Modstandsbevægelsen hindrede kommunister i at forstyrre møde i Stockholm

MODSTANDSBEVÆGELSEN: I søndags besøgte svenske Rede 1 et torvemøde i Stockholm og hindrede der kommunister i at forstyrre mødet.

Kommunistiske landsforrædere som ønsker at Sverige skal fortsætte den indvandringspolitik, som er så destruktiv for den svenske arbejder.

Den 3. november deltog en delegation fra svenske Rede 1 i en demonstration organiseret af gruppen «Stockholmere for et suverænt Sverige». Parolen for demonstrationen var «Imod befolkningsudskiftningen – for tilbagevandringen». Blandt talerne var kendte navne som Dan Park og John Bouvin og de to tidligere sverigedemokraterne David Bergqvist og Henrik Agerhäll.

På vejen til demonstrationen stødte nationalsocialisterne på en gruppe kommunister, som var begyndt at gå i samme retning for at gennemføre en moddemonstration og forstyrre ordenen.

De røde landsforrædere gik på række, bar røde flag og holdt et banner med teksten «Drukn fascismen i et hav af modstand». Det viste sig dog at være en opfordring, som Stockholms antifascister fortsat gennem alle år, ikke formåede at leve op til når det gælder at konfrontere Modstandsbevægelsens mænd. Da nationalsocialisterne passerede det røde optog og stilte sig i vejen, forberedt på konfrontation, blev de røde pludselig stillestående på behørig afstand.

Så snart de forstod, hvem det var der stod foran dem, begyndte halvdelen af ​​pøblen nervøst at skjule deres ansigter. Nogle begyndte at råbe til forbipasserende, at det var farligt at henvende sig til nationalsocialisterne, idet de sagde, at de var medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse. Imidlertid ledsagede modstandsfolkene roligt folket videre til pladsen, og ingen var interesseret i, hvad den desperate pøbel sagde.

På trods af det faktum, at antifascisterne blev mistet dobbelt så mange, og at alle holdt lange træstokke, uden noget politi inden for rækkevidde, vovede de heller ikke at «knuse nazismen» denne gang.

Optoget vendte og gik tilbage, hvor det var startet fra to minutter tidligere.

Over hele torvet hørtes ekkoer fra de nationalsocialisternes råb: «Antifa – hahaha! Antifa – hahaha!», alt imens de røde hunde stak af med halen mellem benene.

Takket være Modstandsbevægelsens hurtige beslutsomhed var der ingen moddemonstration den dag. Kun en håndfuld batikhekse galede lejlighedsvis op, men talerne kunne holdes uden besvær, hvilket ikke skulle have været tilfældet, hvis kommunisterne havde formået at komme til pladsen.

Pøblen viste sig utroligt nok ikke mere den dag, og delegationen sluttede sig til demonstrationen.

På plads i demonstrationen delte modstandsmændene flyveblade ud til demonstranterne og opfordrede alle til at ansøge om medlemskab i Modstandsbevægelsen.

Nationalsocialisterne modtog en meget positiv velkomst, efter at alle havde været vidne til, hvordan de resolut forsvarede demonstrationen mod antifascisterne. «I er helte», sagde nogle. Der blev afholdt mange diskussioner med andre nationalsindede og flere nye kontakter blev etableret. To kontantdonationer på 500 kroner hver blev også modtaget.

MELD DIG IND I KAMPEN!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det er fandme stærkt!

  Kommunister prøver at styre os med frygt, Men ligeså snart man yder modstand, så er det dem frygten er at finde i!

  Hil sejr!

 • Krautling says:

  Haha. De er nogle små kællinger, når alt kommer til alt.

 • Jacob Vullum Andersen says:

  Godt gjort af vore svenske brødre!

 • Smukt!

 • Asbjørn Nielsen says:

  Antifar er en flok furries og transsekuelle, selvfølgelig er de ikke klar på at bakke deres stor ord op med handling. Med mindre de er 20 mod en og har våben.

 • De bruger kommunistisk symbolik men er i virkeligheden ikke engang kommunister. De er ikke ideologisk konstruktive, de er insektmennesker med små sjæle. Deres platform er modstand imod modstand. Deres ønske er mere status quo. Mere kapitalisme.

 • Fantastisk.. De var helte..

 • HAHA gad jeg fandme gerne have set xD fuck de “kommunister” er da en omgang tabere

 • minecraft entusiast says:

  Meget bemærkelsesværdigt at Antifa-insekterne kun tør portrættere sig villige til at benytte vold, hvis ordenmagten er i nærheden.

  Hmmmmmmmm..

 • Er der noget video fra konfrontationen?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //