Ofte stillede spørgsmål om medlemskab

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelse besvarer her ofte stillede spørgsmål om medlemskab i organisationen.

Den Nordiske Modstandsbevægelse er en revolutionær nationalsocialistisk kamporganisation – og kampen har brug for dig!

Nedenfor besvares en række ofte stillede spørgsmål om medlemskab af Modstandsbevægelsen.

Hvor gammel skal man være for at blive medlem af Modstandsbevægelsen?
For at blive aktivist i Modstandsbevægelsen kræves det er du er 16 år gammel. For et støttemedlemskab findes der ingen aldersgrænse – altså kan personer under 16 år blive medlem, men der fortages en individuel vurdering af enhver person som ansøger til organisationen uanset alder, for blandt andet at afgøre din modenhed.

Hvad koster det at være medlem af Modstandsbevægelsen?
Medlemskontingentet betales månedsvis og varierer i størrelse efter din livssituation. Er du eksempelvis studerende, arbejdsløs eller pensionist betaler du lavere kontingent end de som har fuldtidsarbejde. Kontingentet er tilpasset sådan, at du uden problemer kan have råd til det, og selv om du betaler det højeste kontingent er det ikke dyrere hver måned end et fitnessmedlemskab eller hvad de fleste bruger på en aften ude med vennerne.

Er medlemslisterne på nogen måde offentlige?
Nej, medlemslisterne arkiveres krypteret og med adgang kun for en ansvarlig person i det geografiske område hvor du bor.

Hvor mange medlemmer har Modstandsbevægelsen?
Dette er et spørgsmål vi aldrig besvarer offentligt, da det er en oplysning vi ikke ønsker at dele med vore fjender, da det ville gøre det let for dem at kortlægge os.

Sendes der noget til min postkasse fra organisationen og i så fald, er der logoer på brevene eller er de diskrete?
Der sendes normalt intet til medlemmernes postkasser. I stedet spredes relevant information mundtligt eller via krypterede meddelelser. Skulle der i et særtilfælde sendes noget med posten gøres dette diskret og uden afsender. 

Køber man selv propaganda til spredning eller får man dette som medlem?
Medlemmer og aktivister køber selv propaganda til den daglige basisaktivisme, mens materialer til større, mere spektakulære aktioner finansieres af organisationen. 

Er jeg som er af polsk/serbisk/spansk etnicitet velkommen som medlem?
Vi fortager altid en individuel vurdering af alle ansøgere. At du er af ikke-nordisk etnicitet er ingen hindring for medlemskab.

Er man velkommen som medlem selv om man ikke er enig i alt hvad i står for?
Det er sjældent at alle mennesker er helt enige om alting. Er du enig i vore ni politiske punkter og desuden accepterer at Modstandsbevægelsen definerer sig som en nationalsocialistisk organisationen (uden du nødvendigvis tænker sådan om dig selv) er du velkommen som medlem. 

Det virker som om der er flest mænd i organisationen. Kommer jeg som kvinde til at føle mig ensom?
Selv om det er korrekt at vi overvejende er mænd, så har vi også kvindelige medlemmer. Endvidere er vi som organisation fortaler for folkefællesskab og i et sådan fællesskab eksisterer der naturligt en helt anden respekt mellem kønnene, end hvad der gør i resten af samfundet. Du kommer ikke til at føle dig ensom eller udenfor som kvinde. Det samme gælder dig som er ældre.

Kan man blive medlem hvis man har en uheldig fortid eller en tidligere politisk baggrund?
Vi er villige til at give de fleste mennesker en ny chance i livet. For os er det vigtige ikke hvem du var tidligere i livet, men at du fra og med dagen, hvor du bliver medlem af Modstandsbevægelsen, optræder anstændigt og på en måde, som harmonerer med Modstandsbevægelsens regler og interne kultur. Der findes dog undtagelser og visse ting vi aldrig kan tilgive, som eksempelvis pædofili og andre grove seksuelle overgreb.

Er jeg som kristen velkommen i organisationen?
Den Nordiske Modstandsbevægelse går ind for religionsfrihed, både blandt vore medlemmer i dag og når det kommer til vore visioner om, hvordan Norden skal styres efter vort magtovertag. Naturligvis må du dog have lignende opfattelser som organisationen på et ideologisk plan, og ideologien kommer derfor før din religiøse tro, hvis disse skulle kollidere. 

Bliver man forfulgt og overfaldet hvis man forlader organisationen?
Nej, absolut ikke. Medlemskab i Modstandsbevægelsen er frivilligt og således er det også frivilligt at forlade organisationen. Derimod ønsker vi, at du forlader organisationen på det rigtige måde, ved at meddele dette korrekt, og ved at du også efter din udgang overholder den diskretion som råder for alle medlemmer. 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Сергей says:

  Как вступить в организацию если ты не из Скандинавских стран?

  • Asbjørn Nielsen says:

   Du bliver nød til at flytte. Vi har nogle aktivister, som er flyttet til Sverige fra andre lande.

 • Hvordan fungere privatlivet som medlem? Har nogen mistet arbejde, familie, bolig m.m pga medlemskab?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //