiets skyld, siger Rasmus Paludan.

Derudover oplyser han, at han vil fortsætte demonstrationen et andet sted i København. Ifølge ham selv har Københavns Politi dog givet ham et påbud om, at det er en alvorlig trussel mod den offentlige orden, hvis han opholder sig på Nørrebro eller i Københavns nordvestkvarter.

Derfor siger han til TV 2, at han nu vil demonstrere i en anden bydel i København senere søndag.

TV 2 har også spurgt ham, hvorfor han ikke vælger at indstille demonstrationerne:

– Det er fordi, det er meget vigtigt for os at komme igennem med vores budskab. Derfor skal vi også demonstrere snart på Blågårds Plads igen, siger Rasmus Paludan.

I forbindelse med angrebet på Rasmus Paluden er en person blevet anholdt.

Det var oprindeligt meningen, at Rasmus Paludans demonstration skulle have fundet sted i Mjølnerparken på Ydre Nørrebro, men arrangementet blev søndag rykket til Blågårds Plads, som ligger på Indre Nørrebro.

Natten til søndag eksploderede en bil tæt på Mjølnerparken, men ifølge Københavns Politi har eksplosionen umiddelbart ikke noget med Rasmus Paludan at gøre. Det var dog Københavns Politis beslutning at rykke demonstrationen til Blågårds Plads.

Kilde:
TV2


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Steffen O says:

  Hvad er det der sker for Danmark. Hvor bliver man rasende. Prøv at se den her video hvad fuck sker der. Hvordan kan man som dansker være ok med den her opførsel fra de fremede??
  https://www.youtube.com/watch?v=61xgO-dmV20

 • Hævneren says:

  Paludan har de største fucking nosser i verden. Så kan man ellers mene om ham, hvad man vil.

 • Hvis i vil have taletid i medierne, så skulle i arrangere en afbrænding af de jødiske skrifter foran den muslimske skole 😄.

 • Fatter ikke hvorfor politiets ledelse ikke beslutter, at meje de perler ned!

 • “When lightning is striking, blows are falling, history is turning and the stupid ones are groaning, “Oh, isn’t this violence awful?!”, we say: “To HELL with such lily-livers!! They haven’t seen anything yet!”
  -James Mason

  Verden, som vi kender den, er døende. Samfundet er i frit fald. Kollapset er lige om hjørnet. Vær klar.

 • Det er grineren , hvis man har set Danmarks sønner hvor de gør sig selv til offre ,og nu her viser de deres sande ansigt ,men hvem er overrasket . det skulle forøvrigt forbudt at kalde filmen for Danmarks sønner ,for det er de bestemt ikke tværtimod .

 • Dissident Daisy says:

  Endnu et bevis på at ideen om et homoglobo utopia er lige til at lukke op og skide i :/


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //