Organisationsdagene 2021

MODSTANDSBEVÆGELSEN: »Sejr i valgkampen!« var parolen, da Organisationsdagene løb af stablen i Småland. Træning, taler og boksekamp var blandt de ting, der stod på skemaet for den tætpakkede weekend.

Anden weekend i november blev den årlige tradition med Organisationsdagene arrangeret af Den Nordiske Modstandsbevægelses syvende rede i Sverige. Programmet i år adskilte sig noget fra tidligere, hvor der var mere fokus på det enkelte medlems personlige kundskaber.

Ved ankomsten til lokalet blev deltagerne budt velkommen af ​​oplægsholder og chefredaktør Hampus Maijala, der gennemgik reglerne og weekendens arrangementer, inden lederen af ​​Den Nordiske Modstandsbevægelse Simon Lindberg blev budt velkommen på scenen for at holde en tale.

Hampus Maijala var konferencier.

Lindberg forklarede weekendens slogan – Sejr i valgkampen – hvor han på forhånd erklærede Den Nordiske Modstandsbevægelse vinder i valgkampen 2022 og dette uanset hvor mange stemmer organisationen får eller ikke får og lige meget om organisationen stiller op eller ej. Men at organisationen alligevel kommer til at blive set og hørt, sprede deres ideer og rekruttere nye medlemmer og dermed sejre. Han talte også om dovenskab og defaitisme, årsagerne til, at nogle ender i denne kedelige tilstand, og hvordan nogle gennem bortforklaringer og undvigelser forsøger at retfærdiggøre deres forræderi mod tidligere kammerater ved at forlade organisationen.

Den Nordiske Modstandsbevægelses leder holdt en informativ og aktuel tale.

Rigsrådsmedlem Fredrik Vejdeland holdt derefter et foredrag om vigtigheden af, at organisationen har en stærk tilstedeværelse på internettet og sociale medier. At der kræves en balance mellem fysisk tilstedeværelse på gader og torvepladser og online repræsentation, for at Modstandsbevægelsen kan nå sine mål både på kort og lang sigt.

Vejdeland talte om internet-aktivisme.

Næste punkt på dagsordenen, efter frokosten var blevet serveret, var rettet mod specialtræning i form af såkaldte workshops. Her kunne deltagerne vælge bredt mellem forskellige kundskaber, som de kunne lære at blive bedre til. Hver person fik mulighed for at lære det grundlæggende i to forskellige færdigheder, som de ville udvikle deres viden i. Træningen, der var tilgængelig, omfattede fotoredigering, nyhedsrapportering, bogføring, rappelling og et mere generelt foredrag om selvforbedring.

Grundkursus i rappelling.

Og i bogføring.

Senere blev der serveret en velsmagende middag og der var mulighed for at socialisere, inden det blev redechefernes tur til at berette om, hvad de forskellige reder har lavet i løbet af året.

Næste mand herefter til at træde op på scenen og tale var Andreas Holmvall, som fortalte om sin opvågning og sit arbejde i organisationen, samt om medier og propaganda.

Andreas Holmvall citerer fra en velkendt bog, hvad en anden mand tidligere har sagt om propaganda.

Dagens sidste tale var fra Sebastian Elofsson. Talen var meget kraftfuld, og Elofsson forklarede sit syn på loyalitet og pligtfølelse, æren af ​​at fortsætte kampen på trods af reel underposition og stoltheden over aldrig at give op. Han forklarede også i detaljer forskellene mellem nationalsocialisme og liberalt demokrati, og hvorfor nationalsocialismen i alle henseender både adskiller sig fra og overgår marxismen.

Elofsson holdt en meget kraftfuld tale.

Efter den kraftfulde tale var der kun ét punkt tilbage på lørdagens dagsorden, og det var uddelingen af ​​forskellige priser, til rungende bifald, til folk, der har fortjent det. Trætte men spændte gik deltagerne så i seng.

Nogle af de udmærkelser, der blev uddelt.

Tidlig opvågning ventede deltagerne søndag, som blev sendt direkte til en grusbane udenfor, hvor der skulle afholdes morgengymnastik. I stedet for de 5-10 minutter med ret simple og opvarmende øvelser, som folk plejer at tænke på, når de hører dette ord, blev der afholdt et ret hårdt træningspas på omkring en halv time, som udover en ekstra udfordring og hærdning skulle gennemføres i bar overkrop af alle mænd.

Den længe ventede morgenmad blev derefter serveret, inden Modstandsbevægelsensrigsledelse fortalte om forskellige mål for organisationen, og at der blev afsløret nogle nyheder forud for det kommende kampagneår.

Der var nu gjort klar til weekendens sidste punkt, og for flere deltagere var det weekendens højdepunkt: En bokseturnering. Kampene var hårde og flere var meget lige. Top tre blev til sidst: Martin Saxlind på tredjepladsen, Cedric Höglund på andenpladsen og Pär Sjögren som vinderen.

Med afslutningen af denne weekend er Den Nordiske Modstandsbevægelse nu helt klar til udgangen af ​​2021 og det kamparbejde, der venter det kommende år for at vinde valgkampen!

VIA:
Motståndsrörelsen.se


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //