Nyt studie: 60 % af voldtægtsmænd har udenlandsk baggrund

MULTIKULTUR: Næsten halvdelen af ​​alle dømte voldtægtsmænd i Sverige blev født i udlandet, og 60 procent har en udenlandsfødt forælder, viser en ny undersøgelse. Forskerne ved ikke hvorfor, og SVT spekulerer i, at det kan være et spørgsmål om en »skævhed i prøven«.

Ifølge en nyt studie er næsten halvdelen af ​​alle dømte voldtægtsmænd i Sverige mellem 2000 og 2015 født i udlandet, og omkring 60 procent har en udenlandsfødt forælder, skriver SVT Nyheter. Der nævnes dog intet om udenlandsk baggrund længere tilbage end det, eller hvor mange der er svenske, hvilket kunne have været interessant at medtage. Studiet inkluderer heller ikke, hvordan det ser ud efter masseinvasionen, der begyndte i 2015.

Forskerne, som bemærker overrepræsentation af udlændinge, ved ikke, hvad det skyldes.

– Vi har bevist, at der er en overrepræsentation af mennesker født i andre lande, når det kommer til voldtægtsforbrydelser. Nu er der behov for mere forskning for at se, hvilke årsager denne overrepræsentation kan skyldes, siger Ardavan Khoshnood, studiets hovedforfatter, til Expressen.

Det var forskere ved Lund Universitet, der undersøgte 3.039 mennesker, som blev dømt for voldtægt i årene 2000-2015. Undersøgelsen blev offentliggjort i Forensic Sciences Research.

 

Kan bero på »skævhed i prøven«

SVT betoner, at overrepræsentation af udenlandske gerningsmænd ikke behøver at skyldes, at der er flere indvandrere, der voldtager og mener, at der kan være en »skævhed i prøven«, der får det til at se sådan ud: »De dømte voldtægtsmænd ville med den logik kun være nogle få procent af udøverne«, skriver de.

Brå, det kriminalitetsforbyggende råd, har lignende tanker og spekulerer i, at kvinder er mere tilbøjelige til at anmelde, hvis voldtægten begås af nogen »man føler sig fremmede overfor«:

– Det kan være, at man er mere tilbøjelig til at rapportere noget, man er blevet udsat for, hvis forbrydelsen blev begået af nogen, man føler sig mere fremmed overfor, og som har lav social status, siger Stina Holmberg, forskningsråd i Brå, til Aftonbladet.

Ifølge Brå kan der også være kulturelle forskelle, der påvirker adfærden:

– Det kan også tænkes, at indvandrere begår flere voldtægter, baseret på det faktum, at de kan komme fra en kultur, hvor kvinder ikke opfører sig som svenske kvinder. De har for eksempel ikke lov til at feste og drikke alkohol, og så kan nogle fyre fortolke det som, at piger, der implicit gør det, har sagt ja til sex, siger Holmberg.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Fængslerne er i realiteten konstant okkuperet af ca 80-90 % udlændinge.
  ‘Dansker’er blevet et vidt begreb.

 • Dr Charlie Ward: “You will start to see things on a very positive level as we transition out of darkness into light, from the power of being enslaved by Satan into God’s world. We are going away from a debt enslaved system to a digital currency, with notes and coins, a more honorable system, taking the power away from evil and putting the power into ourselves making us a sovereign being again.”

  https://www.bitchute.com/video/58P7pBOOFIQR/
  QFS WITH NICHOLAS VENIAMIN & CHARLIE WARD


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //