Polsk budskab til illegale indvandrere: «Vil i ikke blive skudt, hold jer væk fra den polske grænse!»

MASSEINDVANDRING: I en reportage om illegale indvandrere advarer en polsk politiker illegale indvandrere, som er blevet stoppet af kroatisk grænsepoliti, og nu befinder sig i Bosnien: «Hold jer væk fra den polske grænse!»

The Newsmakers på TRT World har lavet en reportage om indvandrere, som ikke er lykkedes med at trænge ind i Europa, grundet kroatisk grænsepoliti, som har stoppet ethvert forsøg. De illegale indvandrere er af denne årsag strandet i Bosnian, som grænser op til Kroatien.

Den polske parlamentariker Dominik Tarczynski, fra partiet Lov og Retfærdighed, gæstede programmet og sammenlignede indvandrernes forsøg på at trænge ind i europæiske nationer med indbrud i et hus. Han påpegede, at det ikke er lovligt at bryde ind i nogens hus, og at det på samme måde ikke er lovligt at trænge ind i nogens land. Han tilføjede efterfølgende, at han er forstående overfor, at det kroatiske grænsepoliti går hårdt til værks for at stoppe sådanne overtrædelser mod landet.

Tarczynski pegede også på det faktum, at masseindvandringen er direkte farlig for Europa, at det blandt andet leder til terrorisme og øget kriminalitet.

– Hvis Tyskland, Sverige eller andre lande vil tage imod illegale indvandrere. Javel, så gør det. Men ingen skal tvinge os til at tage imod illegale indvandrere, fortalte Tarczynski.

– At de kaldes asylansøgere, betyder ikke at de er det. Så jeg har en besked til alle illegale indvandrere: Hvis i ikke vil blive tilbagesendt med tvang, hvis ikke ikke vil blive arresteret, hvis ikke ikke vil blive skudt, så hold jer væk fra den polske grænse!

Se reportagen nedenfor:

LÆS OGSÅ:
20.000 bevæbnede “flygtninge” på vej mod Europa forcerer grænse i Bosnien

KILDER:
FRIA TIDER


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //