Paulina Forslund interviewet af tjekkisk nationalistisk nyhedsside

INTERVIEW: For et par uger siden offentliggjorde det tjekkiske nationale websted deliandiver.org et interview med det mangeårige medlem af Den Nordiske Modstandsbevægelse, Paulina Forslund. Her er interviewet oversat til dansk.

Paulina Forslund holder tale på Den Nordiske Modstandsbevægelses 1. maj-demonstration i Falun 2017. Foto: Den Nordiske Modstandsbevægelse.

For at se og læse det originale interview på tjekkisk, klik her.

Vær hilset fru Forslund og tak fordi du tog dig tid til at besvare disse spørgsmål, selvom vi ved, at du er en travl kvinde. Da vi allerede har publiceret artikler og interviews, der forklarer, hvem Den Nordiske Modstandsbevægelse er, går vi i stedet direkte til sagen med din egen vej dertil. Hvordan blev du involveret?

I 2003 var jeg nabo til et par, der var involveret i Modstandsbevægelsen. Vores børn begyndte at lege med hinanden, og sådan kom jeg i kontakt med organisationen.

Som jeg forstår det, voksede du op i Kungälv uden for Göteborg, en by, der med tiden er blevet en af ​​bevægelsens højborge i Sverige. Hvad har været din rolle i denne proces, og hvad er din rolle i Modstandsbevægelsen i dag (hvis du overhovedet har nogen i anledning af, at du selvfølgelig også har et stort og tidskrævende ansvar som mor til mange børn)?

Det er rigtigt. Kungälv er en by, der faktisk altid har huset mange nationalsindede. Det er en adskilt by, hvor svenskere og udlændinge ikke blander sig med hinanden.

Jeg tror, at ​​jeg til en vis grad har været med til at sætte Kungälv på kortet, og jeg er et kendt ansigt for mange.

Lige nu er jeg ikke særlig aktiv. Jeg har et lille barn, der for nylig blev et år. Jeg forsøger dog altid at deltage i de mere sociale sammenkomster. Jeg synes, det er en af ​​de vigtigste ting, jeg kan bidrage med, at jeg fortsætter kampen på trods af at have mange børn og et hektisk liv.

Paulina Forslund modtager et diplom fra Den Nordiske Modstandsbevægelse på Nordendagene for hendes indsats for folket i form af at være mor til ni børn. Foto: Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Mange mennesker kender og respekterer dig sandsynligvis for at være mor til ikke mindre end ni nordiske børn – en imponerende præstation for enhver kvinde uanset alder og miljø, men endnu mere i et sekulært land i den vestlige verden i løbet af 2000’erne. Vil du fortælle, hvordan det er blevet sådan og om de udfordringer og glæder, der fulgte med det liv?

Selv da jeg var en lille pige, plejede jeg at lege og drømme om, at jeg var en mor. Jeg har altid ønsket at få mange børn, så det har ikke noget at gøre med at være nationalsocialist. Medierne har tydeligvis gjort en stor ting ud af dette – at jeg har fået så mange børn, at kvinder har et ansvar for at bevare vores race. Men helt sikkert, jeg vil heller ikke argumentere imod den påstand.

At opdrage ni børn kan til tider være hårdt, men de er venlige og hjælpsomme mod mig og hinanden. Vi danner et godt team sammen!

Hvilket råd vil du give til racebevidste piger og kvinder, mødre såvel som kommende mødre? Hvor meget afspejler din families åbne nationale engagement sig i deres daglige liv? Hvordan ser situationen ud i Sverige, når det kommer til hjemmeundervisning?

Jeg anbefaler alle at læse og lære at forstå vores ideologi. Viden er magt. Hvis du ikke rigtig forstår, vil du være et simpelt mål for systemet. Når en kvinde bliver mor, ændrer hun sig på mange måder. Jeg har set dette flere gange. Det er naturligt, at man bliver mere forsigtig og ikke vil tage risici på samme måde, men man kan stadig blive ved med at være aktiv på andre måder!

Vi forsøger at lære vores børn at være stærke og modige. Børnenes far, Fredrik Vejdeland, er meget god til det. Han udfordrer dem altid på forskellige sjove og gode måder. Vi opfordrer dem til at blive den bedste version af dem selv, som de kan være, og at de vil udfordre deres grænser. Både fysisk og psykisk.

Hjemmeundervisning er ikke tilladt i Sverige, og jeg synes overvejende at det er godt. Jeg tror ​​det er lettere at få børnene til at forstå ting, hvis de med egne øjne har set, hvordan det korrupte system virkelig fungerer.

Paulina Forslund og Fredrik Vejdeland, her på Nordendagene sammen med børn og kammerater. Foto: Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Lad os nu gå videre til nogle mere generelle emner. Vi har allerede nævnt, at du bor i Kungälv. Kungälv ligger mindre end 30 minutters kørsel fra Göteborg, en af ​​de mest racefremmede byer i hele Sverige. Med andre ord, kan du helt sikkert svare baseret på personlig erfaring. Hvordan foregår befolkningsudskiftningen i et land som Sverige, der indtil så sent som i 70’erne stort set var helt hvidt? Har du lagt mærke til nye tendenser forbundet med dette i de seneste år?

Ja, det er helt sygt! Vi har et flertal af såkaldte »no-go-zoner«, hvor indvandrere har overtaget fuldstændigt. I sommer blev en politibetjent skudt ihjel i et sådant område.

En stor ændring, jeg har set, er, at unge svenske piger i stigende grad er sammen med indvandrere. Det er meget almindeligt i Göteborg og kommer naturligvis af raceblandingspropaganda.

I forskellige verdensomspændende undersøgelser, der omhandler livskvalitet eller menneskelig udvikling, plejer de nordiske lande, herunder Sverige, altid at kapre topplaceringerne. Jeg tror også, at de fleste hærdede pro-hvide aktivister hellere vil leve i et stadig mere mørkt Sverige end i helt hvide, men fattigere lande, såsom Hviderusland eller Moldova. Anser du stadig Sverige som værende velfungerende på trods af at det bliver stærkt trukket ned af en voksende skare af nogle af verdens mest dysfunktionelle grupper?

Ja, det er faktisk mærkeligt, hvor meget det svenske samfund formår at stå oprejst. Jeg tror, ​​det har at gøre med de ældre generationer af svenskere, der byggede et meget stærkt samfund og socialt beskyttelsesnetværk (de byggede det selvfølgelig for andre svenskere at deltage i). Det er deres arbejde, der har gjort systemet i stand til at undgå nedbrud. I hvert fald indtil videre…

Jeg kan kun svare for mig selv, men jeg vil aldrig opgive Sverige og de nordiske lande. Det tilhører os, og det er vores pligt at sikre, at det forbliver sådan!

Hvad ser du som hovedårsagerne til, at Sverige uundgåeligt bliver til et multikulturelt og post-liberalt dystopi? Er det medier (f.eks. Den berømte Bonnier-familie), »kulturelle påvirkninger« fra Amerika eller noget andet?

Nordiske mænd og kvinder var meget modstridende, da de kristne kom for tusind år siden. Der var mange, der aldrig omfavnede den semitiske religion, men som alligevel blev frataget deres egen tro. Mange ældre mennesker, på trods af at de anses som kristne, er meget svagt troende.

Mange svenskere i dag er rodløse. Vi mistede vores arv og vores identitet, og nu lever vi under et system, der er imod os. En smart, men ondskabsfuld plan for at reducere os.

På afstand ser det ud til, at Sverige udover at være et symbol på den uheldige vej, som den vestlige verden går i møde, også har en rimelig sund alternativ politisk, medie- og kulturscene bestående af alt fra åbne nationalsocialister til meget koshervenlige statsnationalister, som for eksempel Sverigedemokraterne (dem, der på trods af distancering stadig kaldes racister og nazister af masserne). Hvad synes du om denne svenske alternative politiske scene?

Jeg tror, ​​der er et dybt rodfæstet problem med disse »nationalistiske« grupper. De giver folket et ikke-fungerende alternativ. De deler latterlige redningsveste ud og siger »værsgo, denne kommer til at redde dig fra at drukne«, men i virkeligheden giver den dig kun en falsk beskyttelse, indtil den ikke længere gør det.

Vi i Den Nordiske Modstandsbevægelse mener, at man aldrig bør gå på kompromis med sandheden. Vores folk fortjener sandheden. Det er den eneste ansvarlige og respektfulde måde at gøre det på.

Paulina Forslund holder tale på Den Nordiske Modstandsbevægelses 1. maj-demonstration i Falun 2017. Foto: Den Nordiske Modstandsbevægelse.

At dissidenter står over for undertrykkelse fra staten er som det er, og liberale såkaldte demokratier er ingen undtagelse. Efter hvad jeg har forstået, er undertrykkelsen blevet mere intens og klar over for Modstandsbevægelsen i de seneste år. Jeres finske afdeling blev forbudt, i får ikke lov til åbne bankkonti, og politiet chikanerer rutinemæssigt jeres aktivister, selv i privaten. Hvad tror du er årsagen til dette, og hvordan påvirkes i af det?

Jeg ser det som et bevis på, at vi udgør en reel trussel mod systemet. Tro mig, når jeg siger, at vi altid vil finde nye måder at fortsætte og komme fremad på!

Når vi gennemfører dette interview i denne tid, er det næsten umuligt ikke at medtage noget om Covid-19. Hvad synes du om denne massive hændelse, der udspiller sig for vores øjne – er det en sundhedskrise, der aldrig er set før, et ekstremt modigt forsøg fra den herskende globale elite på at få total kontrol over vores liv og død, eller er det et spørgsmål om noget helt andet?

Jeg har ikke rigtig besluttet mig for, hvad jeg synes. Jeg er dog sikker på en ting, og det er, at jeg aldrig vil tage nogen Covid-vaccine!

Jeg synes, at virussen opfører sig meget mærkeligt, og at den muligvis kan være skabt af mennesker.

Tak for at du delte dine tanker med vores læsere. Vi ønsker både dig og dine kammerater al lykke og fremgang i både jeres personlige liv og i jeres prisværdige politiske ambitioner.

Fornøjelsen var på min side, selv tak!

Kilde:
https://deliandiver.org/


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hun er så sej og en kæmpe inspiration. Kvinder som hende, og kvinder generelt, er desværre stærkt underrepræsenteret i bevægelsen.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //