Nationalsocialistisk vision

NATIONALSOCIALISME: Nordfront publicerer her et ældre læserindlæg fra den norske gæsteskribent Trond Helgeland, som skriver om sin vision for fremtiden og sammenligner det med hvordan dagens samfund ser ud. 

Dette er en vision for fremtiden, som for nogle af jer måske vil give øget motivation for at kæmpe. Nogle forstår uden at noget behøves at skrives, mens andre måske har brug for at få det forklaret, selvom de fleste inderst  inde ledes af den samme følelse. Dette gælder også vores «fjender», som i de fleste tilfælde ikke ønsker andet end at gøre verden bedre, men som på grund af manglende viden og intensiv propaganda ikke er i stand til at tænke klart og derfor handler forkert. Ved at informere dem, kan man måske så et frø, der en dag vil spire.

Hvad er målet da? Jeg begynder med at beskrive et forandret bybillede. Et bybillede præget af skønhed, det lyse og smukke, det rummelige, praktiske og holdbare.

Man kan se mennesker ude på gaderne. Ægtepar, som benytter byens parker og andre grønne områder. Deres børn leger i aftensolen, mens de voksne taler sammen. Folk har dækket lange borde og er i færd med at grille kød og klargøre tilbehøret. I det lille samfund har man tidligere på ugen været på jagt, en af ​​vores største nationale sportsgrene, og i aften er der feststemning.

Luften er ren, og ingen steder kan man se spor af sjælelig, fysisk eller æstetisk forfald. Man kommer naturligt overens med venner og naboer, og børnene leger frit sikre på, at de er både elsket og trygge. Der er ingen frygt for «kulturberigelse», galninge eller pædofile. Det er ikke kun hvide enklaver med skyhøje huspriser, som er trygge – hele samfundet er trygt.

For at skabe en kontrast til dette bør man nævne hvad man ikke ser i dette billede. Vi ser ikke hundreder af tusinder af fortvivlede enlige mødre i køkkenet i deres boligblokke, som ryger og drikker vin for tredje gang i denne uge og forsøger at overbevise sig selv om, at de er glade, mens de samtidig prøver at ignorere et barns skrig, de ikke orker give opmærksomhed. Vi ser heller ikke arbejdsløse, kriminelle og stofmisbrugere, der under forskellige omstændigheder er blevet kasseret som «skadet frugt», da de ikke fandt deres plads i dette cirkus af et samfund, vi lever i. Vi ser ikke grådighed, egoisme og falskhed blive omfavnet, som de mest hellige af alle dyder. Heller ikke børshajen, stripperen, «playeren», narkohandleren, gangsteren eller gambleren er «forbilleder».

Menneskerne i dette bybillede er hvide, og indvandrerne er vendt tilbage til deres egne hjemlande. Befolkningens hårfarve og øjenfarve varierer i den naturlige mangfoldighed af vores race. Men de er alle af det samme folk. I visionen har de ingen skyldfølelse for, at de er hvide og normale.

Hvis vi nu forlader dette lille samfund og ser ud over det land, der nu i visionen er skabt, så ser vi et blomstrende folk. Luften er ren, og maden er fri for gifte. Sindet er frit og ærligt, som vores nordiske natur dikterer. Aldrig mere skal mennesker føle sig som forbrugere og individer uden rødder, hvis eneste opgave i livet er at trælle. Alle er en del af noget større, og de ved det. Kulturmarxismen er blevet besejret og jaget væk for flere årtier siden.

I denne vision vokser vores børn op med sunde værdier og troen på noget større end dem selv. I denne fremtid har man en sund selvrespekt og kærlighed til sig selv. De ved, at de kan vokse op og blive alt, hvad de nogensinde kunne drømme om, så længe de agerer og forbedrer sig selv. Vejen til denne selvforbedring og sundhed vil være indlysende.

Vores skoler styres af sund fornuft, sundhed, entusiasme og kreativitet. Børn har lov til at være børn, men samtidig vokser de op og udvikler sig til mænd og kvinder, og modtager undervisning af virkelige rollemodeller. Borte er de dage, hvor børn voksede op til at være en slags forvoksede Beavis- og Butthead-figurer med hiphop-tøj og med deres bagudvendte kasketter. De lærer alle at være alt hvad de kan blive ved at følge de voksnes eksempel i skoler, ungdomsorganisationer, i litteratur og på film. På mange måder har disse, vores fremtidshåb, chancen for at være meget bedre, end vi nogensinde var, da de har chancen for at vokse op i et samfund, der er fri for den kulturmarxistiske og anti-hvide gift. I denne verden er der ingen narkotika, pornografi, feminisme, kommunisme, materialisme, gældsslaveri, homoideal, klassekrig, hvid skyld, pacifisme, subkultur eller fattigdom.

Det er en verden, hvor vores eksistens ikke længere er truet. Vores overlevelse er givet, og vores lykke og fremtid skinner stærkere end tusind sole – hvis verdener vi nu kan håbe på engang at besøge, når det hvide menneskes skaberkraft igen kan realiseres, uhindret af zionistisk undertrykkelse.

I denne verden tager man hånd om folkets evner og kundskab. Alle bliver værdsat og passet på til deres fulde potentiale, hvad enten man er intellektuelt begavet eller har andre kvaliteter og færdigheder. I et samfund er der brug for alle: fra leder til murer, landmand, rengøringsassistent, læge og sygeplejerske – alle udfører vigtige roller i samfundet.

Individer som gennem deres intellekt kan tjene landet, skal snarere have en studieløn i stedet for at blive straffet med et lån for at ville lede udviklingen fremad. Disse individer er nationens og vores races dør ind til fremtiden, hvor de hver morgen går til deres studier, skoler eller laboratorier med den viden, at de gør verden til et bedre sted. De der arbejder, giver dem mulighed for at gøre dette – noget alle er indforstået med, da det nu ikke kun handler om sig selv, men om fællesskabet. Nu behøver man heller ikke studere for at «blive til noget», man kan også lære, mens man arbejder.

Ud over rettigheder, muligheder og privilegier skal enhver mand og kvinde også have pligter over for sit folk og sin nation. Efter at have afsluttet grundskolen bør alle stræbe efter at tjene nationen i civil eller militær kapacitet og derved bidrage. Dette skal være muligt på næsten alle områder, så længe personen er egnet til opgaven.

Ud over dem, der aktivt involverer sig i krigsmagten, bør vi have verdens mest bevæbnede civile befolkning. At fratage folket deres våben bør være ulovligt og utænkeligt – som at fratage dem deres tøj, mad eller hjem. Ytringsfrihed er heller ikke noget, som et nationalsocialistisk samfund behøver at frygte, da vi står for sandhed, stolthed og vores absolutte fremgang. Vores samfund skal bygges efter de retningslinjer, som Adolf Hitler gav verden, og dette skal være så dybt forankret i folkesjælen, at det er lige så naturligt at arbejde for folkets ve og vel, som det er at solen stiger i øst.

Arbejdsløshed eksisterer ikke, da alle arbejdere arbejder, hvor arbejde behøves – for at bygge infrastruktur i form af veje, havne, dæmninger, skoler, hospitaler og ikke mindst inden for landbruget. Ingen er fattige, selv om der naturligvis er visse forskelle mellem de virkelig fremgangsrige og de, der vælger det almindelige liv.

Vi må aldrig glemme, hvad det er vi forsøger at vinde gennem vores kamp. Det vi står for er det rene, det ædle, det sunde og det naturlige. Vi står for fremtiden, i modsætning til de kræfter, som kun søger vores undergang. Hvad vi ønsker at gøre er at bygge noget, som intet øje nogensinde har set! Den nationalsocialistiske vision for fremtiden er den smukkeste ting der findes, og det er op til os at opbygge denne verden.

Dette er præcis, hvad vi har brug for at huske hver eneste dag i vores liv, uanset hvor mørkt det ser ud. Vi er ikke bare nogen, der ønsker at ødelægge det nuværende system, men vi er skabere af fremtiden. Vi river ikke noget ned med den hensigt, at intet skal eksistere. Vi gør det, fordi vi vil bygge noget enormt, smukt og evigt. Kan du forestille dig en verden, hvor du ikke behøver at låse døren om natten? Hvor dine børn har enhver mulighed for at udvikle sig, og du føler dig som en del af noget større – noget der er lige så smukt som det folkefællesskab, vi stræber efter?

Når vi tænker på fremtiden og nationalisme, må vi skabe en vision om skønhed, velstand, barnelatter, sundhed, lykkelige familier, enhed og styrke. Hvorfor skulle fjenden få lov til at ødelægge, erobre og herske, når en sådan fremtid er mulig? Lad ikke deres fjendtlighed og destruktivitet stoppe dig. Engager dig for din egen, dine børns og det nordiske folks fremtid!

/Trond Helgeland


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • https://youtu.be/VlDS6h8QCog?t=1672
  This link should take you to see a cowboy dance number performed by the teens in Russia. ( http://www.loktev-ensemble.com ). Many great dance and music numbers by the the slavic teenagers at youtube Антон Глоба. We can learn from them and teach the nordic children performing art. The Russians have created a vision of beauty with this academy for their children. See the pride the teens have in their slavic race and their homeland of Russia. This is what the nordic people need for our race and countries.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  That is the opposite of preserving your culture. Cowboys is American culture. They also sing in English I think.

 • Hvis alle arbejder på at blive den bedste version af sig selv, så ville vi komme langt


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //