Modstandsbevægelsens affaldsindsamling saboteret af Danmarks Naturfredningsforening

NATUR: Den Nordiske Modstandsbevægelse har i dag, på trods af Danmarks Naturfredningsforenings sabotage af arrangementet, brugt dagen på at samle affald i naturen, som en del af den ansvarlighed og det værn af naturen beskrevet i punkt 6 af Vores Vej.

Som nationalsocialister anerkender vi, at mennesket er en del af naturen og derfor må leve under naturens love og vilkår. Den Nordiske Modstandsbevægelse er det eneste politiske alternativ, der helhjertet bekymrer sig for naturen, inklusiv den biologiske mangfoldighed af menneskeheden jorden rundt. De nationalsocialistiske værdier om at bevare naturen, må på sigt spredes rundt i verden og erstatte den nuværende, parasitiske tilgang til naturen, som mennesker har. Uden det nationalsocialistiske syn på mennesket som en del af naturen, med et unikt ansvar for at tage hånd om naturen, vil menneskeheden på sigt gå under.

                                                                Vores Vej, punkt 6

Danmarks Naturfredningsforening bekender kulør
Som et samlet folk står vi stærkest, og med en samlet indsats når vi derfor også længst. Derfor havde Den Nordiske Modstandsbevægelse, for naturen og miljøets bedste, valgt at indgå i Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling, hvorunder private og foreninger var opfordret til af Danmarks Naturfredningsforening, at oprette egne affaldsindsamlinger rundt om i landet. Modstandsbevægelsen oprettede derfor i begyndelsen af februar affaldsindsamlingen ”Et rent Norden” og inviterede interesserede til at deltage.

I midten af marts viste det sig så, at Danmarks Naturfredningsforening tilsyneladende er mere interesseret i at tage hånd om den politiske korrekthed, end at tage hånd om naturen. Som en form for politisk aktivisme og censur satte Danmarks Naturfredningsforening politisk retning over naturbevarelse, da de valgte at fjerne Modstandsbevægelsens arrangement fra arrangementslisten på deres hjemmeside.

Nordfront kontaktede i denne forbindelse Danmarks Naturfredningsforening for at få en kommentar på denne naturfjendtlige aktivisme fra foreningens side. DN har valgt ikke at kommentere, men bekræfter, at de har fjernet Den Nordiske Modstandsbevægelses arrangement ved denne skrevne respons:

Det er rigtigt, at vi har fjernet jeres arrangement fra hjemmesiden. Vi synes, det er rigtig fint, at I vil samle affald, men vi har vurderet, at jeres arrangement ikke er foreneligt med Affaldsindsamlingen, og derfor har vi fjernet det fra vores hjemmeside, og vi kan ikke lægge navn eller ramme til jeres arrangement.

Nordfront ville gerne have haft svar på hvorfor Danmarks Naturfredningsforening sætter naturen og miljøbeskyttelse under politisk korrekthed og under tolerance overfor anderledes tænkende, men dette valgte foreningen altså ikke at svare på.

Det er ikke så underligt, at Danmarks Naturfredningsforening ved risikoen for at blive set sammen med en nationalsocialistisk organisation er tvunget til at bekende kulør, og denne kulør er rød!

Præsidenten for Danmarks Naturfredningsforening er eksempelvis Maria Reumert Gjerding, tidligere politiker for Enhedslisten. Under sig har Reumert Gjerding flere politiske åndsfæller, blandet andet pressechefen i Danmarks Naturfredningsforening Emil Nielsen, tidligere pressechef for Enhedslisten. Hovedbestyrelsesmedlem Rune Engelbreth Larsen, medstifter og tidligere formand for det humanistiske, mulitikulturelle, nu nedlagte Minoritetspartiet. Han har siden partiets nedlæggelse opfordret til at man stemmer på Enhedslisten. Engelbreth Larsen var desuden medstifter af tidsskriftet Faklen, hvor han var redaktør indtil bladet lukkede, samt medlem af bestyrelsen i den danske afdeling af ENAR (European Network Against Racism) og initiativtager til det folkefjendtlige netværk Danmarks Løver. I det elitære selskab mænger sig Danmarks Naturfredningsforenings presserådgiver Kasper Pihl Møller, tidligere presserådgiver for Connie Hedegaard, som tidligere flere gange har deltaget i de hemmelige Bilderbergmøder.

Danmarks Naturfredningsforening, ledet af personer som disse, lader hellere affaldet flyde i den danske natur, på grund af deres politiske udsyn og hensyntagen til deres omdømme, og sådan saboterer de dermed deres egen ypperste opgave som Danmarks naturfredningsforening, og ofrer den til fordel for politisk korrekthed.

Dette viser én gang for alle, at Danmarks Naturfredningsforening er en politisk organisation mere end en naturfredningsforening, og at Den Nordiske Modstandsbevægelse er det eneste politiske alternativ, der helhjertet bekymrer sig for naturen.

Et vellykket arrangement
Det blev til 8 sække med affald, da aktivister og gæster på trods af Danmarks Naturfredningsforenings sabotage af arrangementet i dag samlede affald langs Odense Kanal.

Plastik, flamingo, forskellige indpakninger og cigaretskodder var det der fyldte mest i sækkene, da dagen var omme.

Både aktivister og gæster havde nydt det gode vejr, og nydt visheden om at dagen var blevet brugt på noget fornuftigt.

Fornuft, pligt og ansvar, fremtiden og folkefællesskab var også emner som blev diskuteret gæster og aktivister imellem, og da dagen var omme havde en af gæsterne besluttet sig til at blive en del af den Nordiske Modstandsbevægelse og erhvervet sig en snarlig rekrutteringssamtale.

Se flere billeder fra dagen her:

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Tak for en god og hyggelig tur.

 • Godt arbejde af Den Nordiske Modstandsbevægelse.
  (((Danmarks Naturfredningsforenings)))

  • Oy vey! Hvor vover du dog at undergrave det jødiske folk med disse antisemitiske vendinger!! Skammer du dig ikke??

   Vidste du ikke, at 6 millioner jøder døde i Holocaust???

   Skam dig!

 • Thomas Ploug says:

  inspirerende arbejde kammerater!

 • Martin Durvad says:

  En fornøjelse at give noget tilbage til naturen.

 • Jacob Vullum Andersen says:

  Godt vejr, flinke mennesker og gode gerninger. Tak for i dag kammerater.

 • Hvad kan man forvente af sådan en flok perfide ignoranter. Det er sørgeligt med disse skidtmennesker. De er deres egne værste fjende. De hader de eneste mennesker i verden, der rent faktisk vil dem det godt.

  Med dét sagt, godt initiativ! Jeg samler også altid skrald, når jeg går ture i skoven – mere eller mindre hver evig eneste dag. Har altid en pose med, så jeg kan samle alt det lort op, som degenerates efterlader os. Det er sørgeligt at se, hvordan folk sviner. Det gør mig næsten lige så rasende, som når jeg tænker på jødernes undergravelse af alt, hvad vi står for som mennesker. Vi har kun én natur, og når den er væk, så stopper det dér. Men det kan man desværre ikke forklare til intellektuelt mindrebemidlede mennesker.

  Det eneste gode, man kan sige om de nyttige idioter på venstrefløjen er, at de kerer sig om miljøet. Udover dét, er de hadske helt inde i deres kolde hjerter – på nær når det kommer til racefremmede – så kan de godt finde kærligheden frem. Men når det gælder deres eget folk, så går det knapt så godt.

  Venstrefløjen plaprer løs om, hvor meget de elsker dit og dat – bare aldrig deres eget folk.

  Og så bliver de overrasket, når man kalder dem landsforrædere.

  Can’t wait for the day of the rope! 1488! Hævnen skal blive sødere end honning!

  • Martin H says:

   det bliver et stort arbejde at ryde op i Danmark

   • Ja, desværre. Både på et genetisk og miljømæssigt plan.

    Men modet skal man aldrig miste. Weimar republikken var langt værre, end de omstændigheder, vi lever under i dag, og selv dér lykkedes det Nationalsocialisterne at vinde folkets tillid. Men det er jo intet mirakel, når det er den pureste sandhed.

    Vores største problem i dag, er at teknologien er så advanceret, at det er et kapløb mod tiden. Du fatter ikke hvor meget Israel konstant søger at koncentrere al teknologisk udvikling i Israel.

    Se denne video:

    https://www.youtube.com/watch?v=awCwuJjZCTU

    Iøvrigt kan jeg anbefale alle, der læser dette at abonnere på “Know More News” på youtube. Han er nok den bedste youtuber, hvad angår jødespørgsmålet. Han er ikke som sådan Nationalsocialist, men man skal ikke tage fejl af manden. Han graver virkelig dybt. Det er nok også blot et spørgsmål om tid, før han bliver shoah’d fra youtube. Men han har også en Bitchute kanal – https://www.bitchute.com/channel/know-more-news/

    Jeg har desuden også en bitchute kanal, hvor jeg uploader en del videoer: https://www.bitchute.com/channel/9AM85UhZXrDT/

    Feel free to subscribe! Jeg uploader regelmæssigt gode klip/videoer, som er relevante til jødespørgsmålet.

    Jeg er også begyndt at producere mit eget indhold. Er i gang med at lave en musikvideo f.eks. Og så har jeg lavet en tragikomisk video om Benjamin Satanyahu, hvor jeg har lagt “falske” undertekster på en af hans hebraiske taler:

    https://www.bitchute.com/video/ldKi7uNqm89E/

    Jøden skal ikke kun bekæmpes med firkantet arisk intelligens – men også humor.

    • Kampen mellem jøderne og nationalsocialisterne er en kamp mellem antinaturen og naturen. Menneskerne er undertvunget naturen fuldstændig og jødernes dysfunktionelle virke vil blive overrumplet af naturlovene, med eller uden nationalsocialisterne. Nationalsocialismen er den biologiske verdensanskuelse. Jødernes verdensanskuelse er kunstig. Vi vil sejre!

     • Præcis! Kunne ikke være mere enig.. Og hvorfor?

      Fordi det er SANDHEDEN!

      Og sandheden vil altid sejre! Det er sgu alligevel smukt, når man tænker over det. Vi KAN ikke tabe. Vi er de fødte vindere, da vi følger naturens orden. Disse parasitter prøver at bekæmpe den selvsamme natur, de er en del af. Det svarer lidt til, at et foster prøver at bekæmpe dets egen moder. Det kan kun fejle!

      Hil sejr!

    • Lige mine ord. Vi blev sat på jorden for at sejre. Vores skæbne er bestemt. Det bliver noget af en rejse. Vi vil alle ofre til ekstreme ender, men i sidste ende vil pesten blive besejret. Hil sejr!

 • Typisk de røde at gå mere op i deres dysfunktionelle giftideologi end naturen. Desuden er de de største hyklere nogenside. De føler sig så mega gode fordi de kører i elbiler, samtidig med at de giver uanede mængder af ulandsstøtte til 3. Verdenslande der bare spytter flere unger ud og propper endnu mere affald ud i verdenshavene med deres øgede forbrug som de umuligt kan stå til regnskab for pga. deres nedsatte kognitivitet. 10 floder i Asien og Afrika står for 90-95% af alt plastik i verdenshavene. Totalt absurd.

  • Det allersjoveste ved disse undermennesker er, at de selv er imod Zionisme, men samtidigt ikke fatter, at næsten samtlige NGOer er jødisk finansierede.

   Selv når man viser dem den famøse video med Barbara Lerner Spectre, hvor hun fortæller om, hvordan jøderne med fuldt overlæg oversvømmer Europa med negere etc. så vender de det blinde øje til.

   Disse mennesker er sådan set værre end selve jøden, da de er jøde-enablers. Uden disse idiotisk naive og folkeforædderiske skidtmennesker, ville jøden aldrig have en chance.

   De kan seriøst ikke lægge to og to sammen. De hader zionister – fint! Det gør vi andre også.. Men de ignorerer totalt det faktum, at zionister (stort set alle jøder) er dem, der står bag masseindvandringen.

   Tænk sig, at man kan være så ubegavet. Og ikke nok med dét – Kommunismen er beviseligt et jødisk/zionistisk påfund. Mange kommunister hader zionister, men hvis man fortæller/beviser over for dem, at jøder/zionister rent faktisk skabte kommunismen med det formål at undergrave vesten, ja så laver de kalkun-tricket.. Og derefter kalder de én en ond “nazist”.

   Det er seriøst sørgeligt. Sandheden er jo, at disse venstreorienterede kun vil verden det bedste, men de er så hjernevasket, at de er deres egen værste fjende – og ikke mindst vores. Tænk sig, at psykologi kan have så meget magt.

   Det er ekstremt sørgeligt. Faktum er, at 99% af alle de rotter på venstrefløjen ville blive nationalsocialister i dag, hvis de dog gad at undersøge tingene lidt. Men det vil de ikke. De vil kun hade, som de er blevet fortalt.

   Det gør mig trist. Trist, at mennesker, der som sådan er velmenene, er mine værste ærkefjender, fordi de er hjernevasket ind i et mentalt cirkus, der forvirrer dem fra morgen til aften. De forstår det ikke. 99% af alle venstreorienterede er i realiteten Nationalsocialister – de er blot for dumme til at kunne se de.

   Én ting kan man dog trøste sig selv med, og det er, at hvis Danmark ender med at blive totalt overrendt af negere, så kommer disse velmenene forræddere til at fortryde alt, hvad de nogensinde har ytret. Men det gør de uanset hvad, da alle er deres fjende. De muslimer etc. som de beskytter, vil jo blot udslette dem som kakerlakker, hvis de endelig fik magten.

   Venstrefløjen er deres egen værste fjende. De kan ikke vinde. Slaget står mellem Nationalsocialismen, jøder og muslimer – Venstrefløjen er blot muslimernes og jødernes skakbrikker.

   Med dét sagt. Vi skal nok vinde. Frygt ej. Den ariske mand er ti gange stærkere end noget andet væsen på denne planet. Det har vi bevist utallige gange. Det er derfor jødere prøver at udslette denne ekstremt persistente folkesjæl. Vi er übermensch, og sådan er det bare. Det vil verden finde ud af. Jeg kan mærke det, og det kan du også. Vi er indbegrebet af SEJR!

   INTET KAN BEKÆMPE OS!

   • Christian says:

    Hil Aegeus ! Din holdning er utvetydig, og man fornemmer mandsmod og hjerte bag dine ord. Nok blev du grebet af oprigtig vrede og fortørnethed, så meget, at du skriver “undermennesker”, om disse uønskede “mennesker” i vort kulturområde / levested. Vi, dit folk, forstår dig så godt – man bliver bitter.. til tider meget bitter, når man igen og igen oplever disse kulturfremmede “mennesker” vinde mere og mere indpas i vort samfund, vort land – vores kulturarv ! Man fristes til at sige, at disse kultur- og racefremmede, er lidt ligesom ukrudt ! – de er en del af livet på jorden, men uønskede her. Jeg tror også på vores sejr, og ønsker alle folks sejr verden over. Men vi må begynde med os selv selvfølgelig – og naturligvis. Læsere her skal vide, at vi ikke er en hadsk organisation, nej, vi lærer at omforme vores had og fortvivelse til retfærdig tanke og handling. Vi lærer at kende vore modstandere, som ikke kun er zionister, men kultur-modstandere over en bred kam. Disse modstandere er idag rigtig mange, og de er både højre- og venstreorienterede, og alt midt imellem. Idag står striden mellem nationalister (du værdsætter dit eget folk) og globalister (du værdsætter ikke dit eget folk). Vores kærlighed til vores eget folk lider afsavn. Derfor indbyder vi alle hvide danskere til at kontakte os, så vi kan vidne overfor jer, at vi er jeres tro fæller og frænder, når I rækker hånden frem. Vid at nationalsocialismen har rødder der går tilbage til de første folk på jorden. Vores forfædre har på bedste nationalsocialistiske vis, i generationer slidt og slæbt, ja stridt og kæmpet for det land, og mange af de goder, som vi nu er ved at miste på rekordtid.. Spørg dig selv og dine – hvorfor har jeg antiparti overfor nationalister ? hvem har lært mig det ?? Hvorfor lærte de mig det ??? Kære dansker, NMR er den sidste til at lyve overfor dig. Der er blevet løjet for os – i generationer ! Og nej, det går længere tilbage end man tror – ja længere end Karl den Stores “inkvisition”, der havde sine rødder i den jøde-inficerede kirke, der ville have al magt over Europa – for enhver pris.. Karl den “Store” lod således i (((kristendommens))) navn ca. 4000 saksere (nabofolk til danerne) henrette på en dag, da de nægtede at forlade deres elskede, årtusindår gamle guder.. Og tænk dig nu om – hvordan er det lige at vi hvide mennesker idag, hele tiden får at vide, at vi skal give plads til andre.. og blive ved med det.. VÅGN OP kære du. Hvis vi skal hjælpe andre i denne verden, må vi hjælpe os selv først, så vi kan være stærke nok og hjælpe andre. Og nationalsocialismen vil vi således aldrig behøve at skulle oversætte, for den ligger dybt i alle folks hjerter.
    Intet folk -INGEN nation har nogensinde overlevet en multikultur. “Multi” er nutidens mantra, der handler om een ting – økonomisk vækst, der styrer ALT andet i samfundet. Ødelægger alle kulturer !! Læser du stadig, så stil os alle de spørgsmål der står brændemærket inde i dit inderste. – Se revisionisternes kæmpe forskningsarbejde på nettet, der bl.a. lægger klare beviser for 6.000.000 løgne. For ikke at tale om de allieredes masseudryddelse af ca.200.000 civile i Dresden, og hvad med Eisenhower’s Deathcamps ! for real ! / Rüder

 • Stop jøde had og i ville få tusinder af krigere

  • Jacob Vullum Andersen says:

   Hvad skal vi med tusindvis af krigere, hvis krigen ikke skal føres mod den folkegruppe som truer vort folk aller mest?

  • Martin Durvad says:

   Vi hader som sådan ikke jøder. Vi ønsker bare de ville rejse hjem til Egypten, og stoppe med at sende horder af racefremmede op til de nordiske lande.

  • Jøderne har ikke fortjent andet end had. De har bragt sorg og smerte over vores folk. Og hvis man ikke hader det, der skader og truer det man elsker, så bliver kærlighed et meningsløst ord. Man kan kun hade jøder, hvis man sætter sig ind i deres virke. Folk der bliver skræmt af antisemitisme er ikke folk der nogensinde kunne gøres til krigere, vi kan bruge.

 • Kristian Niss says:

  Gad vide hvad DN’s medlemmer ville tænke om dette hvis de vidste at deres ledelser foretrækker at føre politisk kamp imod andre miljøorganisationer end at fjerne affald fra naturen.

  Selvfølgelig skal man bekæmpe sine fjender, men er vi det?
  Når jeg går ind på DN’s hjemmeside og læser det værdigrundlag de fremviser skal jeg splitte hår for at finde noget jeg er uenig med.

  Hvis du et medlem af DN fordi at du vil værne om Danmark’s miljø, og ikke fordi at du vil støtte end eller anden folkefjendtlig klasse eller kønskamps agenda burde du overveje at blive et økonomisk støttemedlem til Den Nordiske Modstandsbevægelse.

  Vi tager danskernes miljø og helbred meget alvorligt og bliver angrebet fra næsten alle vinkler. Vi kan bruge dine penge bedre en DN’s karriere politiker ledelse.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //