Muslimer jubler efter forbud mod koranafbrænding: Tak til Allah. Det betyder, at vi kan fjerne skarpskytterne og bomberne

SVERIGE: Muslimerne i Malmø jubler i kølvandet på, at svensk politi har nedlagt forbud – af hensyn til rigets sikkerhed – mod demonstration og koranafbrænding fredag.

Rasmus Paludans demonstration, som skulle afholdes fredag ​​kl. 13, blev aflyst. Svensk politi bakkede ud efter trusler om vold fra muslimske racefremmede i Sverige. Nu hånes og trues Sverige på nettet fra en arabisk side på Facebook for arabiske nyheder og dem, der ønsker at indvandre til Sverige. ”De er helt vanvittige. De ville brænde koranen i Malmø. De tror, ​​at de er i Sverige.”

Det er på Facebook-siden Alkompis med over 2,2 millioner følgere, at araberne nu fryder sig over at demonstrationen er trukket tilbage af politiet.

I indlægget om Paludan, som i skrivende stund er blevet delt over 1.500 gange, kommenterer nu mange arabisktalende. Her er ni af disse citater med tilhørende skærmbilleder plus en dansk oversættelse:

1. Ibrahim Younes: “Politiet kender konsekvenserne.”

2. Khalid Al Subihi: “Tak Allah. Dette betyder at vi kan fjerne skarpskytterne og bomberne.”

3. Rabie Ammar: “Okay, lad dem gøre det. Vi kommer til at brænde dem ind i helvede wallah. Jeg sværger ved Gud, at vi vil brænde ham levende og alle som er med ham”.

4. Shukri Hasan: “De er helt gale. De ville brænde koranen i Malmø. 😂😂😂 De tror at de er i Sverige. Nej, og det sjoveste er at de ville brænde den i Rosengård”.

5. Am Asem: “Ingen fred. Hvis de fører krig mod islam bliver islam stærkere. Hvis de lader den være vokser islam. Pas på dem der jager.”

6. Alaa Ben: “Nej, er det sandt? De ville brænde koranen i Malmø? Vore fyre vil ikke være hjælpeløse. Hvis nogen har nogen indvending, kommer jeg og knepper hans søster”. 

7. Wissem Romdhani: “Hvis koranen brændes så må i forvente jer en krig. Koranen er en rød linje”.

8. Prince Hamada: “Sådan her gør i islam højere og lokker folk til islam. Tak!”

9. Mohammed Faour: “Politiet godkendte ikke eventet eftersom de ikke kunne have reddet ham”.

Lignende skrives endda på svensk på andre kanaler:

10. Amo Abri på Facebook: “Det her er Malmø og Malmø ejes af muslimer glem ikke det”.

KILDE:
Samhällsnytt


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Der skal snart føres TOTAL KRIG mod disse insekter, ellers vil Skandinavien ikke bestå.

    WOLLT IHR DEN TOTALEN KRIEG????

  • Det værste er at de har ret, muslimer styre områder i Sverige, og det kan kun vi selv lave om på, der kommer ingen og reder os


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //