Red Ice forsvarer runerne og Den Nordiske Modstandsbevægelse

RED ICE: “Et angreb på vores kultur og vores oprindelse”, sådan beskriver Henrik Palmgren regeringens forsøg på at forbyde nordiske symboler.

I en video fra Red Ice taler Henrik Palmgren om regimets forsøg på at forbyde runer og andre urnordiske symboler. Undersøgelsen er indledt af justitsminister Morgan Johansson (S), men baggrunden er, at den jødiske magtorganisation World Jewish Congress krævede et symbolforbud i 2017 under et besøg hos netop Johansson.

Henrik Palmgren rejser nu spørgsmålet i en video til det internationale publikum. Han forklarer formålet med denne drakoniske lov og hvem der driver problemstillingen. Når Palmgren fortæller sine seere, at Morgan Johansson er “minister of justice”, bryder han spontant ud i latter.

Palmgren mener, at regimets forsøg på at forbyde urnordiske symboler er et angreb både religionsfrihed og vores kultur og vores oprindelse. Han mener også, at de der stiller spørgsmålstegn ved Den Nordiske Modstandsbevægelsens ret til Tyr-runen, er “cucked”.

– Det er ligegyldigt, hvem der bruger Tyr-runen. Den Nordiske Modstandsbevægelse har ret til at bruge symbolet, det er for os alle af nordisk og europæisk afstamning, siger Palmgren.

Palmgren retter sig også mod alle, som relativiserer regimets angreb på runerne og argumenterer med, at det kun er Den Nordiske Modstandsbevægelse, som vil lide under et forbud. Et runeforbud vil snarere skabe incitamenter til at forbyde flere runer og retsforfølge nordboere, som har brugt runer i andre sammenhænge end “nazistiske”, siger Palmgren.

Videoen kom op i går og har allerede over 36.000 visninger og næsten 3.000 kommentarer. I kommentarerne er mange forfærdet over den svenske regerings forsøg på at slette svensk og nordisk historie.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Gérard Lehmann says:

  “Justitsministeren” Morgan Johansson forræder sit eget fædreland. Han virkelige motivation må vurderes i et større perspektiv: han bidrager hermed til at slette Sveriges historie, kulturarv sam religions frihed.Hans motivation er rene fup.
  Han åbner hermed adgang til og underkaster sig en totalitær ideologi. Efter den røde og den brune pest har vi nu den grønne pest.
  Morgan Johansson samt hans medskyldige vil stå i Sveriges historie som dem som gjorde deres bedste for at skade deres land og den europæiske civilisation.
  Jeg håber på at de vil betale prisen for det.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //