Modstandsbevægelsens demonstrationstilladelse den 1. maj er klar

1. MAJ: Demonstrationstilladelsen til Den Nordiske Modstandsbevægelses 1. maj-fejring er klar. Derudover har de nu præsenteret, hvem der skal tale.

Den første maj i år vil Den Nordiske Modstandsbevægelse fejre den nordiske arbejder med et torvemøde i Sundsvall, Sverige. Mandag meddelte organisationen, at demonstrationstilladelsen fra politiet nu er klar. På Motståndsrörelsen.se kan du læse:

Klokken 11.30 på Olof Palmes plads starter Den Nordiske Modstandsbevægelses nationalsocialistiske hyldest til den nordiske arbejder mandag den 1. maj. Pladsen ligger centralt og cirka en kilometer fra hovedbanegården.

Tilladelsen gælder indtil klokken 15.00, men arrangementet slutter højst sandsynligt lidt inden da.

Tidligere på dagen diskuterede de også, hvem der skal tale 1. maj. Nordfronts egen nyhedsredaktør Simon Holmqvist er en af ​​talerne. Derudover taler Pär Öberg fra Radio Nordfront og Modstandsbevægelsens Nationalråd, samt bokse- og dødsmetallegenden Anders “Mördaranders” Gudmarsson.

Modstandsbevægelsens sloganet for årets 1. maj er “Brød til arbejderne – blod fra politikerne!”. Organisationen opfordrer alle sympatisører til at komme til Sundsvall og deltage.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //