Miljøsvindlen bekræftet

MILJØ: De seneste to år har de tyske myndigheder betalt danske vindmølleejere mere end en halv milliard kroner for at lade vindmøllerne stå stille og ikke producere strøm. Samtidig slår en rapport udarbejdet af forskningsfonden De Facto fast, at elkabler fra Norge til udlandet er skyld i høje elpriser der.

Illutrationsbillede. Foto: Trekphiler (CC BY 3.0)

I en verden med påstået mangel på energi, og stadigt stigende priser på den energi, der produceres, kunne man tro, at der var et fælles ønske om, at produktionen skulle øges og mere tilgængelig strøm skulle komme på markedet og dermed komme forbrugeren til gode. Det er i hvert fald det billede, politikerne ynder at præsentere for folket.

Nu er det i midlertidig blevet offentliggjort, at tyske myndigheder har betalt danske vindmølleejere mere end en halv milliard kroner for at lade vindmøller stå stille, og dermed stoppe strømproduktionen. Flere kritiske røster har ytret sig, mens interesseorganisationen, der repræsenterer vindmølleejerne, Green Power Denmark, dog er meget tilfredse med ordningen og ikke vil høre tale om, at den skal udfases. Medlemmerne bliver bedre betalt af den tyske stat for at standse vindmøllerne, end hvis de skulle sælge strømmen fra vindmøllerne på markedet.

– Man bliver betalt for ikke at producere, og når det er bedre forretning end at producere strøm, så gør man det, siger produktions- og handelsdirektør i Green Power Denmark til DR.

Standsningen af vindmøllerne svarer i øvrigt til en strømproduktion til ca. 300.000 husstande om året. På de to år tilsammen udgør det ca. 2x befolkningen i Århus kommune.

Samtidig viser en nyere forskningsrapport, at de famøse strømkabler mellem Norge og det europæiske kontinent faktisk har været et fordyrende led for norske forbrugere – i virkeligheden importerer nordmændene dyr strøm. Det har flere påstået længe, ​​men både myndigheder og elproducenter har sløret debatten med meningsløse forklaringer. Forskningsfonden De Facto slår dog nu fast, at kabler faktisk er det dyreste led for norske forbrugere. Punktum.

»Stordriftsfordele« er et oxymoron, de to kategorier lader sig ikke kombineres i virkeligheden, og det er samtidig et svar på et spørgsmål, der ikke eksisterer. Globalisme betyder kun mere statskapitalisme og berigelse for nogle få individer, på bekostning af »de fleste mennesker«, og overgangen til såkaldt grøn energi er blot et nyt marked for at fortsætte denne parasitære praksis. Løsningen er national socialisme: folket først; når folkefællesskabet er varetaget og alle indbyggerne er taget hånd om, kan myndighederne akkumulere penge til sig selv. Privatpersoner forbydes at berige sig på et system, der ikke gavner den almindelige borger.

Kilder:
E24
Gjengangeren


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //