Den Nordiske Modstandsbevægelses demonstration i Turku den 18. august

DEMONSTRATION: Den Nordiske Modstandsbevægelse organiserer en demonstration denne august i byen Turku i Finland. Som mange af jer nok allerede ved, vil det politiske politi fortsætte deres retssag imod forsamlingsfriheden for vores bevægelse. Den tidligere byretssag blev holdt i Tampere regionen.

Målet med demonstrationen er at protestere imod den forværrede situation med ytringsfriheden i Finland. Etablissementet prøver på at skræmme folket til tavshed med deres tankekriminalitet, retssager og Orwellsk “hadtale”-retorik. Samtidig med det, prøver de at etablere multikulturalisme som den officielle statsideologi, som man ikke må ændre på.

Demonstrationen vil være en offentlig fremvisning af vores opposition imod de førnævnte udviklinger og forbuddet mod vores bevægelse. Vi vil demonstrere at nationalistiske aktiviteter ikke kan stoppes med svage skræmmetaktikker, og vi vil vise, at den finske modstand vil fortsætte uanset hvad.

Demonstrationen vil finde sted i Turku, lørdag den 18. august. Vi inviterer alle nationalistiske personer til at deltage og vise deres støtte til Modstandsbevægelsen.

Ifølge den modtagne information vil der også være andre nationalistiske events den dag, da dagen er lagt på årsdagen for Finlands første multikulturelle angreb i Turku. Terrorismen er en af de direkte konsekvenser af den nuværende immigrationspolitik. Gerningsmanden var en asylansøger som stak tilfældige forbipasserende ned i bymidten.

Det er grotesk at mens vi står overfor denne stigende og mere brutale immigrationsvold, er autoriteterne fast besluttet på at tilføje flere og flere begrænsninger i mod finske nationalister. Datoen er blevet et symbol på disse omvendte tider.

Den nationale Vastarinta (https://www.vastarinta.com) vil informere mere omkring begivenheden senere. Vi ses i Turku den 18. August 2018!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //