Modstandsbevægelsen udfordrer Alternativ för Sverige til debat

VALG I SVERIGE: Hvilket parti er bedst for det svenske folks interesser? En officiel invitation til debat, der også er sendt til Alternativ för Sverige.

Den 23. juli skrev Den Nordiske Modstandsbevægelses valgkandidat i Örkelljunga, Marcus Hansson, en kommentar til Nordfront.se under overskriften Lyver Alternativ för Sverige? Hansson påpegede blandt andet, at Alternativ för Sverige hævder, at de er det eneste parti, der har »aktiv tilbageflytning på sit program« og en »omfattende politik for at redde det svenske folk«.

Alternativ för Sveriges retorik er i bedste fald vildledende, i værste fald direkte løgn, hvorfor Hansson i sin artikel foreslog en debat mellem Den Nordiske Modstandsbevægelse og Alternativ för Sverige for at afklare dette og andre spørgsmål.

 

Behov for at udrede spørgsmål

Den Nordiske Modstandsbevægelse mener, at der er behov for, at Alternativ för Sverige forklarer sine holdninger, hvor de er uklare eller tvetydige. Vi mener også, at de har et ansvar for at gøre det klart, hvad de vil, til de nationalister, der har tænkt sig at stemme på dem eller på anden måde bruge tid og ressourcer på dem.

Der er nationalister, der mener, at Alternativ för Sverige kun bliver et nyt Sverigedemokraterna og påpeger, at de er uklare i kernespørgsmål om folkets og racens overlevelse. Det peger Marcus Hansson også på i sin artikel og fremhæver, at partiets påtænkte tilbagesendelsespolitik ikke ser ud til at være baseret på etniske grunde.

 

Den Nordiske Modstandsbevægelse udfordrer Alternativ för Sverige

For at afklare disse spørgsmål udfordrer Den Nordiske Modstandsbevægelse nu officielt Alternativ för Sverige til debat. Som repræsentant for Den Nordiske Modstandsbevægelse ønsker vi at stille op med Pär Öberg, leder af organisationens parlamentariske afdeling, og ønsker, at Alternativ för Sverige også kan stille op med en repræsentant, der er højere oppe i deres hierarki. Parterne afgør indbyrdes, om debatten skal foregå i radioformat eller tv-format, og hvem der er bedst egnet som ordstyrer.

Marcus Hansson har foreslået sig selv til at organisere detaljerne i en debat, hvorfor vi også foreslår ham som ordstyrer. Hvis Alternativ för Sverige føler, at det ville føles bedre med en af ​​deres repræsentanter som moderator, kan dette naturligvis diskuteres. Det kan også være en person, der ikke har tilknytning til hverken Den Nordiske Modstandsbevægelse eller Alternativ för Sverige.

Den Nordiske Modstandsbevægelse fremhæver tre skæbnesvangre emner, som vi ønsker at diskutere:

Indvandring og repatriering.
Er Alternativ för Sveriges tilbagesendelsespolitik baseret på etnisk grund eller vil de nøjes med at sende dem tilbage, der »belaster Sverige med kriminalitet, afhængighed af ydelser og andre problemer«. Hvis man repræsenterer den anden linje, betyder det så, at man vil tillempe »åben svenskhed« på alle de mængder af racefremmede, der får lov at blive?

Jødisk indflydelse over Vesten og globalt og dens rolle i befolkningsudskiftningen.
I 2015 blev Alternativ för Sveriges partileder og tidligere SDU-forbundsformand Gustav Kasselstrand udelukket fra Sverigedemokraterna. Årsagen skal ifølge SD have været »ekstremistiske forbindelser« og »tvivl om, hvor Kasselstrand står ideologisk«.

Gustav Kasselstrand og SDU’s forbundsformand, William Hahne, skrev i sin tid på SDU en debatartikel med titlen SD skal anerkende en palæstinensisk stat, hvor de blandt andet tager fat på, at enkeltpersoner inden for Sverigedemokraterna har en pro-israelsk agenda og har givet partiet et pro-israelsk stempel. Denne artikel blev godt modtaget af nationalister.

I dag kan det dog tolkes som, at de, der blev udelukket fra Sverigedemokraterna og senere startede Alternativ för Sverige, ikke længere ønsker at diskutere dette spørgsmål. Jeff Ahl, det tredje navn på Alternativ för Sveriges parlamentariske liste, er endda gået så langt som at afvise spørgsmålet helt i partiets navn, da han i en opinionsartikel på Samnytt skriver, at »vi bekymrer os lige så lidt om Israel/Palæstina-konflikten som vi bekymrer os om konflikten mellem Somaliland/Somalia« og at Alternativ för Sverige i stedet »sætter alt fokus på at bekæmpe islamisme og udbredelsen af ​​islam i Sverige«. Samme Jeff Ahl skriver også i en Twitter-diskussion sammen med den jødiske kvinde Katerina Janouch, at det er at »gå globalisternes ærinde«, når man tager den jødiske indflydelse op, og brokker sig over dem, der befinder sig i et »alt-er-jødernes- fejl-retorik«. Hvor står Alternativ för Sverige egentlig i denne sag? Hvorfor ser folk ud til at have skiftet retning i Israel-spørgsmålet og mener, at kritik af jødisk indflydelse ikke er relevant for kampen for vores folks og vores races overlevelse?

Reformisme eller revolution.
Alternativ för Sveriges mål ser ud til at være at komme ind i Riksdagen, men hvad sker der så? Hvordan får man indflydelse nok til at gennemføre omfattende ændringer, mens man er et parlamentarisk parti. Og hvordan skal Den Nordiske Modstandsbevægelse lykkes med at gennemføre en revolution? Vi ser også disse spørgsmål som noget, der bør diskuteres.

Andre spørgsmål.
Hvis Alternativ för Sverige har spørgsmål, som de fra deres side ønsker at debattere med Den Nordiske Modstandsbevægelse, viger vi ikke tilbage for debat om noget emne og kan acceptere mindst lige så mange flere spørgsmål i debatten.

 

Den Nordiske Modstandsbevægelse tør tage debatten – tør Alternativ för Sverige?

Alternativ för Sverige er et parti, der siger, at det ikke er bange for debat og derfor har valgt at debattere med folk, der ikke har nationalistiske eller nationalkonservative værdier. Gustav Kasselstrand har blandt andet debatteret med den libertære homoseksuelle Alexander Bard. Før sidste valg sendte Gustav Kasselstrand en debatanmodning ud til Sverigedemokraternas partileder Jimmie Åkesson, hvor han blandt andet siger, at »Åkesson konsekvent har forsøgt at undgå os«, men at Kasselstrand gerne debatterer det, han beskriver som de tre store spørgsmål om Sveriges skæbne: At forlade Den Europæiske Union, stoppe masseindvandringen og starte tilbagesendelserne. Kasselstrand mente herefter, at Sverigedemokraterna ikke gør nok i dette spørgsmål, hvilket også er i tråd med Den Nordiske Motstandsbevægelses indsigelser mod Alternativ för Sverige. Kasselstrand afslutter sin forespørgsel med følgende ord:

Jeg husker 2010 under Almedalsugen, før SD kom i Riksdagen. Da sagde i til de andre partier, som bagtalte jer eller undgik jer, at vi tør tage debatten – tør i? Jeg siger det samme til dig i dag: Vi tør tage debatten, tør du?

Derfor siger Den Nordiske Modstandsbevægelse det samme til Alternativ för Sverige: Vi tør tage debatten – tør du?

 

Oprindeligt publiceret på Motståndsrörelsen.se


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //