Nationalsocialisme er…

NATIONALSOCIALISME: Mia Andrén forklarer her nationalsocialismen og konfronterer haderne.

Nationalsocialisme er:

 • Kærlighed
 • Omtanke
 • Fællesskab
 • Solidaritet
 • Stabilitet
 • Tryghed
 • Frihed

Sød musik i mine ører og noget alle burde være begejstrede for. I stedet skriges der op om had. Lyse hadefulde stemmer skriger deres sindssyge ud om ting, de ikke har nogen idé om. De er vrede og ulykkelige, men hvorfor ved de ikke. Medierne fortæller dem, at det er os nationalsocialister, de skal være vrede på. Den hvide mand er en anden. Taknemmelige for en syndebuk, tror de forvildede stakler, at de endelig har fundet en kur mod deres ulykke.

Vi beskyldes for had, men hvor hader vi? Er det had at være imod folkemord? Er det had at ville bevare den virkelige mangfoldighed? Hos hvilket andet folk kan du finde så mange forskellige variationer? Hos  hvilket andet folk kan du finde så mange succesfulde opfindelser? Eller videnskabelige opdagelser? Hos hvilket andet folk kan du finde så mange gode egenskaber? At udrydde et folk er det egentlige had, og det står vi ikke for.

Nationalsocialismen er, hvad demokrati hævder at være, og demokrati er, hvad nationalsocialisme beskyldes for at være.

Er det demokrati at udsætte egne borgere for social undertrykkelse, hvis de har en anden holdning? Er det demokrati at fængsle politiske modstandere? Er det et demokrati at påtvinge sine borgere en mening? Bør vi danskere ikke være i stand til at gå på vores gader uden risiko for at blive angrebet? Skulle man ikke kunne opsøge sundhedsvæsenet og få den hjælp, man har brug for – i stedet for at vores regering hellere vil bruge vores penge på fremmede folk. Folk, der bare klager over det danske samfund, mens de slår alt det som vore forfædre kæmpede for sønder og sammen?

Gruppevoldtægt og terrorhandlinger skal ikke være vores hverdag. Heller ikke drab og skyderier. Vores børn og ældre skal tages vare på. En afstemning hvert fjerde år kommer ikke til at stoppe det. Der er behov for en modstand som forsvarer vort folk ved angreb.

Nationalsocialismen handler ikke om at sprede terror eller dræbe andre folkeslag, bare fordi vi elsker vores egne. Det handler om at bevare, det handler om at elske og tage hånd om hinanden. Vort eget folk. National socialismen er ikke kun for det hvide folk. Alle andre folkeslag kan følge de grundlæggende principper. Det handler heller ikke om slavisk at følge et politisk program eller en styreform, men om altid at tjene folket – og ikke som i dag, bare for egen vindings skyld.

Jeg ønsker, at I kunne stoppe med at skrige et et øjeblik og lytte i stedet, så vi alle kan arbejde for et bedre samfund. Alle kan ikke mene og tænke ens. Det er umuligt at opnå, men jeg ved, at I inderst inde vil leve i frihed, og det kan vi kun opnå med nationalsocialismen.

Det samfund, vi ser i dag, er ikke en nationalsocialistisk skabelse, men en demokratisk. Alligevel vender I jeres had mod os. Vi har ikke skabt den situation, vi ser i dag. Et demokrati har gjort det. Drop jeres had og gå med i Den Nordiske Modstandsbevægelse for skabelsen af et bedre samfund. Et bedre Norden. Det er aldrig for sent at indse sine fejl. Hvis du ikke kan gøre det for din egen skyld, så gør det for dine børn. Vi kan ikke overlade dem denne kaotiske verden. Ikke hvis vi elsker vores børn, og det gør vi.

LÆS OGSÅ: Nationalsocialismen – Den Biologiske Verdensanskuelse


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //