Ny film viser hvordan Modstandsmænd slog tilbage i Lund

SVERIGE: Modstandsmænd er nu dømt for vellykket at have konfronteret venstreorienterede oprørere i Lund. Video fra politiet er nu frigivet, og der er i Sverige indledt en indsamling til dækning af bøder og erstatning.

Venstreekstremister tvinges til et bad i et springvand i Lund.

Tidligere på ugen meddelte appelretten i Skåne og Blekinge, at den opretholder byretten i Lunds dom over medlemmerne af Den Nordiske Modstandsbevægelse, der slog tilbage mod venstrefløjens uromagere i Lund sidste år.

Konfrontationen opstod, efter at Modstandsbevægelsens aktivister uddelte flyveblade i det centrale Lund. De ytringsfrihedsfjendtlige venstreekstremister forfulgte modstandskæmperne, da de begav sig til togstationen efter at have afsluttet aktiviteten. De røde uromagere var i overtal og galpede op om, at det var deres gader, hvilket indirekte siger, at de bestemmer, hvem der får lov til at besøge gaderne i Sverige.

Denne opfattelse fra venstreekstremisternes side ændrede sig dog, da begge grupper ankom til Bantorget i Lund, og flere af de røde flygtede i vild panik, hvor nogle af dem søgte tilflugt i springvandet.

En mere detaljeret rapport om hændelsen og Modstandsbevægelsens syn på hvad der skete er blevet offentliggjort på organisationens websted. Modstandsbevægelsen har også startet en indsamling til dækning af de ca. 50.000 SEK, som de dømte medlemmer er blevet dømt til at betale bøder og erstatning.

Til stor glæde for offentligheden har politiet også frigivet store mængder videomateriale, så alle nu kan se og nyde venstreekstremisternes totale nederlag:

En tidlig julegave fra politiet i Sverige og svenske Rede 3 til folket.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Stærkt! Sådan skal det gøres.

 • Smukt

 • Krautling says:

  Haha, fedt. De er bare nogle små insekter.

 • Smukt, hvordan kan man støtte disse frihedskæmpere imod det rådne system og deres degenerede freaks?

 • Sådan!

 • Hvis man angriber folk i gaden af politiske årsager er man en terrorist. Det er hvad disse venstreekstremister er. Usle terrorister.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //