Nej til coronapas!

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelses holdning til sagen præsenteres her af organisationens leder.

Den 1. december blev der officielt indført vaccinepas i Sverige – en virkelighed, der længe har været gældende i mange andre lande.

På trods af dette og på trods af at private aktører allerede (gennem ulovlig diskrimination?) går endnu længere, end hvad regeringen har besluttet, er vi i Sverige stadig meget frie i forhold til næsten alle andre i-lande i verden.

I Australien er der indført kraftige tiltag over for de uvaccinerede (og til dels også mod de vaccinerede), som omfatter alt fra at skulle tjekke ind digitalt næsten overalt hvor man færdes, til at man ikke må få besøg i sit eget hjem, medmindre det er et særligt tilfælde. I Grækenland blev det i går besluttet, at alle uvaccinerede borgere over 60 år skal betale en bøde på 100 euro om måneden. I vores naboland Danmark er arbejdstagernes rettigheder bragt et par hundrede år tilbage i tiden ved at give alle virksomheder mulighed for at afskedige medarbejdere, der ikke er vaccineret eller løbende viser negative testresultater.

Uanset hvor langt staterne vælger at gå med deres vaccinepas, er det den forkerte vej at gå i dette tilfælde. Jeg deklarerede også allerede for en uge siden i podcastet Lederperspektiv, at Den Nordiske Modstandsbevægelse er modstander af vaccinepas og anden diskriminerende behandling af borgere, der ikke ønsker at tage vaccinen mod covid-19 (hør hele afsnittet her eller udklippet om det her). Dette var også en del af det budskab, vi spredte til Gävles beboere under vores offentlige aktion der i søndags.

Dette holder vi selvfølgelig fast i, men jeg tænkte, at jeg ville dykke lidt dybere ned i dette varme emne ved at forklare lidt tydeligere hvorfor, og så komme ind på, hvorfor spørgsmålet ikke er så enkelt, som nogle synes at tro. Det er meget svagt ideologisk at være imod noget, bare fordi det nuværende system er positivt over for det, og det er desværre præcis sådan, som mange nationale og andre systemkritikere synes at ræsonnere. Jeg kan selvfølgelig ikke afvise, at det oftest er en god lakmusprøve af tingenes generelle tilstand, og dermed at basere sine instinkter på, hvad etablissementet mener er korrekt – men så lige helt modsat – behøver slet ikke at være forkert, men i et større perspektiv skal der naturligvis laves en bedre analyse af situationen og tages en mere overvejet stilling.

For mange af dem, der råber højest mod regimets håndtering af coronaen, er individets frihed det helligste af alt. Staten skal ikke have ret til at bestemme over et individs krop og helst faktisk slet ikke over et individ. Det er IKKE holdninger, som Den Nordiske Modstandsbevægelse deler. Tværtimod mener vi, at denne liberale gift er en af ​​mange grunde til, at samfundet ser ud, som det gør i dag, og at vores race er ved at uddø.

Når det er sagt, så er vi nationalsocialister heller ikke forbudsforkæmpere som kommunister og socialdemokrater (et emne vi også talte om i et tidligere afsnit af Lederperspektiv), men værner faktisk virkelig om individets frihed. Vi vil derfor ikke per automatik forbyde alt, der er skadeligt for den enkelte; i stedet mener vi, at i en sund stat bør enhver mand og kvinde være i stand til at tage ansvar for sig selv, i langt de fleste tilfælde.

Der er dog undtagelser, for endnu vigtigere end dette individs frie vilje er racens overlevelse, udvikling og frihed. Kollektivet, nationen og folket som helhed er trods alt vigtigere end noget enkelt individ.

Det kan i denne sammenhæng også bemærkes, at der er dem, der forsøger at drage paralleller mellem Hitlers positive syn på vacciner i Tyskland i 1930’erne og nutidens corona-vaccine og at det dermed ville være hyklerisk af os nationalsocialister at stå som modstandere af dette i dag.

Der eksisterer dog en kilometer lang og totalt afgørende forskel afhængigt af, om vaccineudviklerne og medicinalindustrien er drevet af profit, som de er 100 % i dag, eller om de er kontrolleret af en nationalsocialistisk stat og udelukkende arbejder i folkets tjeneste, helt uden tanke på overskud.

Med hensyn til en virus, der alvorligt havde truet vores folks overlevelse, burde den nationalsocialistiske stat også indføre restriktioner og måske endda insistere på en vaccine. Hvis situationen havde været rigtig, rigtig alvorlig, og det faktisk også havde ført til den ønskede effekt, ville vi måske faktisk indføre tvangsvaccination. For at præcisere og forenkle det: Hvis vi stod over for valget om, at hele vort folk skulle dø eller at de skulle tvangsvaccineres, så vi havde valgt det sidste.

Dette er dog i høj grad en teoretisk forestilling. Hvad der derimod er yderst virkeligt her og nu er dog, at covid-19 ikke engang er i nærheden af ​​at udgøre en sådan trussel mod vort folk, og som sagt findes der i dag ikke nogen nationalsocialistisk medicinalvirksomhed, der opererer ud fra etik før profit.

I den situation, der så faktisk gør sig gældende i stedet, mener vi, at det må være op til den enkelte at beslutte, om de vil udsætte sig selv for de risici, vaccinen medfører, eller hellere tage de mulige konsekvenser af at blive ramt af covid-19. Alle skal have lov til at træffe dette valg uden at opleve undertrykkelse eller diskrimination fra hverken staten eller private aktører. Den Nordiske Modstandsbevægelse siger således klart nej til covid-19-vaccinepas!

Da covid-19 i hvert fald ikke er specielt farligt for dem udenfor risikogrupperne, da vaccinen ikke virker særlig godt (eftersom at vaccinerede trods alt bliver smittet) og da den også har kendte (men sandsynligvis også ukendte) bivirkninger, mener Den Nordiske Modstandsbevægelse også, at du bør være skeptisk over for vaccinen, på trods af etablissementets undertrykkelse og hetz.

I den situation, vi nu befinder os i angående alt dette, mener jeg også, at spørgsmålet er blevet ændret til noget større og vigtigere end vaccine eller ikke-vaccine. Nu handler det i stedet om, at systemet vil have dig til at handle på en bestemt måde (lade dig vaccinere) og går du imod dette bliver du straffet. Det handler også om at forsøge at så splid mellem forskellige dele af befolkningen, at forsøge at binde dem sammen, der har taget vaccinen, til i fællesskab at gå imod de uvaccinerede, der skal straffes.

Selvom du allerede er vaccineret, bør du stille dig selv spørgsmålet ud fra dette ideologiske grundlag: Synes du, det er i orden, at systemet skal kunne indføre eventuelle foranstaltninger mod dem, der ikke gør, hvad de vil. Selvom man allerede har truffet valget og er blevet vaccineret, vil man virkelig gerne give systemet magten til at gøre, hvad de vil, og mod hvem de vil, bare fordi de på forhånd tænker og handler anderledes end den etablissement-etablerede norm og det system det har godkendt?

Hvis ikke, bør man i princippet i alle tænkelige situationer tage de uvaccineredes parti og også selv grundigt overveje, om man skal tage imod flere coronastik i fremtiden.

Til sidst til jer, der nu er udsat for vaccinepas-restriktioner. Okay, så du kan ikke gå på restaurant, tage i biografen eller se fodbold længere? Så vis i stedet at du kan lave mad og underholde dig selv. Må du ikke gå i fitnesscenter eller rejse til udlandet? Træn hjemme og tag en ferie i Sverige.

Det er deres tab og ikke dit, at du ikke længere kan fodre dem med dine penge. I sidste ende er hele deres system baseret på, at du forbruger. Det er dem, der har brug for dig og ikke dig, der har brug for dem. Ved at omfavne denne holdning kan vi besejre dem i deres eget spil, og derfor bør du, der allerede er blevet vaccineret, også boykotte alle, der kræver, at du viser et vaccinepas.

VIA:
Motståndsrörelsen.se


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det sidste er så rigtigt. De behøver os, ikke omvendt.

 • Fin vinkel på tingene. Spørgsmålet er om det nogensinde er legitimt at tvangsvaccinere en befolkning i nutidens verden med rimelige hygiejneforhold og adgang til avancerede behandlingsmuligheder..
  Man skal vel først kunne bevise en virus/sygdom som er absolut dødbringende smitsom, eller er det nok (?) at sige at “vi giver dig det stik her, ellers så risikerer virussen at blusse op og alle folk dør, bl.a. usunde og fede hr. Mortensens immunforsvar kan ikke redde ham,” og man skal vel også have en behandlingsform, som redder mere, end den skader – hvilket ikke lader til at være tilfældet med COVID mRNA medicinen, men det må fremtiden jo vise.
  Alt dette er naturligvis hypotetisk, jeg kan ikke lige forestille mig en virus, der ville retfærdiggøre tvangsvaccine i et (nationalsocialistisk) samfund, men jeg forstår det hypotetiske hensyn til almenvellet.
  Det her klovneshow der foregår i 2020-21, er dog absolut ikke af hensyn til almenvellet!

  I mine øjne er nutidens “sundhedsvæsen” et tveægget sværd. Det tilbyder avancerede behandlingsmuligheder, men det gør også folk syge og afhængige af det. Under corona er det gået op for mig hvor USUNDE folk desværre er, både fysisk og psykisk, – og hvor let det er for “big pharma” at drage knusende fordel af dette og netop, i samarbejde med verdens regeringer, tilskynde den menneskelige adfærd og et miljø, der avler MERE sygdom. Jo flere folk der kan gøres overvægtige og ‘cellulære’ usunde, jo mere ringer kasseapparatet hos de hastigt voksende medicinalfirmaer og deres jerngreb om menneskeheden øges.
  Hvor mange danskere er det lige der får kræft i 2021??

  Hvis vores folk havde adgang til giftfri mad og drikke, og et korrekt oplysende skolevæsen og uddannelsesvæsen der ikke forfalsker historie, og hvis folk ikke havde så mange selviske, økonomiske interesser i medicinalindustri, og i det hele taget benyttede sig af langt mere milde, forebyggende, midler (end vaccineskrald og big pharmas apotek!) under “sundhedskriser” og almen menneskelig detox, såsom: vitamin C, D, osv., N-A-C, zink, – ja, så ville TV “pandemier” ikke have mulighed for, at tryllebinde og endda sygeliggøre folk!
  Det sataniske TV-kukkasse apparat og alverdens skærme er i øjeblikket gang med, at sygeliggøre almindelige mennesker overfor hinanden, og børn vokser op i et helvede af sprit, masker, og angst overfor MENNESKET, hvilket er den værste forbrydelse nogensinde, i mine øjne.

 • Meget enig med JM. Godt skrevet

 • Hitlers positive syn på vacciner??? Det troede jeg ikke at han havde. Ved i hvor jeg kan læse om det?

 • Du kan læse om NS Tysklands håndtering af vacciner på side 11-12. https://www.ifo.de/DocDL/cesifo_wp800.pdf


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //