Ohio undersøger »nazistisk« hjemmeundervisningsnetværk

FRI ORDNING: Et åbent nationalsocialistisk netværk har været udsat for et politisk angreb, der involverer Ohios guvernør, samt en række senatorer og højtstående embedsmænd – givet statens lovgivning, ser det ikke ud til at kunne gå nogen vegne.

Ohio-guvernør Mike DeWine liker ikke nasjonalsosialisme. Foto: Vivien McClain (CC BY-SA 4.0).

Den amerikanske stat Ohio’s Department of Education undersøger et hjemmeundervisningsnetværk, der:

  • informerer om, at folkeskoler drives af zionister.
  • lærer børn at ære Adolf Hitler og fejre sejren.
  • instruerer forældre i ikke at udsætte deres børn for jødisk medieindhold.

Det handler om (de over 2.500 medlemmer af) Dissident Homeschool Network, repræsenteret som en kanal på Telegram. Gruppens medlemmer kalder sig nationalsocialister og deler læreplaner for hjemmeundervisning, der understreger hvid nationalisme. Gruppens grundlæggere og ledere blev for nylig doxet som et par i landdistrikterne Upper Sandusky, Ohio.

»Der er absolut ikke plads til hadefuld, splittende og sårende undervisning i Ohios skoler, og det samme gælder for statens hjemmeundervisning,« kommenterede Stephanie Siddens, fungerende direktør for offentlig undervisning ved Ohio Department of Education, til Vice News og tilføjede:

Jeg fordømmer kategorisk og eftertrykkeligt den racistiske, antisemitiske og fascistiske ideologi og materiale, der udsendes her.

Ohio-guvernør Mike DeWine har sammen med en række senatorer erklæret, at de »tager afstand« fra gruppen. Som et resultat af den igangværende indsats er embedsmænd i staten Ohio blevet tvunget til at minde om, at hjemmeundervisning i staten er ret liberaliseret. Forældre, der underviser deres børn derhjemme, skal indsende kopier af deres læseplan til staten, men det er også her, statskontrol slutter – så længe læseplanen viser, at eleverne tilbydes en chance for at tilegne sig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at opnå en bestået karakter – og det absolut uanset eventuelle værdier, der ellers præsenteres i undervisningen.

Ifølge Vice News er gruppen tæt forbundet med de hvide nationalistiske grupper TheRightStuff.biz, samt deres politiske parti National Justice Party, og gruppen Patriot Front.

Ifølge en forældre i Telegram-gruppen, valgte de at lede efter netop sådant et netværk, da »Jeg ikke ønsker, at mine børn bliver udsat for den bøsseelskerne, anti-familie, jødefabrik, som den offentlige skole er. Jeg kan ikke holde det ud«.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er da dejligt at høre sådanne netværk eksistere! Og hvem giver egentlig en finger for hvad vestens “poltikere” siger, de bruger ord som et værktøj og intet andet, zionistiske psykopater…


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //