Racefremmede ydmyger svenske unge: Tvinges til at kysse fødder og drikke urin

MASSEINDVANDRING: Flere sager om såkaldt ‘fornedring’ ryster i øjeblikket Sverige. Det drejer sig om en række sager, hvor racefremmede stjæler svenske drenges mobiltelefoner og penge og ydmyger dem, samtidig med at de optager videoer af det. Nogle af Videoerne er i artiklen.

VIDEO: Racefremmede truer en ung svensk dreng med en pistol til at tage pistolen ind i munden og danse.

VIDEO: Racefremmede slår, sparker og tisser en ung svensk dreng i munden.

VIDEO: Stor gruppe af racefremmede slår og sparker en ung svensk pige, mens hun ligger ned og de råber “dræb hende”!

Det er sager, hvor unge med indvandrerbaggrund i flok ydmyger og forhåner unge svenskere.

For eksempel tvinges ofrene til at drikke urin, sluge cigaretskod og kysse fødder.

Det fortæller Carin Götblad, der er politichef i Sveriges Region Midt, til Weekendavisen.

Det tragiske er, at det ikke er noget nyt på nogen måde. Vi har mere og mere af den slags, hvor unge drenge i grupper går efter personer, der er alene, udsætter dem for fornedring, langtrukken vold og alvorlige trusler, og ofrene fortæller, at de er bange for, at de skal dø,” siger Carin Götblad og fortsætter:

“Man [De racefremmede gerningsmænd] urinerer dem i munden, og man tvinger personer til at tygge cigaretskod og sluge dem.”

Fornedringen sker typisk i forbindelse med røverier. Antallet af røverier mod mindreårige er fordoblet i Sverige på blot tre år. I 2019 var der 2.484 røverier mod mindreårige.

Tidligere på måneden berettede en anonym svensk dreng til SVT, der er Sveriges svar på DR, at han var blevet mishandlet på vej hjem fra arbejde. Gerningsmændene urinerede på ham, mens de blandt andet kaldte ham ‘jävla svenne’ og ‘horunge’, skriver Weekendavisen. Det kan oversættes til ‘skide svensker’ og ‘horeunge’. Dette tyder på, at der er tale om en anti-hvid hadforbrydelse, noget som de selvfølgelig ikke skriver i de svenske medier.

Kommunale medarbejdere fortæller også til STV, at gerningsmændene blandt andet er maskerede, når de krænker deres ofre.

I et indlæg i Göteborgs-Posten skriver politiinspektør i Göteborg Anders Karlsson, at ‘fornedringen’ oftest begås af indvandrere. Derfor løses problemet kun ved at mindske indvandringen, mener han.

Til Weekendavisen fortæller den svensk-afghanske forfatter Mustafa Panshiri også, at ‘det er ret tydeligt, at der er et etnisk aspekt’. Han mener, at gerningsmændene bevidst vælger svenske unge, fordi de ikke er en del af en klanstruktur.

“De har ikke en storfamilie eller fætre, der kan forsvare dem,” siger han til avisen.

Politisk har sagen også vakt opsigt, og kritikken er haglet ned over den socialdemokratiske statsminister, Stefan Löfvens, reaktion.

Han mener nemlig ikke, at det har en dyt med indvandring at gøre. Forklaringen ligger ifølge statsministeren i de skattelettelser, som den tidligere borgerlige regering foretog.

Det har givet anledning til kritik fra blandt andre Ebba Busch Thor, leder af partiet Kristdemokraterna, der i en blog i avisen Aftonbladet kalder statsministeren tonedøv. Hun knytter volden direkte til den massive indvandring til Sverige.

Sagen kommer oven i det seneste års mange historier om bandekrige, eksplosioner og såkaldte no go-zoner i Sverige, hvor politiet kun kan rykke ud, hvis det rykker massivt og tungt bevæbnet ind i de udsatte boligområder.

Samtidig brager partiet Sverigedemokraterna derudad i meningsmålingerne.

Partiet er Sveriges pendant til Dansk Folkeparti. Hvis der var valg i morgen, ville partiet stå til at få cirka hver fjerde stemme, og dermed står partiet til at blive det største parti i Riksdagen.

Læs Simon Lindbergs svar på, “om Sverigedemokraterna kan rede Sverige?” på engelsk.

KILDE:
BT


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Denne mishandling af vores folk skal stoppe, og det kan ikke gå hurtigt nok.

 • Mens medierne taler om “racisme” når racefremmede ikke er de første til at få jobbet eller de synes gamle mennesker kigger mærkeligt på dem i toget, skriver de meget lidt om den behandling vi for af dem. Der er tydelige tegn på anti-hvid propaganda hver dag, hvordan vi skal føle skam mens de racefremmede tydeligvis er så privilegeret at hvis vi bare gjorde en brøkdel at hvad de gør vil det være i alle aviser og i tv’et i flere uger endda i folketinget for at lave endnu hårde love mod os.

 • The Great Race Has Fallen
  The Famous Race of the Universe
  The Race of Odin and Frigga
  The Nordics Are Being Conquered
  Nordfront Denmark for Government Victory
  Nordic-Odinism for Spiritual Victory

 • “The Idol Speaks”

  Reading the news on TV
  Look at my face
  I will put you in a trance
  We are the new world order
  We defeated the old world order
  We conquered the Tartarians
  We mud flooded and melted their buildings
  We have directed energy weapons
  We have fire weapons from the sky
  Now we are defeating the nordics
  Nordics, where is your God?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //