Radio4-reporter har sex for åben mikrofon under reportage i swingerklub

KULTURMARXISME: Det licensstøttede medie radio4 producerede en “rapportage” fra en swingerklub, hvor reporteren ender med at dyrke sex med fremmede mænd alt sammen for åben mikrofon. Radio4s programchef, Tina Kragelund, mener, at det er en nytænkende og god måde at udfordre lytterne.

Journalist Louise Fischer tager lytteren med helt ind i swingerklubben Swingland i Ishøj. Hun ender med selv at deltage i aktiviteterne, og det hele bliver optaget på lyd.

Reportagen er lavet som et led i radioens dækning af genåbningen, og vi følger først Louise Fischer blive vist rundt i klubben og hendes møde med de andre gæster.

»Hvad plejer I at gøre?« spørger hun nogle af dem, og de svarer, at hun kan prøve det, hun har lyst til.

Herefter klippes der til diverse stønnelyde, og her kan man også høre journalisten have sex, mens hun interviewer en af dem, der står ved siden af sexakten.

»Hvad ser du lige nu?« spørger hun, og han svarer, at han ser på en lækker kvinde, der ikke har prøvet at være i swingerklub før.

Reportagen fortsætter med lyde, man måske kender fra soveværelset, og dernæst beslutter en af kvinderne, at det er tid til at ryge en cigaret. Mens der ryges, taler Louise Fischer med gæsterne om oplevelsen.

Programchefen Tina Kragelund siger, at hun synes, det er fedt, når deres reportere prøver at eksperimentere med at lave journalistik på en anden måde. “Man kan godt give det, ens lyttere forventer altid, men vi vil gerne overraske dem og bringe nye vinkler og gøre det på nye måder, og det her kan være en del af det,« siger hun.

Desuden mener hun, at det er en god vej ind i et miljø, der ellers er lukket, når Louise Fischer selv er en deltagende aktør.

Dog er alle ikke enige med Tina Kragelund og radio4, om at det er en god ide, at de danske skatteydere skal betale for produktionen af den form for porno samt at give det en platform, og dermed normalisere denne perversitet. En dansker skriver på radio4s twitter:

Jeg tror jeg har misforstået hvad journalister laver. Jeg glæder mig da til at hun skal dække en bandekonflikt, med reportager om at hun lige har “taget en bane” og stukket en konkurrent ned.
En anden skriver blot “Klamt”
KILDER:
BT
Twitter

  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Anonym says:

    Ja så går der ikke mange år før at de syge vil have dyresex og pædofili accepteret


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //