Nordendagene 2020

MODSTANDSBEVÆGELSEN: I weekenden den 12-13 september fandt 2020’ernes første udgave af Nordendagene sted i svenske rede 2.

Årtiets første udgave af Nordendagene, som svenske rede 2 havde æren af ​​at arrangere, blev indviet tidligt om morgenen af ​​Peter Albinsson, der bød alle velkommen og præsenterede dagens program.

Åbning af Nordendagene

Indvielsen, noget som man kun fuldt ud kan opleve som deltager på Nordendagene, var som sædvanlig et af arrangementets højdepunkter. Funktionærerne stod stolte, ligesom foregående år opstillede foran scenen iført specielt trykte Nordendagarna-t-shirts, mens højtidelig musik blev spillet i baggrunden.


Først ude som taler var lederen af ​​Den Nordiske Modstandsbevægelse, Simon Lindberg. Lindberg talte om en af ​​de vigtigste egenskaber ved et lykkeligt og sejrende folk, som det nordiske folk desværre i dag er blevet frataget, men som Modstandsbevægelsen en dag igen vil vække hos hver nordbo, nemlig stolthed.

Simon Lindberg taler om vigtigheden af at føle stolthed over hvem man er.

Med et helt folk, der er stolte af sig selv. Med et helt folk, der er stolte af, at de er af nordisk etnicitet. Med et helt folk, der tror på sig selv. Som ved, at de kan klare alt, hvad de sætter sig for. Der findes ingen grænser for, hvad det kan udrette, og hvor stolt det kan være af, hvad det udfører.

Lindberg mener også, at Nordendagene ikke kun er en weekend, hvor aktivister, medlemmer og sympatisører omgås og tilbringer en behagelig tid sammen, men at denne tradition også bliver en national dag, en festdag for Modstandsbevægelsen og den fremtidige nordiske nation.

At hylde Norden og de nordiske lande er derfor en selvfølge for os i Den Nordiske Modstandsbevægelse. Lad derfor de nordiske dage være en dag, der mellem hoppeslotte, taler og konkurrencer også bliver en dag, hvor du stopper op og reflekterer over, hvad det betyder at tilhøre det store nordiske folk, og lad dette være en dag, hvor vi virkelig kan strække os og føle os virkelig, virkelig stolt over at være svensker, nordmand, finner, dansker, islændinge – nordiske mænd og kvinder. […] Vigtigheden af stolthed er tungere end både guld og bly. At både guld og bly kan hjælpe vort stolte folk med at komme videre i kampen – det er en anden sag. For uden stolte og heroiske krigere er de begge bare ret ubrugelige metaller.

Efter talen blev der serveret en meget værdsat middag baseret på lokale fødevarer fra vestkysten.

De, der var færdige med at spise, kunne derefter gå på markedet i en anden del af lokalet, hvor hjemmelavet tandpasta, forskellige typer hjemmelavet syltetøj, smykker, tøj og andet tilbehør blev solgt.


Femkampen

Årets Nordmandskamp bestod af fem dele. Den første af dem, brydning, en del der i år, såvel som andre år, gik hårdt for sig med mindst et brækket ribben på en aktivist.

Nordisk skjoldduel.

Den anden del var skjoldkampen, som gik ud på at skubbe modstanderholdet ud af banen ved hjælp af vikinginspirerede skjolde med oldnordiske runer på dem. Den tredje del var tovtrækning, ​​og den fjerde var forhindringsbane. På forhindringsbanen skulle hele holdet komme igennem alle forhindringerne på så kort tid som muligt. Den femte og sidste del, hvor kun det vindende hold konkurrerede, bestod af forskellige typer af vægtløftning.

Tovtrækningen.

Trods regn og overskyet vejr i begyndelsen blev aktiviteten værdsat meget af både deltagere og tilskuere.


Den sidste og afgørende individuelle konkurrence var vægtløftning, hvor deltagerne skulle løfte maksimal antal repetitioner på tid.

Navngivningsceremoni for en ny generation

Efter en hård dags kamp om titlen som Årets Nordbo blev der serveret en god og velfortjent middag. Da maden var spist, og alle var mætte og meget tilfredse, blev rummet fyldt med forventning inden indvielsen af ​​en ny tradition, nemlig en navngivningsceremoni.

En ting, som jeg og sandsynligvis de fleste mennesker bemærkede i weekenden, var organisationens vækst. Organisationens vækst blev afsløret, ikke kun af de nye medlemmer og aktivister, som sluttede sig til, men også eller måske hovedsageligt af alle de børn, der var til stede. Denne store tilføjelse af nyt blod til det nordiske folk er noget, der vækker meget håb.

I en meget stemningsfuld atmosfære blev scenen derefter fyldt med stolte, nye forældre til de yngste børn. Jimmy Thunlind læste derefter betydningen op af ​​hvert navn, der blev givet til børnene, og en stemningsfuld ceremoni fandt sted. Efter navngivningsceremonien fik børnene en symbolsk gave fra lederen af ​​modstandsbevægelsen, Simon Lindberg.

Jimmy Thunlind gratulerer de stolte forældre.

Hædringen af den hvide nordiske familie sluttede dog ikke der, men fortsatte med hædringen af mødre. Paulina Forslund blev den første, der blev tildelt Den Nordiske Modstandsbevægelses moderdiplom. Et diplom, som blev lovet til flere mødre i organisationen i fremtiden.

Paulina Forslund tildeles Den Nordiske Modstandsbevægelses moderdiplom.

Det næste punkt på dagsordenen var et foredrag af rigsrådsmedlem Fredrik Vejdeland, der talte om strukturel racisme mod hvide og fremhævede fra flere forskellige vinkler, hvordan den svenske stat udøver strukturel racisme og i sidste ende den rene anti-svenske folkemordspolitik mod det svenske folk. Dette foredrag var godt placeret i tiden i betragtning af de mange protester, der har fundet sted mod strukturel racisme rettet mod ikke-hvide, noget som Vejdeland beviste ikke eksisterer. Vejdeland talte også her om vigtigheden af ​​stolt og ligefrem at bekæmpe denne folkemordspolitik.

Årets Nordbo

Da solen gik ned, og aftenen var et faktum, var det endelig tid til prisoverrækkelse for aktivisterne, der endte på første, anden og tredje plads i dette års Nordmandskamp. Førstepræmien i år var et stort og smukt vikingesværd.


Vinderen af ​​Nordendagene 2020 var den mangeårige og loyale aktivist Martin Saxlind. Jeg tror, at alle deltagerne i arrangementet var enige om, at Martin Saxlind virkelig fortjente titlen som dette års Nordbo, da han ikke kun blev en klar vinder i femkampen og derefter hovedsageligt i den sidste individuelle styrkeløftdel, men også for den kamp han fører med stolthed for det nordiske folk 365 dage om året.

Afslutning på en god dag

Køkkenpersonalet og arrangørerne blev derefter mødt af rungende bifald efter en hård dags arbejde for at mætte de mange maver og have arrangeret og dekoreret lokalet i ægte nationalsocialistisk ånd. Det blev også konstateret, at mere end 27.000 SEK var blevet doneret til fangehjælpen. Som afslutning på ​​en god dag blev baren åbnet, og folk socialiserede indtil sent på aftenen med levende musik spillet fra scenen i baggrunden.

Henrik Philström synger og spiller musik.

Som tidligere år var Nordendagene 2020 en weekend præget af fællesskab og fest. Det var en dag, som nordens nationalsocialister vil huske i mange år fremover, hvor flere nye livshyldende traditioner som navngivningsceremonier og moderdiplomer blev uddelt.

Lad dette nye årti være et stolthedens årti, hvor nordiske mænd og kvinder bevæger sig rankrykkede frem mod en lysere fremtid under Tyr-runen.

Bliv deltager ved næste års folkefest ved at henvende dig til Den Nordiske Modstandsbevægelse HER.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Rud Mills: “The old nordic religion rejoiced in life and laughed with God.
  The odinist ceremonies were beautiful, celebrating the births of the four seasons of the year.
  They sang songs of praise, peace, hope, and struggle.
  A man shall stand modestly, yet bravely, before his Creator.
  The loving Frigga comes for us, the tremendous Odin comes, and they stretch out help to us.
  For we are of them and we are their very children.
  The odinist, as he dies doing good, is taken straight to his home by the good angels called valkyrie.” [1957]

 • Ærgerligt man ikke var med i år.
  Det er en oplevelse af de store.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //