Mediekoncern betaler 6.000 kroner til Modstandsbevægelsen

MEDIER: Efter at have stjålet billeder fra Motstandsrörelsen.se modtog Skånska Dagbladet et påkravsbrev på billederne fra avisen. Mediekoncernen Bonnier, har nu gjort det rigtige og betalt for billederne.

Et af de billeder, som Bonnier nu har betalt for. Foto: Motstandsrörelsen.se (med tilladelse).

Motstandsrörelsen.se skriver, at den svenske mediekoncern, Bonnier, gennem Skånska Dagbladet har stjålet i alt fire billeder fra webmagasinet, som er Den Nordiske Modstandsbevægelses officielle hjemmeside.

Billederne stammer fra et traditionelt julebord og en højtidelig fejring af 20. april i regi af Modstandsbevægelsen, som Bonnier har været rystet over.

Da Skånska Dagbladet ikke havde ret til at stjæle billederne, sendte Motstandsrörelsen.se et påkravsbrev til avisen på 6.000 SEK og truede med at gå rettens vej. Nu har Bonnier betalt kravet, skriver Motstandsrörelsen.se.

Motstandsrörelsen.se er dermed blevet 6.000 kroner rigere, udbetalt af den jødiske familie Bonniers firma.

Redaktionen valgte derfor at spørge Motstandsrörelsen.se’s chefredaktør Simon Lindberg, hvad han skulle gøre med disse penge:

»Der vil være fest med helstegt pattegris og skaldyr! Haha, nej, men der er altid utrolig mange huller at putte pengene i, fordi vi driver modstandsrörelsen.se helt non-profit og alle udgifter betales med tilskud. Disse penge betaler for serveren og andre ting i nogen tid fremover. Frem for alt er det dog vigtigt, at vi viser, at de ikke kan stjæle vores billeder, som de vil, uden at de samme love gælder, når det kommer til os som alle andre.«


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //