National aktion: Befriet eller bedraget?

AKTIVISME: En landsdækkende aktion foregår netop nu i anledningen af årsdagen for »befrielsen« fra den tyske værnemagt i 1945.

Over hele landet gennemfører nationalsocialistiske politiske soldater fra Den Nordiske Modstandsbevægelse aktioner i anledningen af årsdagen for »befrielsen« fra den tyske værnemagt i 1945.

»Siden befrielsen i 1945 har Danmark været i frit fald i en udvikling som kun gavner globalisterne, mens folket reduceres til slaver for kapitalismen – Nationalsocialismen kapitulerer aldrig!«, står der på den store mængde plakater, som netop nu opklæbes i en række byer på tværs af Danmark.

Ser man på historiske fakta, dansk politik i 1940’erne og den britiske aggression kan man spørge sig selv, om Danmark nogensinde virkelig var besat eller om den tyske værnemagt faktisk beskyttede landet og forhindrede, at briterne åbnede en ny front på dansk territorium og forvandlede landet til en krigszone.

Historien viser, at Danmark aldrig var ufrit og enhver tale om »befrielse« er derfor et røgslør der skal dække over, at vi efter »befrielsen« faktisk faldt i hænderne på den virkelige fjende, som lige siden 4. maj 1945 har udrullet et 77 år langt bedrag for det danske folk.

Aldrig er det gået dårligere for Danmark end i dag. Værdierne er blevet vendt på hovedet. Ære, mod og styrke er erstattet af frygt og ydmyghed. Folkefællesskabet er erstattet af egocentrisme. Trygheden i samfundet visner. De dekadente og degenererede beskyttes af loven, men sunde røster kriminaliseres. Vor ungdom svælger i misbrug, mens racefremmede indtrængere styrer gaderne, mens de hver dag vokser i antal. Vort »demokratis« politikere har med en behagesyg velvilje over for storfinansen blikket fast fikseret på valgstemmer og materialisme, mens det danske folk og dansk kultur negligeres og trækkes gennem sølet på vejen mod befolkningsudskiftning og multikultur.

Nationalsocialismen kapitulerer aldrig, og nu mere end nogensinde, behøves den biologiske verdensanskuelse, som er den eneste logik som kan rette op på de skader forvoldt af efterkrigstidens parlamentariske forbryderne!

 

 

Nedenfor følger et udsnit af plakatkampagnen:
(Opdateres løbende)

Aalborg


Randers


Vejle


 

Nivå 

Jelling


 

Vojens


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Kristoffer says:

  Det er en ordenlig røvfuld plakater det der!! 😀

 • Anonym says:

  Godt arbejde

 • Anonym says:

  Godt arbejde!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //