Modstandsbevægelsen inviterer til 1. maj-fejring i Sundsvall

DEN NORDISKE MODSTANDSBEVÆGELSE: Da organisationen søndag udsendte en invitation til alle tilhængere til den første offentlige 1. maj-fejring i flere år, var ansøgningen om tilladelse allerede indgivet.

Den Nordiske Modstandsbevægelse meddeler på sin hjemmeside, at de den første maj i år har til hensigt at afholde en større demonstration i byen Sundsvall i Sverige under sloganet Brød til arbejderne – blod fra politikerne! En ansøgning om tilladelse til et torvemøde er blevet indgivet til politiet.

Siden Modstandsbevægelsens demonstration i Gøteborg i efteråret 2017, hvor politiet inden demonstrationen ændrede marcheruten betydeligt og endda også fysisk angreb demonstranterne på stedet, for efterfølgende at forsøge at overtale anklagerne til at rejse tiltale mod demonstranterne – har organisationen hovedsageligt fokuseret på uanmeldte spontane demonstrationer. I nyere tid er der gennemført store blitzdemonstrationer i Oslo og Stockholm – hvor sidstnævnte af organisationens leder Simon Lindberg betragtes som en af ​​de mest succesfulde demonstrationer i organisationens historie. Men nu er det endnu engang tid til et større torvemøde, hvor også Modstandsbevægelsens tilhængere kan deltage. Så kom med den 1. maj i Sundvall!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //