Opråb #12: Christian Lindtner, religion og sexskandaler

OPRÅB: I dette podcast havde vi fornøjelsen af, at have dr. phil. Christian Lindtner som gæst.

I dette podcast havde vi fornøjelsen af, at have Christian Lindtner som gæst. Vi talte hovedsageligt om religion, bogen “Jesus har aldrig levet” som Christians søn Niels Jørgen har oversat til dansk og historie. Hvis du ønsker at deltage i arrangementet: Jesus har aldrig levet med Naser Khader og Niels Jørgen Lindtner så klik på linket.

Hvis du ønsker at høre mere fra Christian Lindtner, så kan du lytte til hans podcast eller læse hans artikler.

Vi beklager, at vi ikke kunne holde vores tidsplan – en episode hver anden uge – men det bliver desværre også tilfældet næste gang. Nogle private forhold gør, at Asbjørn ikke har så meget tid den kommende måned, hvilket desværre betyder, at I ikke skal forvente en episode om to uger, beklager.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Virkelig godt indslag! Det er dejligt, at I får nogen gæster med indsigt med også.
  Mere af det samme, tak!

 • Godt at få “boomerne” ind og snakke i stedet for den lidt stereotype pege fingre “aldersracisme”

 • Her er også en yt om det https://www.youtube.com/watch?v=ZftML6pAv7E.

  Man har “krisna” og “christ” – 2 ord der minder om hinanden, men hvem siger at kristendommen skulle komme forbi Indien først og ikke bare komme direkte fra Grækenland/Europa.

 • Krautling says:

  Helt enig, Torsten. Der er masser af ældre, der har hjernen med sig, men jøden prøver at skabe interne krige i samfundet, så det langsomt opløses. Divide and conquer.

  Det er også derfor man oftere og oftere hører om “boomere” – selv i massemedierne. De prøver at skabe et skel imellem unge og ældre – fordi så er vi ikke én samlet gruppe, men to separate og “forskellige” grupper, og dermed en langt mindre trussel for deres jødiske dagsorden.

 • Christian says:

  Det ville være uærligt at betegne Christian Lindtner som andet end en ærlig, lært og begavet mand. Derfor er jeg også sikker på at Lindtner ikke ønsker at man glædeligt “sluger” alt han siger, uden at vurdere beviserne og reflekterer over argumenterne. Pointen er at vi må ikke frakaste gode folk med gode idèer grundet enkelte uengiheder, vi må se essensen i andres ånd og holdning, hvorfra man sammen kan arbejde mod det fælles mål.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //