Nordmænd ønsker at hvide skal repræsentere den norske folkedragt

RACEBLANDING: På Instagram-profilen @homeof5_ deler familien Hargrave et indblik i hverdagen med deres fire raceblandede børn, som de bruger til at promovere »multikulturel kærlighed«. Nordmænd har derimod reageret og kommenteret, at hun burde skamme sig, og at hun har svigtet sin egen race.

Illustrationsbillede: Hvide piger i den norske folkedragt bunaden. Foto: Elin (CC BY 2.0).

Nordmændene har reageret kraftigt på de billeder, Ramona Hargrave har lagt på Instagram-profilen @homeof5_ af sin raceblandede familie, iført traditionelle norske folke- og festdragter, kaldt bunader.

– Folk blev sure over at se vores børn i bunad. Det handler nok om tradition. Nogle mener, at hvide skal være sammen med dem af samme hudfarve, siger Dion LuckyIsaia Hargrave, der er gift med norske Ramona Hargrave, til NRK.

Skærmdump: NRK.

Også uden for sociale medier reagerer nordmænd på raceblandingen.

Til NRK siger Hargrave, at hans søn har svært ved, at så få ligner ham, da der er flest hvide børn på hans skole, og hans søn har sagt, at han ville ønske, han var hvid som sin mor.

– Vi forsøger at sige, at alle farver er lige smukke, siger Ramona til NRK.

En kommentar til billederne beskriver familien dystert: »Det må da være surt, at dine børn slet ikke ligner dig«.

 

Læs også: Dagens video: Raceblanding og identitetskrise

 

På flere af Instagram-opslagene kan man se, at familien har tagget billederne med blandt andet #interracialpar, #interracial og #mixedfamily, men det forhindrer ikke Instagram-brugere i at kommentere, at der kun er én race, nemlig den »menneskelige race«.

Men flere undersøgelser har vist, at der eksisterer raceforskelle. I december 2021 blev der offentliggjort en ny undersøgelse, som påpeger, at IQ-forskelle mellem folkegrupper afhænger af race og ikke »socio-økonomiske faktorer«.

I bogen »Race – det afgørende spørgsmål« svarer Jürgen Rieger pædagogisk på spørgsmålene om, hvad en race er, forskelle mellem racer og hvorfor raceblanding skal undgås – understøttet af utallige kilder fra litteratur og studier.

Læs også:
Racelære


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • ConservativeRevolution says:

  Lyt til sange som Black Power og Lyndon, Lyndon af den stærke kunstner Col. Sharecropper. Du er taget tilbage til 1960’ernes Hvide Amerika, der sprøjtede over af antipati overfor deres kriminelle og korrupte politikere, som lod sig forføre af jødisk pseudovidenskab som den psykologiske rapport, der afgjorde udfaldet i Brown vs Board, som førte til tvangsblanding i skolesystemet. Den påstod at sorte og hvide børn skulle tage skade af raceadskilte skoler, hvilket er ganske absurd. Ingen har taget skadet af at være sammen med samme slags. Det er vi skabt til og trives i!

  “In 1967, Federal Judge J. Skelly Wright reflected the prevailing view when he wrote: “Racially and socially homogeneous schools damage the minds and spirit of all children who attend them — the Negro, the white, the poor and the affluent . . .” He was wrong. Study after study has shown that segregation, whether de facto or de jure, does not lower black self-esteem.”
  Fra:
  https://www.amren.com/news/2018/05/brown-v-board-of-education-jared-taylor/

  Black Power
  https://www.bitchute.com/video/zriPVooanFTe/
  Lyndon, Lyndon
  https://www.bitchute.com/video/970X1Mo0curL/

 • Black Power
  Lyndon, Lyndon

  Tak for det.

  Jeg har altid sagt at det multikulturelle vil smadre enhver i deres grundvold.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //