Modstandsbevægelsen bankede de røde i Lund

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelses Rede 3 i Sverige var i weekenden på gaden i Lund for at sprede det nationalsocialistiske budskab. Aktiviteten blev afsluttet med en konfrontation med de røde som befandt sig der.

I lørdags var Den Nordiske Modstandsbevægelse i Lund i Sverige for at sprede det nationalsocialistiske budskab. Efter aktivisterne havde stået og uddelt flyveblade i halvanden time og var ved at tage hjem, begyndte de røde i området at følge efter de politiske aktivister og råbe at det var «deres» gader.

Midt i de skrigende trusler standsede modstandsmændene pludseligt op og vendte sig mod de skrålende venstreekstremister. Med raske skridt gik modstandsmændene mod de røde, for at se om nogle af dem var villige til at føre truslerne ud i livet, men al luft så ud til at være gået af dem.

Politiet som var til stede på stedet gik til fuldt angreb på modstandsmændene for at beskytte de røde, hvilket ikke hindrer modstandsmændene i at tilrettevise flere af dem. Blandt andet fik flere røde en våd tur i springvandet.

Flere aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse blev anholdt.

En video fra en rødling viser hvordan venstreekstremisterne flygter fra Modstandsbevægelsens aktivister, som bliver voldeligt angrebet af politiet, som sprøjter rundt om sig med pepperspray og slår med knipler.

Se videoen her:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Herman Von Snaps says:

    Wow det er godt klaret. Hold kæft nogle idioter politiet er.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //